Halloween

Spooki, not. Vi har bara fått en knack med Bus eller Godis. Tråkit. Fast ganska skönt också. Så slipper man bli rädd. Ikv har jag typ haft tråkigt. Har suttit och lekt med photoshop, först så försökte jag mig på att få fotomodell-hud. Och sen att göra en bild mer serieteknadlik, och sen har jag gjort någonting helt konstigt. Bilder kommer här. Haha.


Jag var inte så bra på det ^^

... Som ni kanske ser ^^

Var en dålig bild att göra på, ska typ vara så lite färger som möjligt. hehe.

Jag fattar inte vad det är jag har gjort. Haha. Hade tänkt mig någon söt fantasihimmel. Men den blev ju mörk och läskig. Aja.


Okej, jag lägger väl upp en bild på mig i prinsessklänningen här då. Men ingen får skratta xD Eller okej, man får skratta. Det är förståeligt om man vill göra det. Man får inte kolla på ansiktet heller. Sjukt fult. Sen när Rebecca har gett mig alla bilderna kan det komma in fler bilder. Kanske, om man har tur.
 
 
Lets Twist again!              Hjälp, jag blir biten av den sötaste vampys-änglen i världen! :O

"I don't think you're a waste of space."
-Dudley, Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

Snowie

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt HA HA.
Nu blir det vinter, nu blir det vinter som vi har önskat HURRA. and so on...

Det blir bara finare och finare ute efter varje gång jag tittar ut genom fönstret. Mysigt.
Igår var jag och simmade med Sanna, simmade 56 längder, så visst blir det nästan 1,5km? Någon som är snabb på huvudräkning? Eller blir det inte det Fanny? Jag har typ lite träningsverk, det är härligt, har inte haft det på jättelänge! Det kanske också kan bero på att jag sov i en hård soffa innat men vi säger att det var simmningen. Då känns det bättre.

Var hela kvällen och Natten i Bönhuset i Stöcke. Var prinsessa, bilder kan komma om rebecca eller någon skickar ;) Iaf så var det jättekul. Trevliga nya personer. Och Gammla :) Vi alla blev typ som små barn igen, speciellt Jojje och Rebecca! Ni blir nog en fin familj tror jag. Jag sovde inte så jättemkt, sov menade jag, orkade inte sudda, haha. Typ från kl tre till kl 8a, 5 timmar. Var tydligen mycket jämfört med alla andra som for hem för att sova nu på morgonen typ. Jag for hem och gjorde skola. Har börjat på en uppgift om Frankenstein, men den är ju typ svår. Och sen så har jag gjort några spanska upgifter, men läste på Fronter nu att man typ inte ska göra alla uppgifter till kapitlet utan bara typ glosorna, läsa texten, hörövningen och några utryck? Eller? Men iaf så har jag gjort dom första uppgifterna ändå nu.

Två nya bilder ifrån HBP har kommit nu :)


Alltså jag dör av längtan, jag vill veta hur den hära påhittade scenen vid kråkboet ska bli. På trailern brinner ju hela huset. (Kan man kalla det hus? Ett mysigt hus iaf ) Den här bilden måste ju vara därifrån.

Jag fattar inte riktigt vad McGonagall håller på med men det blir nog en bra scen :P

Luna dancing alone, waving her arms around her head like someone attempting to beat off midges.
"Vy is she doing that?" asked Krum.
"Probably trying to get rid of a Wrackspurt", said Harry, who recognized the symptoms.
- Harry Potter and the Deathly Hallows.

Abrazos

prinsessa

Jag ska vara prinsessa imorgon och ungefär se ut så här:
(Tänk er den i ett lite större format)


Fast min är lila och vit ;) Det blir niice. Synd bara att jag har lite för långa ben...

aburrido

Jag har tråkit och måste göra en massa skolarbeten. Vad händer om jag inte vill det? Jag har verkligen ingen lust i hela världen. Vill inte vill inte vill inte. Vill göra något roligt. Plus så längtar jag till Julen och vintern, Så himla mysigt :D
Var på stan med Sanna och Fanny idag.




Sjukt härligt det ser ut att vara!

I'd die for you

You know it's true
Everything I do - I do it for you

"Are you planning to follow a career in Magical Law, Miss Granger?" asked Scrimgeour.
"No, I'm not," retorted Hermione, "I'm hoping to do some good in the world!"

- Harry Potter and the Deathly Hallows, Go Hermione!!

Abrazos

Leos Lekland

Dit ska jag imorgon! Jag är typ taggad. Ser sjukt kul ut. Egentligen är jag värsta lilla barnet som vill leka hela tiden innerst inne, men brukar inte ta fram den sidan av mig så mycket. Eller jo, i somras lekte jag och Sanna Drottning och betjänt? :S En fick iaf gå och bära upp slöjan som den andra hade på sig, sen så gick vi fram och tillbaka i huset och kände oss kunliga. Det är nog bland det mest konstiga jag har gjort med dig! Skrattar typ ihjäl mig när jag tänker på det. Vi trodde att vi var ensam hemma med Sannas Mamma i göteborg, men sen så kom Sannas mamma ut och sa ba: Anton, är du hemma? Och då svarade han Ja. Då hade vi sprungit runt och lekt typ i hans lägenhet medans han var hemma. Helt sjukt. Och pinsamt. Haha.


