solistkonsert

hjälp vilken dag. Har gått omkring och frysit hela kroppen av mig, antingen så var det JÄTTEKALLT i hela skolan, eller så var det min nervositet. Min mage tog ju död på mig innan jag skulle sjunga. Helt sjukt. För er som inte vet så sjöng jag iaf I wish, av Stevie Wonder. Det gick väl sådär, men det var kul att det inte gick helt åt skogen iaf. Och tack för alla snälla komentarer!! Dom kan jag leva resten av mitt liv på, det värmer verkligen även fast jag har svårt att ta in det. TACK! :D
Alla var jätteduktiga idag. Hanna, Jennifer, Gustav... ALLA! Det var sjukt hög nivå tycker jag, fatta att det var läskit att ställa sig och sjunga mitt ibland alla hur bra som helst!

Imorgon blir en jobbig dag. Måste göra det himla engelska arbetet tills typ sent in på natten!  Inte kul. Blä. Aja.

Have you ever wondered what marks our time here? If one life can only make an impact on the world... Or if the choises we make matter? I belive they do. And I belive that one man can change many lives. For better... or worse.
-Lucas, One Tree Hill

Abrazos


"Hej"

Hej måste vara tuas favoritord. Vart man än möter henne i huset, även fast man sett henne för en halv minut sedan, så säger hon hej. Hon är värsta cool också, det är som "Tja" fast "Hej". Haha okej dålig förklaring men ni ska se henne, honär den bästa!

Imorse såg jag Pippi på dom sju haven med Tuis, den filmen är faktiskt sjukt bra :] Sen så bar det iväg på träning. Spindelorientering, ganska skoj, fast det var bara jag och Anna där som var tjejer. Vad duktiga vi var, eller vart höll dom andra hus? Sen så har jag pluggat Gemu, jag kunde ju typ lite grann ändå, trodde att jag var helt lost, men det fanns som där i bakhuvudet någonstans. Sen har jag försökt göra Engelska uppgiften, men vad jag än skriver så blir det jättetråkit. Vill komma på något intresant att skriva om, någon som har något förslag? Jag har Läst Narnia, Prince Caspian, och får typ skriva om vad som helst bara jag känner att jag har någon koppling till Boken. Jag började skriva om "Creatures of Myth and Magic" men det vet jag inte riktigt vart det ska leda... Så kanske måste komma på något annat.
Strax ska jag se OTH! Det blir bääst, fast är typ nervös inför varje avsnitt för att jag vill inte att något dåligt ska hända... Elina håller på att laga lasagne, det är typ totalt kaos i köket... Bara så ni vet ^^

Time takes it all, whether you want it to or not. Time takes it all, time bears it away.. and in the end.. there is only darkness. Sometimes we find others in that darkness, and sometime we lose them there again
- Lucas Scott, OTH

Abrazos

Twilight

Den var super! Jag gillar faktiskt filmen mer än boken tror jag. Ledsen att göra dig besviken Fanny... Men så är det. Det finns bättre böcker. Tycker boken var lite seg delvis, men i filmen gick ju som allting mkt fortare. Är det bara jag som ser en massa likheter mellan Kristen Stewart (Bella) och Emma watson? Alltså kolla! Jag tkr det är sjukt likt. I vissa vinklar är det typ samma!



Nu ska jag sova eller läsa tror jag. Har träning imorgon plus en massa massa plugg så borde nog sova så att jag orkar.
Adios. 

"At this moment, there are 6 billion, 4 hundred, 71 million, 8 hundred, 18 thousand, 6 hundred, 71 people in the world. Some are running scared.. some are coming home. Some tell lies to make it through the day.. others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good.. struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls -- and sometimes.. all you need is 1."
-Peyton, One Tree Hill <3!

