I have a confession

... Är svaret på varför jag inte uppdaterat på typ mer än två veckor. Har haft dom kanske två bästa veckorna i hela mitt liv. Dom har varit så sjukt fantastiska. Jag har fått gjort det jag tycker om att göra mest i hela världen och jag har fått göra det med mina klasskompisar som är dom bästa i hela världen! Här kommer lite inspelningar som umetv spelade in. Lite hastigt och med lite dåligkvalité, men det duger! :D

Första numret efter pausen. Come talk to me. Av peter gabriel. Så sjukt mäktig att sjunga, fast jag var alltid sjukt nervös innan första meningen. Så den sket sig lite nu och då, men aja. Otrolig låt!
I got a man!
Candela
Here I go again
Like a prayer, slutnumret. Det var väldigt roligt att få vara solist på sista numret fast jag kan tänka mig att det var kul att stå i kören med.
Och nu är allt slut! Buhu! Jag saknar det redan. Är avundsjuk på tvåorna som har allting kvar tills nästa år. Jag vill inte ta studenten! Jag vill gå kvar! Så bra är skolan jag går på! Haha. Nu ska jag försöka ta igen en massa plugg som vi missat under dom här två veckorna då vi bara jobbat med det här. Känns inge kul att gå tillbaka till den vanliga skolan, men den är inte så dålig den heller.
Abrazos

RSS 2.0