Jag ska vara bäst på att leka.

"Wands are only as powerful as the wizards who use them. Some wizards just like to boast that theirs are bigger and and better than other people's"
- Hermione, Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

Jag dör jag dör jag dör

Aaaaaah. Det har kommit en ny trailer för Halvblods Prinsen. Så sjukt bra

http://www.traileraddict.com/trailer/harry-potter-and-half-blood-prince/feature-trailer 


Älskar den. Blir bara gladare och gladare ju fler gånger jag har sett den. Är uppe i min sjunde gång nu. Haha helt sicked. Haha. Längtar sååå mycket till Filmen. Fatta om inte WB hade varit korkade hade jag suttit och sett den om bara några dagar! Och nu får man vänta ända till sommaren! :/ Men men. Den är nog sjukt bra tror jag. :D (Jag vet att nån cm försvinner här, men om ni vill se den centimetern kan ni kolla in länken ;))

El ciudad

Kom nästan nyss hem ifrån Stan, var där med Rebecca. Hittade typ mycket. Näe, okej inte mycket men köpte en tröja iaf :) Sen så var jag på musikanten och frågade vad jag behövde för att kunna spela in piano och sång. Y luego så typ köte Rebecca skor och sjalar. Och nu kom Mamma hem med en Jacka till mig plus en kofta. Det var niice. Mycket nya grejor.

Vad ska alla göra ikv? Jag har tråkigt och vill inte sitta hemma själv för då måste jag plugga. Inte alls nå kul. Är det ingen som vill hitta på något?


Jag tycker jag var jättefin verkligen här. Hur kunde jag ha lila byxor??



Jag härmar Rebecca, jag vet, men iaf jag på dagis ^^ Ser man några likheter? Näe!

...."Everybody always requests our recipe for Freshwater Plimpy soup" (Mr Lovegood)
"Probably to show the poisoning Department at St. Mungo's", said Ron under his breath.

-Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

One Tree Hill.

Jag taggar OTH om 50 minutros! :D Har typ längtat hela veckan. Det blir niice! Sen så har jag typ nystädat rum så det är värsta mys där. Ska nog sätta mig och läsa en massa böcker. Och sticka xD Haha, känner mig som värsta farmorn eller nått, men det är ganska härligt. Man får mycket tid till att tänka. Vilket är bra träning för mig ^^. Jag har ett chokladljus så det börjar lukta hur gott som helst i hela rummet om man tänder det. Haha. Åh, jag är utråkad, förlåt. Borde skriva om mer intresanta saker. Typ som om igår...

For till Rebebbset och lagade mat åt oss. Hamburgesas! Det blev väl gott säger vi, haha. Sen så blev vi upphämtade av simon, alltså jag kommer aldrig kunna köra bil så där bra! Och vi hämtade Fanny, det var det bästa med hela kvällen/natten, att du var där! Saknat dig mktmktmkt! :) Vi såg barnhemmet, som var scaaary, det är nästan lite jobbigt att vara så rädd så att det påverkar en typ hela kvällen. Borde jobba på det. Det var bästa skräckfilmsvädret, det stormade och blåste hur mycket som helst. Stugan var ju typ på en udde. Och vattnet kom ända upp på tomten, på morgonen när vi vaknade hade vägen svämmat över en bit bort. :P
Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, eller jo, Fanny for :/ och vi började prata spökhistorier typ, rös. Despues började klockan gå frammåt hur snabbt som helst! Det var läskigt, eftersom att vi nyss pratat om att det är läskigt när klockan börjar gå baklänges i typ filmer, och det hära var ju typ samma sak, nästan iaf. Aja, det var iaf en kul kväll. Och Rebecca du är galen som inte sover någonting alls utan går på promenad och spelar kort hela natten iaf, men jag älskar dig ändå :D

Förlåt.


Det var kul att den var på spanska, så att man kunde lära sig lite, men den var ändå hemsk!

(Ron punching Malfoy in the face and then yelling)
"And that's the second time we've saved your life tonight, you two-faced bastard!"

-Ron, Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

Lördag

Ja, okej jag ska vara med Fanny under lovet :D Det blir nice. Och ikväll så ska jag till Holmsund med Rebecca, Fanny och Simon, och en massa fler som jag inte har någon aning om vilka dom är. Vi ska iaf ha filmkväll och käka massa godis. Haha. Idag har jag typ stickat och inge mer. Tråkit. Men taggar ikväll. Nu ska jag cykla till Rebebbset och äta middag eller nått. Hare bra ikv alla ni andra som inte ska till holmsund ikv. Adios


Fatta vad varmt det var där jämfört med nu!