Igår

Igår var en ganska bra dag. Först spanska, med typ konstigt läxförhör som jag inte alls var bra på. Sen skulle det ha blivigt två jobbiga lektioner, Historia och Kulturhistoria, men båda två blev ganska okej för att vi typ sket i dom och bara gjorde annat istället. Sen var det lunch, typ kycklingpytt som var helt okej. Och luego var det Engelska med både läxförhör (som det gick skit på... kom inte ihåg orden, plus att jag hade missat att ett skulle vara med!) men vi fick också veta att det hära himla engelska skrivande uppgiften är till på fredag! Jag har så sjukt mkt jag ska hinna med nu. Vet inte hur det ska gå. Plus att jag typ har blivigt förkyld sen igår. Men sen så hade jag piano och sen var det dans med Jennifer. Gustav satt och tittade, han kan ju bekräfta att det gick skitskitdåligt för mig. Jag hängde aldrig med!
Men sen så träffade jag Fanny!! Blev sjukt förvånad när du kom, men glad :D

Sen så var det musikarfesten på musköten hela kvällen. Ganska kul, fast var sjukt trött så gick mest omkring och försökte hålla mig vaken. Men vissa såg ut att ha det väldigt trevligt... Jag fick två pussar, inte så mkt jämfört med Gustavs 16 eller vad det nu var. Men jag har en lapp kvar! :O

Jag har hittat en spansk på msn. Sjukt skoj. Man fattar ju typ vad han säger! :)
 
Ikv så kanske det blir bio med Sanna, Twilight, var den bra Fanny? Jag är iaf taggad på att se den :) Ska jag säga en till konstig sak, eller har kanske inte sakt något konstigt, men det här är konstigt. Jag. JAG ska vara lucia. Weirdt.

Greys!

Åh, jag tror seriöst att alla som sitter bakom tv-skärmarna vill mig något ont. Alltid när jag ska se på tv, jag lovar, det händer minst en gång i månaden. Då är det typ nå tekniskt fel som gör att det antingen inte är någe ljud, eller så är det inte någon bild. Idag var det inget av det! Jag hade ju längtat hela dagen efter Greys Anatomy och sen så sket sig allt. Eller nästan. Jag blev så deprimerad, typ, så att jag var tvungen att ladda ner avsnittet istället och se det. Sjukt bra! ... Vet inte om du följer tvn fanny, så säger inte vad som hände. Men jag har väntat på det sjuuukt länge iaf! :D

Jag gjorde världens sämsta grej idag. Jag skulle plugga gemu (kl 7) men somnade och vaknade kl nio. Inte inte inte alls bra!! Jag är helt körd på allting just nu. Skitdåligt.

Idag får det bli ett citat ifrån världens näst bästa tv-serie istället. Även fast jag är sjuukt nördig så kanske jag måste variera mig. Blir kanske tråkit i längden för er som läser.

"You know how when you were a little kid and you believed in fairy tales, that fantasy of what your life would be, white dress, prince charming who would carry you away to a castle on a hill. You would lie in bed at night and close your eyes and you had complete and utter faith. Santa Claus, the Tooth Fairy, Prince Charming, they were so close you could taste them, but eventually you grow up, one day you open your eyes and the fairy tale disappears. Most people turn to the things and people they can trust. But the thing is, its hard to let go of that fairy tale entirely cause almost everyone has that smallest bit of hope, of faith, that one day they will open their eyes and it will come true."
- Meredith Grey(Grey's Anatomy) 

Abrazos

"Tiger -tango med Raka knän"

Helt sjuk låt. Man blir helt virrig om man försöker lyssna på vad man spelar. Det är alltså en sexhändig pianogrej som slutar med att alla spelar med sina handflator. Ni kan ju bara tänka er hur mkt och hur hemskt det låter när tre stycken står och slår på pianot. Så känns det iaf. Försökte hitta någon video på Youtube, men hittade ingen... Tur var kanske det? Eller, det är ganska coolt men också ganska hemskt. Eller... vet inte riktigt hur jag ska förklara den. Iaf så  körde jag, Gustav och Pernilla igenom den idag. Tänk om vi ska köra den på Solistkonserten! Då kommer jag ha tre grejer. Sjukt läskigt. Fast Tigertangon kanske jag inte blir så nervös inför... Sjukt weirdt att vi ska ha raka knän, eller ben också! ^^

Kör/lucia imorgon kl 8a! jag taggar, fast ganska jobbigt att sjunga så tidigt. Typ We wish you a merry christmas, det är ju nästan omöjligt i vanliga fall. Men mys med Julen!! :)  

Sjukt stressad inför allt typ. Jag hinner verkligen inte med Gemuprov nu, för jag fattar typ nadanadanada!!

