Budapest

På fredag morgon åker jag till budapest! Kul kul!


Jag har världens bästa pojkvän :*

Icebug

Woho! Jag har fått nya icebugs, för helt gratis! Jag är glad. Fast jag fick lämna tillbaka mina gamla som hade tappat 17st dobbar på en säsong. Värt byte iaf :)

 

Nu sitter jag på biblioteket och "pluggar" och väntar på bussen. Bakom mig sitter nån läskig gubbe som bara sitter och tittar på mig!! Han gör ingenting utan bara har händerna knäppta som om han skulle be och sen så glor han. Läskigt värre!! Vill byta plats... men det fanns ingen annan stans att sitta!

*Jag*---------------------------*Läskig kille bakom mig*-----------------------

Nu ska jag fortsätta plugga ursprung, fäste och funktion för alla muskler :)

Hejs!!

 

 


Just like it used to be.

Idag har varit en superduperdag!! Efter skolan (som slutade 12, hurray!) så tänkte jag fara hem med ett-bussen. Men sen så var Hanna och Gustav (som är hemma från Norge) på stan och då hängde jag med dom till kl 15.30. Jag vill ha tillbaka Mu3!!! Gud vad vi var bra!
Vi gick och fikade, jag åt en kladdkaka som var awesome! Och när vi sitter där och fikar, gissa vem som kommer in och ska också fika exakt vid bordet bakom oss?!! ANJA PÄRSON. Galet coolt!! Jag har träffat henne förut och har hennes autograf på min slalomhjälm och allt, men ändå!
Hemskt dålig bild... MEN, där bakom Hanna ser man någonting sticka fram, DET är Anja Pärson! :D Hon var typ bara 30cm ifrån oss!! galet!
Jag tycker ni kan sitta och lyssna och se på dessa och njuuuta! Grymt bra :)
Nu ska jag snart se idol. Hare bra!
Hejs!

Hej kompis!

Idag fick jag hem min nya almanacka i brevlådan. Den sötaste saken i världen! Nästan... Den är bestäld på personligalmanacka.se där man får skapa sin egen. Inte nog med att det var hur roligt som helst att skapa den (man får välja vilka saker som ska vara i den, designa framsidan, gummisnodden osv...) så vart den skitsnygg också!!
Jag fick ett fint litet meddelande på mitt paket :D Glad vart jag!
Och så ser den ut :D
Första-sidan
En vanlig vecka, Varje dag har en liten ruta där det står "dagens träning" och sen finns det veckans att göra, plats för anteckningar osv.
I slutet valde jag 16 sidor målarbok :) Om man har tråkigt nån gång ;)
"Nu måste jag verkligen skärpa mig, fokusera och lyssna ordentligt. Inte sitta och kladda och låtsas att jag noga antecknar... Jag är ju faktiskt SMART, inte lat... eller?" Haha :D
Fin va!? :D Den här kostade 229kr med frakt. Jag tycker det är värt det. Dom flesta snygga från en vanlig affär kostar ju 170 typ. Så nu äre bara 50kr extra så blev den jättebra!! :D
Hittade även ett par skor, likadana som hon tjejen på bilden hade, fast ett par blommiga. Jag gillar dom.
200kr Skohuset. Värt
Dom är ännu sötare på foten :)
Nu ska jag se en film om Bålen. Hejs!! 

Go grupp 3!

Och vilka vann årets nollning?! :D Grupp 3!! wohoo.
Sittningen var skitskoj! Typ nästan lika rolig som studenten. Alla hade fixat sånna roliga spex och alla var jättetaggade.
Min (choklad)guldmedalj!! :D Sen åkte jag bussen hem till Johan och medans jag väntade på bussen så hittade jag skorna jag ville ha på en annan tjej som också väntade på bussen! Jag var tvungen att smygfotografera dom lite. Det är en dålig bild för det var mörkt och den är tagen med en iphone 3G bara. Men skorna var fina :)
Det är typ som converse fast inte lika klumpiga där fram som jag tycker riktiga är. Sorry alla converseälskare. Snygga var dom iaf och mina fred perry går snart i bitar! (Precis som Rasputin i Anastasia. "Titta på mig, jag går i bitar!!" Haha)
Nu ska jag sova :) Tävling imorgon och så sjukt med plugg.
- Kvällens pluggande. Det nedersta kluddet ska föreställa en fot med alla dens ben.
Hejs!!

Sittning

Ikväll kör vi så det ryker!! Sista dagen jag behöver släpa med mig min kära kokosnöt. Trevligt värre!!
Jag älskar min mac! <3
Hejs!

Work that body!

När man väl skippat bloggantet, i typ ett år, så verkar det vara skitsvårt att komma tillbaka! :P Ger det ett till försök.
Nu har jag gått i skolan snart tre veckor och vi har sista nollnings-sittningen imorgon då temat är Film & TV. Kan inte avslöja min grupps planer än, men BRA är dom! Det kommer bli såå roligt! :)
Hitills har vi haft flottrace, musiktävling, lekkväll, brännboll m.m. Lekkvällen, musiktävlingen och brännbollen har vi
vunnit så nu kör vi hårt för vinst!! Det är vinna eller dö som gäller!
Vi vinner lekkvällen!
"VINNA ELLER DÖ" (Det är en gurka man ska föra vidare med hjälp av benen)
Kramkalas <3
Över mållinjen!
Fail på flottracet :(
Stabil flotte! :) (NOT)
Grupp tre (Den bästa) Vinner brännbollen med det osynliga slagträt (?).
Såhär kul har vi haft under tre veckor, och roligare bllire! Nu ska jag plugga anatomi. Hejs!!

RSS 2.0