 

(percy) "I was an idiot, I was a pompous prat, I was a- a-' 'Ministry-loving, family-disowning, power-hungry moron,' said Fred. Percy swallowed. 'Yes, I was!'"
-Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos



 


låångdag.

Det har varit värsta långa dagen känns det som. Kom till skolan kl åtta och hade spanska, sen så hade vi inga mera lektioner förutom workshopen som var intresant :) Och nu så äre lov! Fast jag vet, jag är konstig, är inte så supertaggad. Har ingenting att göra, kommer typ bara ha tråkit och vara för mig själv känns det som. Och är inte så peppad på det, orkar inte vara själv med mig själv. Det blir för mycket tänk då ^^ Nu ska jag iaf läsa ut Hur kär får man bli  av Katarina von Bredow. Den är bra. Sen så blir det Narnia, prince Caspian :D

Estoy aqui. Vänskap mångdubblar gäldjen och delar sorgen.

"Am I too late? Has it started? I only just found out, so I...I..."
- Percy, Harry Potter and the Deathly Hallows. Visste alltid att han skulle komma tillbaka. :)

Abrazos

1,2 mil.



Tjohoo, jag är superful och håller på att kratta ihjäl mig tydligen :/


Slapp dag med bara ellvatid och frankenstien filmen. Med Helena Boham Carter! (Bellatrix i Hp), Fugde... vet ej hans riktiga namn, och tydligen Lockhart också säger gustav. Det var en sorlig historia tycker jag. Det är ju synd om monstret. Han har inga amigos. ;/.

Sprang UOKs mördarslinga idag. Fast vi kortade av den lite... Men det blev tydligen ändå 1,2 mil, på småstigar som var fulla med rötter och stenar. Man stukade ju fötterna vartannat steg man tog ungefär. Den var jobbig iaf kan jag säga. Och den ska det bli varenda torsdag hela vintern! Hur ska jag orka med?

Nu måste jag ta en frukt eller någonting, har inte ätit sedan jag kom hem. Är hunguri.

"Mudblood and proud of it"
- Hermione, Harry Potter and the Deathly Hallows. 

Abrazos 

One day I'll fly away - today?



I follow the night
Can't stand the light
When will I begin
To live again

One day I'll fly away
Leave all this to yesterday
What more could your love do for me
When will love be through with me

Why live life from dream to dream
And dread the day when dreaming ends



Impro på cafeteria-scenen idag. Läskit. Gick ju lite så där också... Hade ingen medhörning så det var också ännu läskigare. Sen kulturhistoria med typ oförberett prov! :O Nästan iaf, det gick hur som helst dåligt. Sen matte och fattade ingenting av den dära första svåra uppgiften som vi gjorde! Det var helt tommt i huvudet. Sen flöt det på lite mer som det brukar göra, men är fortfarande sur på att jag fattar den dära andra/ fattade. vet inte riktigt om jag skulle fatta den nu för nu är jag ju pigg jämnfört med då. Var verklilgen jättetrött. Kanske inte lika trött som Hanna men ändå superduper trött och orkade inte fokusera på någonting alls. Despues var det Idrott :D :D Lekar med Alva och Loka. Siames-fotbollen var skoj. Jag och Anna-Maria var värsta tajta. Sprang runt och sa Ett två, Ett två, Ett två, i hela leken typ! Men det gjorde susen ;) Nu måste jag öva piano och sen blir det GREYS! Fast tror det blir ett jobbigt avsnitt, det ska ju bli Merdith och McDreamy jue!!
Hade bra, kexchoklá.

SPOILER

HARRY, IF WE DIE FOR THEM I'LL KILL YOU!
- Ron om Malfoy, Crabbe och Goyle. Eller hade Crabbe eller Goyle redan dött då? Aja, Harry Potter and the Deathly Hallows iaf :D

Abrazos

concierto

Upp och Ner, ner och upp.... Har det varit idag, det började med att jag var sjukt trött på svenskan. Typ satt och hade annat i mitt huvud hela tiden. Sen så blev Oskar och Hampus utskällda av el profesor. Tycker synd om dom. Jag har blivigt utskälld en gång, eller inte riktigt utskälld, men det var typ i femman tror jag. Och man fick ju inte gå över och köpa godis på konsum i stöcke, eller stöcke livs & grill vad det nu hette, men iaf så gjorde vi det, och sen när jag stog i busskön och var typ sjukt nervös över att någon skulle märka vad jag hade gjort!! Sen så kom Gunbritt fram till mig, var ju typ en meter vid den tiden, men iaf... Hon ba: Det står i pannan vad du har gjort. Och efter det så gick hon bara där ifrån. Sen dess köpte jag aldrig mer godis där typ. Inte efter skolan iaf! Hehe.