Aja. Nu ska jag iaf sova. God natt.

"Dumbledore's Army, Still Recruiting!"
-Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos



 


Plums

Det är värsta vitt ute!! Nu kommer snön och vintern!! Hoppas jag iaf på. Det ska typ vara kallt länge, och komma ännu mer snö. Det låter niice! Fick värsta jul/vinter känsla idag på träningen. Vi var på Nydala där dom håller på att spruta ut konstsnön till skidspåret. Igentligen fick man nog inte springa där, men OLbanan gick ju där så vi "var tvugna". Anyway så var det sjukt skoj, har alltid velat vara med när dom sprutar ut snön. Det var som om man kom in i värsta snöovädret, och plumsa fick man också. Det var sjukt skoj!! När jag kom in igen hade jag fruset is i håret och på hela mig typ.

Idag fyller Oskar år! GRATTIS! :D




Jag ska laga mat strax... det blir hemgjorda Hamburgare. Orkar inte göra "biffarna"! Vet inte ens hur man gör typ. Plus att det ser scary ut och det smakar inte lika gott när man ser hur köttfärsen sett ut innan! Aja. Måste börja snart om jag ska hinna bli färdig och städa undan innan OTH börjar kl 18. Jag taggar!!

"Would you like me to do it now? Or would you like to take a minute to write your epitaph?"
-(nånting sånt) Snape, till dumbldore. Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

ny HPB Trailer!!!



Helt underbaraste underbaraste underbaraste trailern. Fatta att jag ska måsta vänta i mer än ett halvår innan man får se den!??! Är så extremt taggad vill bara göra något sjukt knasigt. Vill bara läsa ut Narnia ut så att jag får fortsätta läsa Harry, a History och sen läsa typ Ettan till Sjuan i sträck. Hela jullovet kommer bli galet bra!!

I igår så vart det lite Rockband med Rebbebset, axel och Johan. Var skoj.
Idag var jag i vännäs! Och i vännäsby på dop, sen så for vi till Morfar och hade det bra! Det var muy härligt. Fick tacos, fast vi redan hade ätit soppa på dopet. Något mätt jag är nu!

Fick något konstigt brev ifrån Folktandvården. Jag ska tydligen få komma till någon tandregleringsspecialist som ska titta på mina tänder och ge förslag på behandlig. Det är jättekonstigt! Har inte varit hos tanläkaren sen i våras och dom har inte berättat att jag ska få fara till någon sån... Och jag skulle inte få tandställning eller något sånt. Undrar vad han ska göra med mina tänder!! :O Så någon som vet vad vi gör på torsdagen innan lucia? För då har jag tid... Och måste svara så fort som möjligt tydligen. Jätteweird.

HARRY POTTER ÄR BÄST!!

och jag är glad idag :)

"We did it, we bashed them, wee Potter's the one,
And Voldy's gone moldy, so now let's have fun!"
- Peeves sjunger... Harry Potter and the Deathly Hallows. Yeey!

Abrazos

Jag har träningsverk!!

   
 
Hur väl känner du MIG?
1) Vad heter jag?
 Sanna Ida Maria Rönnlund
 Sanna Toini Maria Rönnlund
 Sanna Maria Toini Rönnlund
 Sanna Maria Ida Rönnlund
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Nu ska vi se.... :)

Abrazos.

.....


*rädd*


.....



för alltid du och jag.


no puedo dormir

Jag kan inte sova. Glömmde att stänga av datorn också. Blä, jag kommer vara död imorgon.

Aja, nu ska jag försöka sova mer. Varför kan jag inte somna?!? Vill sova!

Harry, a History!