Sen så har jag gått och varit nervös inför den hära himla konserten hela dagen. För har aldrig kunnat mina knasiga ackord helt jättebra, så dom har bara legat där i baktanken och gjort mig på dåligt humör, förlåt om det har synts.
Despues så spelade Gustav låtar ifrån HP, och jag blev berörd av dom, det är föör nördigt men iaf, sen så spelade han till Hanna som sjöng, I do it for you eller vad den nu heter. Helt underbart fint och då så pallade inte min kropp mera typ, allt bara kom fram. Jag hatar att vara så känslosam. Det inge kul, och bara pinsamt att gå omkring och grina.

ÅHÅHÅH


- Vad skulle mitt liv vara utan dig?

:)

The heartbreaker was while Harry walked thru the forest with his parents and Lupin and Sirius, and he asks, "Does it hurt?"
- Harry Potter and the Deathly Hallows.

Abrazos

Pics.

Hahaha jag har hittat dom mest otroliga bilderna!! Fick rebeccas minneskort på bussen (Av simon, så nu har jag det rebecca :D). Och där kan man verkligen hitta grejer.

Jag blir alltid finast på kort jag vet!


Sexan i Ryssland, Jag, Rebecca och Oskar.

Simon, Jimmy, Oskar, brännboll i sexan. Vad är Oskar utklädd till??

Johan A. HAHA :D

Gissa vem som är jag! ;)

-Vad håller jag på med?? Okej, inte så gammal bild, men ändå helt weird på mig. Simon ser ut att vara inne i värsta förklaringen :P

Skrattfnatt

Adventures xD


geekgeekgeekgeek. Men den var god eller hur rebebbset! :D Fatta vad mycket vi har gjort här i livet! xD

Tack och hej för mig, leverpastej! ... Som sagt, alltid snyggast!

Åh, jag blev utmanad av Gustav. Så antar att jag måste göra dom hära frågorna. Vart får du tag på alla egentligen?

DIREKT NÄR DU LÄSER DETTA ÄR DU UTMANAD:
25 frågor om dig själv.

1. Röker du? Åneh.
2. Snusar du? Åneh.
3. Skolkar du? Ånej.
4. Gör du frukosten själv? Sisi.
5. Har du suttit i rätten? Nej.
6. Har du slagit ner någon? Nej, det tror jag inte, skulle aldrig få ner någon heller om jag försökte, är så fruktansvärt klen i armarna!
7. Har du pussat någon av samma kön? Ja.
8. Har du varit på strippklubb? HahHaha nej.
9. Vad gör du när du blöder näsblod? Det gjorde jag typ mycket förut. Så jag lägger mig ner, tar papper i näsan, och håller där uppe på näsan xD
10. När grät du sist? Det var typ, jag vet inte riktigt. Inte så länge sedan iaf. Det var i fredags.
11. Har du solglasögon? Näe, har ju vanliga glasögon så då har jag inte kunnat haft några...
12. Vem pussade du senast? .... den hära jobbiga frågan igen. Fast jag har kommit på att den senaste jag pussade var Tua :D så de så!
13. Vem kramade du senast? Tua, helt klart.
14. Vad heter ditt hårspray du använder? Sunsilk någonting. Men använder det inte så offta...
15. Vad älskar du? Massvis med saker. REBECCA, SANNA, MAMMA, PAPPA, HANNA, OSKAR, JENNIFER, FANNY, ELINA, TUA... ja, alla mina koompisar osv. Sedan att sjunga, skratta (härmar Gustav). Och HARRY POTTER. m.m
16. Vilken färg har du på tröjan? Vit med mussepigg och mimmi som pussas ^^
17. Känner du någon som heter Niklas? Min Storkusin ;)
18. Har du bärbar data? Räknas Pappas?
19. När hade du sex senast? Det var nog i mitt tidigare liv som Crumple-Horned Snorkack  (på svenska?) typ xD
20. Är du kär i någon? ..
21. Vem är din bästa vän? Har bara många Bästa vänner.
22. Singel eller förhållande? Singen ahora.
23. Det värsta du vet? Död, krig, orättvisor, problem som jag själv inte kan göra någonting åt. När mis amigas inte mår bra.
24. Är du en player? Nja, så ser jag inte riktigt på mig.
25. Är du blyg? Lite kanske ;]


Slappelislapp

Jag är jättetrött! Somnade på bussen fast jag satt bredvid Oskar och Jojje. Det är inte okej. Pinsamt vart det också när jag vaknade. Vet inte ens hur länge jag sov, hoppas att det inte var länge iaf! Fick lov att ställa väckarklocka efter stöcke, så att jag var säker på att jag inte skulle missa Strömbäck. Haha. Sen när jag kom hem så lyste det och typ elinas läxböcker låg framme, det var precis som om alla var hemma. Men det var ingen bil hemma! Och Ingen var hemma! Det var svinläskit! Var som om alla hade bara lämnat huset i panik och flytt. Och dum som jag är så tänkte jag inte på att jag kunde ringa någon av dom, så jag gick om kring och tänkte en massa o-troliga tankar som kunde ha inträffat. Men sen när jag kom på att jag kunde ringa mamma så blev det lugnare. Dom hade bara farit och hämtat pappa ;)

Gissa vad jag gjorde i lördagskväll? Räknade Matte... Fast det är inte så hemskt som det låter, jag hjälpte bara Sanna att förstå :) ... Som hade prov idag! Hoppas att det gick bra för dig :D
Och gissa vad jag gjorde i söndags? Jag orienterade i en ca en mil. Det var jobbigt. Brukar inte få tärningsverk när jag springer bara, men nu har jag det.

Imorgon så är det himla konsert som jag inte alls är taggad på :/ Kan knappt det jag ska spela, så har lite smått med panik men samtidigt så vill jag inte öva! Det är synd att jag måste göra det, för annars hade jag typ inte haft något att göra! Förutom Matte och lite spanska då. Plus Piano i massor men det räknas som inte.

Historian var inte till idag, utan nu blir det tills efter lovet! Då har man ju mera press på sig, jag hade ändå gärna gjort bort den idag.

Jag sjunger Beaty and the Beast på sången :) Måste ladda ner filmen!


"I know mate, so it's now or never isn't it?"
- Ron, Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

El fin de semana, aburrido?

Idag var en rolig dag. Förutom att vi fick tillbaka historiaprovet som hade gått inte alls så bra. G, första G:et in my life. Om man inte räknar med Gprovs grejor då... Inte okej. Blir typ plugga plugga pluugga hela helgen. Fast har inte lust med det. Idag fick vi en grej som vi ska "redovisa" på måndag!! Det är ändå inte så värst snällt att ge oss läxa över helgen. När ska man då kunna ta det lugnt? Även om man kan och inte behöver plugga jämnt så finns det ändå där i huvudet och trycker ner en. Åh, jag har tråkit. Aburrido!! Måste städa och göra en massa saker.

Roligast idag var ju ändå att Gustav käkade upp sina vantar! ^^ Haha. Dom kan inte varit lätta att få ner men vipps så var dom borta. Filippa, din humor! :D Sen Hannas skämmt. "Ha en ren och trevlig älg".

Jag är orolig. Jätteorolig. Du måste veta att jag finns här! Alltid, alltid och ALLTID!

Saknad idag.

Jag haar garnet! Jag har garnet! kostade 120kr! Sjukt dyrt, men värt det :D :D

"Oooh, look, a Blibbering Humdinger!"
(Luna pointing out window to distract crowd so Harry can leave)

- Harry Potter and the Deathly Hallows.

Så underbart skön hon är.

Abrazos



 


Lunes

Ledig idag! Härligt!! :D
Så har varit på stan typ hela dagen, eller okej, från kl tolv till 4a, köpt paket till Elina som har födelsedag imorgon. Och sen har jag köpt en tröja och lite små grejor. Var lite ensamt att gå själv, brukar ju alltid ha med mig sanna, eller hon brukar ha med sig mig ^^

Jag har hittat en återförsäljare till Harry Potter Garnen i UMEÅ! Jag är LYCKLIG! Dom kommer att packa upp dom imorgon ^^ men då har jag träning, så får gå dit på onsdag och köpa mig, sen måste jag bara lära mig hur man stickar sockar också. Någon som har ett bra mönster? För jag Måste ha dom! OPALGARN.SE !! 

Nu har jag uppdaterat mitt iTunes, yees! :D så ska uppdatera iphonen också så att alla programen börjar fungera igen. Det bli niice! Sen så har jag lagt in bilder på typ alla låtar jag har på iphonen, det var dryygt!

"You still don't get it, Riddle, do you?"
- Harry, Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

preguntas

Okej, jag har sjukt tråkig och vill inte sova än, för då kan jag inte ta vara på sovmorgonen imorgon :) Jipii! Så jag snor dom hära av gustav, kan aldrig vara fel att lära sig lite mer om sig själv...

HUR

Svarar du i telefonen: "Hej det är Sanna!"
Gör du när du är kär i fel person: Kämpar med varje dag som kommer, försöker glömma, försöker ta nya tag. Och försöker vara den glada jag :)
Tycker du om gul-bil-leken: Näe, det gör ju ont ^^
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Tre enkronor.
Mycket är klockan: 23.20
Många kontakter har du på msn: 194 :O Några är fransmän och jag har NO idea hur dom har hittat mig!!
Spenderar du en regnig dag bäst: Choklad och Harry Potter i massvis :) + vänner!