Den �onde b�a boken i v�den. Den har blivigt min hpkompis! Helt sjukt hur allt har blivigt. Det �s�troligt gigantiskt stort att jag inte vet vart man ska b� beskriva n�nting om det. Vet inte om jag har tr�at n�n som �lika stort fan som jag, det kanske jag har. Men det k�s ����t s� som om jag �extremare �alla jag pratar med :/ F�om hon som har skrivit den h� boken d�Det �som om det �jag som har skrivit den! B� tv�r lika hysteriska � allt, �n fast hon �lite �re d�ch har en st� roll i det hela, men fr�b�n var hon bara ett litet stort fan, och nu kretsar hela hennes liv kring Hp. Jag kan ju inte s� att det �dit jag vill komma i mitt liv, men, det ���oolt att kunna ha det s�

Idag har jag k�nya icebugs, l�skor med dobbar. Det blir niiice!
Nu ska jag f�ka hitta The parselmouths l�r att ladda ner, dom �h�iga ^^

"Blimey, Dudley," said Harry over Aunt Petunia's renewed sobs, "did the dementors blow a different personality into you?"
"Dunno," muttered Dudley. "See you, Harry."
"Yeah..." said Harry, taking Dudley's hand and shaking it. "Maybe. Take care, Big D."

-Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

Tant Sanna

Jag är 17 år wohoo!! :D Typ tant. Känner mig iaf gammal, tur att jag inte går upp i D20 eller något, utan stannar kvar i D18. Har sprunit D21 elit någon gång, då kände man sig vuxen. Även fast gubben som stod i starten sa så här:
Oj, har du inte tagit fel karta nu?
Jag: Näe. *kollar extra på kartan.
Gubben: Ska du springa D21e?
Jag: Japp.
Gubben: Men lilla vän! *tar mig vänligt på axlarna ^^
Då kände jag mig litegrann som ett litet barn, ganska härlig känsla, blev peppad på att nu ska jag visa honom att jag kan kunde klara av den hära banan. Tror jag gjorde det kanska okej också. Det var NattOL.

Iaf så har jag fått en massvis med fina presenter idag. Bla.
Träningskläder - som jag kanske ska byta till nya löparskor, med dobbar om jag hittar några :)
En tröja- från indiska av elina.
Harry, a history!! Sjukt nice :D Jag älskar redan boken. Känner igen mig i allt. Fantastisk bok! Jag är nöörd.
ett eco kolegeiblock - av bananpapper, coolt.
Parfym - av siri. Luktade mumma.
Shampo - sånt dära herbalessenses hur det nu stavas. Också av Siri och luktade jättegott!
dushcreme, body lotion - av mormor och Gunnar.
Mkt pengar :)
Presentkort på ordning och reda - undrar vad jag kan köpa för något fint där :D
pannlampa för mkt pengar!
cykellampa - så jag inte behöver använda mobilen typ varje kväll hem ifrån stöcke på sommaren....
Sen så visskade någon att jag skulle få en dator av farmor! Även fast det är hennes gammla så blir det sjukt nice! :D Då kan jag ha allt mitt eget på den och inte behöva krångla med den hära! :)
Sen kommer jag inte ihåg någe mer. Jo, ett ljus, så att mitt rum bli myyysigt!

Aja, jag älskar den hära dagen. Inte för att det är min födelsedag, men, för att den har bara varit bäst! Har träffat alla som betyder mest i mitt liv, förutom Sanna som jag har pratat i telefon med. Jag älskar dig och finns på din sida, alltid! vad som än händer! Snart så kommer Rebecca och då blir den hära dagen ännu bättre!


- Jag har den! :D

"I am sorry too", said Lupin. "Sorry I will never know him...but he will know why I died and I hope he will understand. I was trying to make a world in which he could live a happier life"
:'( - Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos hade bäst! <3

"It started out as a feeling..."

Jag har eggat sönder The Call idag av Regina Spektor. Lyssnade på den hela vägen från att jag gick utanför dörren till det att jag klev innanför dörren på skolan. Lite nördigt. Sen så lyssnade jag på den hela vägen från att jag gick ut ifrån skolan till det att simon satt på bussen, men sen när han klev av så lyssnade jag ännu mer. Lite ännu mera nörd. Aja, en bra låt iaf. Blir inte less på den. Jag tror jag har noterna någonstans, måste lära mig den, låter inte så jättesvårt :) Fast det är det säkert.

Nu har jag suttit i typ tre timmar med ett kulturhistoriaarbete. Om shopping och om Epikuréerna och Stoikerna. Really Jätteskoj :) Fast det är inte klart än. Måste fortsätta med det imorgon. Men det ska jag inte tänka mera på nu. För nu ska jag läsa Narnia och sen sova, sen när jag vaknar så är jag LEDIG. Tjohoo! Då ska jag sova till kl åtta, äta frukost och göra färdigt kulturhistorian, sen så ska jag in till stan med tolvbussen och va med Sanna. Det blir niice. Och på kvällen har jag träning. Greeejt. 



Lyrics | Regina Spektor - The Call lyrics

"I am Remus John Lupin, werewolf, sometimes known as Moony, one of the four creator's of the Marauders Map, Married to Nymphadora, usually known as Tonks, and I taught you how to produce a Patronus, Harry, which takes form of a stag."
-Remus Lupin, Harry Potter and the Deathly Hallows.

Abrazos

the end

...på lovet... Ganska tråkit. Jag taggar inte Historia imorgon! Inte ett endaste dugg! Vill inte sitta och lossas vara George den tredje! :/ Måste kolla igenom vad jag skrev för typ flera veckor sedan. Har inte gjort det än. Sen så har ajg inte gjort kulturhistoria arbetet!? Vi säger som att jag gör det på tisdag när vi är lediga :D Tjohoo.

Träning idag. Var jobbigt, sprang ca 13km. eller nått sånt. Kanske lite mindre. Fick ont i hälsenan. Inte bra. Jag längtar tills på Onsdag då vi har skolgympa! Haha, eller var det då vi skulle ha någon hälspuppgift? Eller något sånt? Jag förstår inte riktigt. Aja. Det blir säkert bra.

Nu ska jag gå och laga mat och sen blir det One Tree Hill! Och sen fara och häsla på Emma. Blir säkert kul :) Urs vilket tråkit inlägg, men det har inte hänt så mycket kul de senaste dagarna i mitt liv...

5 DAGAR KVAR (Känner mig som ett litet barn som räknar ner xD)

"How do you feel Georgie?" Whispered Mrs. Weasley.
George's fingers groped for the side of his head.
"Saintlike," he murmered.
"What's wrong with him?" Croaked Fred, looking terrified. "Is his mind affected?"
"Saintlike," repeated George, opening his eyes and looking up at his brother. "You see... I'm holy. HOLEY, Fred, geddit?"
Mrs Weasley sobbed harder than ever. Color flooded Fred's pale face.
"Pathetic." he told George. "Pathetic! With the whole wide world of ear-related humor before you, you go for HOLEY?"
"Ah well," Said George, grinning at his tear soaked mother. "You'll be able to tell us apart now, anyway, Mum."

-Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

Prince Caspian

Har läst Narnia typ hela dagen känns det som. Inte riktigt, men nästan. Men jag måste ju slå upp typ vartannat ord eftersom att jag inte fattar dom. Haha. Men ofta man sa Nay, som No förut... Sen så, brukar man säga clad, till klädd? Lönt att lära sig ord som man typ inte använder nu. Tur att vi har en gammal ordbok hemma.
Dom timmarna som jag har inte läst Narnia idag så har jag typ gjort det hära äpplet på PS. Ändå coolt vad man kan göra, fast lyckades inte med formen... orkade inte göra den något annat än typ helt rund.


Visst är det ändå ganska likt ett äpple? =] Tänk att bilden var helt vit ibörjan och sen har man bara gjort en massa gröna färger typ. Lite coolt faktiskt. Det ser gott ut xD

"...thought we were supposed to be friends?.....best friends?"
Severus Snape, Harry Potter and the Deathly Hallows. Tycker ändå lite synd om honom....

Abrazos

RSS 2.0