VEM

Pratar du med på msn just nu? Rebebbset.
Pussade dig senast? Det kan jag inte säga för då blir det dålig stämmning här ^^ Och lite pinsamt.
Vill du kasta en sten i huvudet på? Voldie!
Saknar du mest just nu? Sommaren/hösten för ett årsen!
Är din bästa vän av samma kön? Rebebbset och Sanna och Fanny och Hanna och Jennifer
Är din bästa vän av motsatta kön? Oskar, du fattar inte hur tur jag har att du är du och inte någon annan!
Är ditt 10:e sms ifrån? Nu är det ju så att jag har en Iphone ^^ så det är lite svårt att se vem det 10onde kom ifrån ^^ Men det var antingen Rebecca eller Oskar.
Ska du träffa imorgon? Affärsmänniskor. Ska köpa present till Elina som fyller år :P
Umgicks du med senast? Rebecca, om man inte räknar mamma eller pappa eller Elina eller Morfar ^^
Sov du med senast? Rebecca faktiskt ^^ Skavfötter är bäst!
Festade du med senast? jadu...?

JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna: Ja, men bara tre meter eller nått. Det är ju livsfarligt!
Gråtit en hel natt: Ja, nära till iaf.
Åkt vattenskidor: Nej :/
Åkt rullstol: Ja, testat på nolia. Haha
Gjort en bakåtkullerbytta: Oja, har ju vart gymnast!
Köpt lösgodis för över 50 kr: Inte själv tror jag...
Haft träningsvärk: Oja där med.
Önskat att du var det andra könet: Nej
Velat vara ett djur: Ja :] Fast inte mer än människa då!
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: Haha näe.
Tycker Harry Potter är bra: JA JA JA JA JA JA JA!!
Hatat choklad: Aldrig!

VEM

Är i rummet med dig? Nadie.
Fick du senast sms av? Oskar
Tänker du på nu? En massa olika säger vi som.
Pratade du senast i telefon med? Sanna.
Hus var du senast i: Ja, mitt eget men rebeccas kommer på andra plats.
Sa du senast "jag älskar dej" till: Tuis!
Önskar du var med dig nu?: Någon kulig :] Och sanna och Fanny!
Är din favoritsläkting?: Alla är bäst! Men Morfar är oslagbar på allt.
I din skola går dig mest på nerverna: Kan man ju inte säga, den kan ju bli ledsen!

VAR

Går du skolan? Midgård.
Är din telefon? Bredvid mig.
är din mamma? I deras sovrum.
Sover du? Uppe vid taket i mitt rum.
Handlar du mest? hm, små kolor i kafeterian måste det nog bli.
Fick du tag i tröjan du har på dig: Stadium, 700kr, ruskit dyrt.
Åkte du senast bil? Från Stöcke till hem.
I ditt rum är du? Ingenstans... sitter vid datorn som inte är där inne ;/

VAD

Åt du senast? Morfars hembakade mjukkaka, alltså mjukt tunnbröd. Sjukaste gott!
Drack du senast: Ett glas mjölk :)
Är det för färg på dina byxor? Mörkblå.
närmaste saken som är blå ? Mina byxor.
Gillar du mest med skolan? Alla underbara männish som man får träffa varje dag!!
Har du på fötterna: Först vanliga sockar med en söt anka på, och sen.... TJOCKSOCKAR!
Är din favorit färg: Blå och röd.
Vilken film såg du senast: Såg lite av den dära som jag inte kommer ihåg vad den hette. Men vi såg den på skolan med Jennifers dator iaf :P
Hör du just nu? Datorns lilla supermotor!

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i en annan säng: Oja.
Hånglat på en bio: Nopenope.
Tyckt att din kusin är het? Näe.
Sovit naken: Det har jag säkert gjort?
Kört över hastighetsgränsen? Nej!
Målat om ditt rum? Näe, men tapetserat ;)
Dansat framför en spegel: Haha, ja det här vart pinsamt! =]
Fått hicka: Ja. Men då kör man Hickan och Jag storyn och den försvinner :)
Stulit pengar från en kompis: Nej.
Hoppat i en bil med folk du just träffat: Ja... Galen Hiphoppare som körde som jag vet inte vad, var svinrädd!
Varit i slagsmål? Med kuddar och Elina? så ja.
Smugit ur ditt hus: Ja, för att prata i telefon.
Haft känslor för någon som inte känt detsamma: Det kan man nog säga ja...
Hånglat med en främling: Nej.
Älskat eller saknat någon? Båda två, alltid.


Så nu vet ni det ^^


Mrs Weasley frågar om Ron kan städa sitt rum... Och han svarar:

"And are they getting married in my bedroom?" asked Ron furiously. "No! So why in the name of Merlin's saggy left-..."

-Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

Tjocksockar


Una fin de semana buena. I fredags så gjorde jag typ ingenting förutom att jag satt uppe till kl två på natten. Det var kanske inte så smart för att nu har jag typ vänt mycket på dygnet. Ajaj. Igår var det klubbmästerskap, Mamma vann över mig med 20 skunder! Det var lite typiskt, hade gärna vunnit, var så länge sen, haha. Sen så blev det grillande hamburgare med klubben och testning av storlekar till dom nya dräkerna! Jag är sjukt peppad på dom. Hoppas att dom blir bra :) Efter det fick jag skjuts av mormor in till stöcke. Tack! :) Jag är ganska less på att cykla den vägen ^^.  Hur som helst så gick vi över till Johanna där det var partaj! 50 års kalas så det bara skrek om det. Mat i massor var det. Haha.

Det har kommit värsta nya hp garnet. Jag vet, jag är lite föör nördig, men jag skulle göra vad som helst för att få dom! Och tjocksockarna. Jag älskar tjocksockar btw, har jag aldrig gjort förut, men nu när jag inte har några skor (nästan iaf) så är det bäst. Tjocksockar är underskattat, dom är sköna och man behöver inte frysa om fötterna ;) Om någon hittar det hära garnet, köp till mig!!! Jag betalar!


Harrys Garn och Harrys Socke som förlaget tyckte skulle passa honom. Inte den snyggaste men ändå vill ha!


Rons Garn och Socke, ser sjukt varma ut! Gryffindors färger :D

Tonks färger.... Ser söta ut, och mest jag ^^ haha, JAG VILL HA. Önskar mig när jag fyller år*



För övrigt så längtar jag tills el inverano, vill åka slalom!! Och vanliga skidor också, men det kommer jag inte ha tid med någon gång typ, om inte på torsdagar om jag skippar den hära extra träningen och kör skidor då. Det är iaf härligt med skidor :)



  

SÖT

"COWARD!"
- McGonagall to Snape, Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos, sov gott :) Ledig imorgon!!!

Anoche?

Idag började bäst. Var nervös inför ett spanska förhör som inte kom :D Utan istället så fick vi tusentals med beröm från våran spanska lärare som var såå stolt över att vara våran lärare, hon hade aldrig delat ut så här många mvg i hela sitt liv, så duktiga var vi ^^ Det kändes härligt, haha, men iaf så bjöd hon oss på fika. Tigerkaka som var good, men orkade inte hela, hade ju nyss ätit frukost och borstat tänderna, så Oskar fick halva.
Sen så flöt dagen på, med piano och sen dans som var rolig. Det var sjukt varmt och trångt där inne, men skojsit :D

Vad ska man göra ikv?Jag kan ta mig till stöcke... med bil!!  Men vad ska jag göra där? ^^ Det är småbarnsdisco så det går skjutsar mest hela tiden ;) Om någon ska hitta på något, typ som Rebbset, som har en ny blogg!! Kolla här: http://www.rebeccamedcc.webblogg.se/ Mkt nice till dig för det! Iaf så då kan man ju säga till. Det är konstigt att jag inte är trött, men jag är bara hur glad som helst istället. Hela veckan har varit den bästa på länge. Superbien!

Imorgon blir det klubbmästerskap och testing av storlekar till dom nya orienteringsdräkterna, jag längtar!! Sprillans nya tights och tröja och träningsoverall för mig :D. 


Hittade något nice bilder :)

                                    Sanna som är så ubergullig man kan vara!                            Jimmy och Oskar som är sötast!

                                                                                                 Kajsa och Siri, jag gillar kajsas glada ansikte :D ^^

Kan bjuda på dom här, för jag ser ut som ett jag vet inte vad på varenda en.

   
                                                                                                                          L iten??!!
    



[Kreacher hitting Mundungus Fletcher with a pan]
"perhaps just one more, Master Harry, for luck?"
- Harry Potter and the Deathly Hallows


Abrazos


Harry Potter y Las Reliquias de la Muerte

Konstig rubrik för idag men var bara tvungen att skriva den, för boken är så sjukt extremt bra. Nästan så jag hade kunnat svärt! :O fast bara nästan ^^. Jag har inte läst alla böcker på jorden men jag tror att det är den bästa boken i hela världen. Jag vet - extreemt nördig. Haha.

Idag blev en bra dag också. Den blev super. Sång på morgonen, eller kl halv tolv... första lektionen. Fick sjunga med mikrofon och det var sjukt läskit, kändes som om jag skulle höras i hela skolan. Men iaf så vill hon att jag ska sjunga på solistkonserten! Det är typ det sjukaste jag har hört. Hon vill att JAG ska sjunga, på en konsert! :S :) Det kommer bli intresant kan jag lova.
Sen så hade vi KuHi och fick veta att vi ska lämna in arbetet om en månad minus en dag... = på min födelsedag! :D niceelinice. Det där såg muy raro ut. Efter det var det matte, och jag fattade typ inte ens vad det var som jag räknade ut. Kändes mindre bra och så räknade jag typ tre tal. Inte bra :P Nu måste man ju börja köra seriöst med matten.
Efter det var det idrott; handboll. Värsta skoj, även fast jag bara tycker det roliga är att man får springa fram och tillbaka hela tiden. Skratta på ni, men hur kul är det igentligen att kasta en boll? det är ju springet som gör det roligt :)

Sen dusch och sparkcykel till stan xD och Rebecca åkte bussen - som jag inte träffat på typ ett år kändes det som :D Men på lördag....




Natt OL imorgon. Läntar. Har fått en ny pannlampa som är bäst! Lyser som en bil.


Erkänn att det ser ganska så skoj ut!!

"If you're not in Gryffindor, we'll disown you," said Ron. "But no pressure."
-Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

Hoy

Hade svenska prov idag. Jag känner mig inte som den bästa.... Lite dåligt samvete har jag helt klart! Men jag fick iaf 17,75p av 18. Så är ganska nöjd ändå. Fick Vg på matten, det var typ ett under, det gick så himla dåligt, det coolaste var typ att jag hade typ kunnat fått mvg, om jag bara förklarat hur jag hade kommit fram till att den ena roten var "-3". Men jag visste det ju som bara, då var det svårt att förklara. Aja, det var härligt eftersom att det kändes skit.

Träning idag som var svinsvår! Vi fick ett vitt papper, och i mitten av det var det en triangel - dvs startmärket. Sedan fanns det fyra runda ringar på andra ställen på det helvita papperet. Där satt kontrollerna och dit skulle man ta sig mitt inne i skogen, i kolsvart mörker, min lampa höll på att ta slut på batteri så jag såg ännu mindre, och sen så fanns det ju inte någåt som man kunde läsa in sig på kartan. Så var man borta... då var man borta. Det var läskit typ. Inte min grej det här med kompasriktining ^^

Nu ska jag börja på någon ny bok tror jag :) Undrar vilken det blir... Någon av Katarina Won Bredow tror jag. Har typ tre böcker av henne som jag inte har läst än. Haha det är värt. Aja, sov gott los todos!

"Get back! Get back! She is mine!"
 - Molly Weasley, Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

Bergochdalbana

Las días går verkligen upp och ner :D Idag har det varit en bra dag. Är jätteglad av någon anledning. Vet inte varför. Härligt är det iaf :) Imorgon blir det väl tvärt om? Näe, det blir säkert en bra dag imorgon med. Med sovmorgon och allt! Jiho. Happy Smile!



Tu dispersas alegría

"The Hallows, the Hallows," murmured Dumbledore. "A desperate man's dream!"
 - Albus Dumbledore, Harry Potter and the Deatlhy Hallows

Abrazos


estrés?!

Nu har jag inte skrivit på år och dar känns det som. Men det har varit mycket av allt. Och måste bara skriva av mig lite nu. Skolan känns jobbig, det kommer bara mer och mer och mer, när något tar slut kommer nästa stora grej, kan aldrig slappna av. Har svenska prov på tisdag som jag inte börjat plugga till än! :O Det kommer gå skit. Sen så har vi två svenska ord som ska vara beskrivna osv tills på tisdag också. Jag har skrivit om det ena, det andra måste jag göra på hålet imorgon, annars vet jag inte när jag ska få tid för det.  Och engelska tal på fredag som jag inte har skrivit än heller. Tre grejor samma vecka med samma lärare, förstår han inte att vi inte bara har svenska och engelska?? När ska jag få tid för det hära? Har träning tisdag och på torsdag är det nattcupen. Så har måndag och onsdag på mig. Inte mycket tid för allt som jag måste göra.

Så, nu är lite av stressen borta....kanske? Men iaf så var det tävling idag. Budkavle- eller staffet, med mamma. Vi tävlade mot Hans-erik! Min gamla svenska lärare alltså, jag slog honom på spurten! Yeey. Not. ^^ Men råkade göra världens bom på världens lättaste bana, det kändes inte så bra. Sedan så var det min matdag, så kom hem och snabblagade brockolli (hur stavas det??:S), ostsås, pasta och bacon, så att jag skulle hinna se One Tree Hill som börjar kl sex. Helt klart den bästa serien i världen. Lite händlöst avsnitt men ändå sjukt bra. Jag är peyton, eller jag menar, jag känner mig precis som peyton, det var som om hon stog och berättade om mig! Det var nästan lite läskigt, för det var som om mina tankar kom ut genom tv:n. Okej, det är väl inte lika seriöst med mig, men exakt så där känns det. Så nu vet ni ^^


Nu måste jag plugga spanska verb, dom sätter sig inte i huvudet. Har för litet huvud och för mycket tankar som jag ska hålla reda på. Får det inte att gå ihop. Sen så blir det utläsning av Dödsrelikerna, (igen och igen) så blir att gråta sig till sömn tror jag. Men för att orka måste jag verkligen gå nu.


- Hon är bäst.

"If you're not in Gryffindor, we'll disown you," said Ron. "But no pressure."
-Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

RSS 2.0