fyrahundranittiofjärde dagen

Så lång tid tog det.

Den här veckan har varit hemsk, bäst och massa med mittimellan också. Hemskt krävande på alla sätt och vis. Känslomässigt har jag varit som värsta jag vet inte vad som bara kunnat bryta ihop när som helst. Men tack vare Hanna har jag hållit ihop :D Jag hade inte klarat mig utan dig!!

Måndag: Hände inget särskillt tror jag, det känns så länge sedan kommer inte ihåg något av dagen. Eller just det, vi hade spanska redovisning och fick MVG :D Det var duktigt av oss!
Tisdag: Svenskaredovisning med två icke närvarande. Pratade fem minuter längre än vad man skulle, men det gick väl okej. Sen på kvällen var det 3½ timmars Opera; Trollflöjten. Jag förstod verkligen inte mycket. Det blev inte bättre av att ett naket barn sprang in och ut på scenen hela tiden. Sen så råkade jag somna också. Haha. Inte bra. Kom hem kl ellva på kvällen och kunde inte sova. Vad är det för fel på mig egentligen?
Onsdag: Sånglektion, fick en ny låt, I wish. Det blir skojsigt. På eftermiddagen hade vi Skolorientering, tog alla 37 kontroller på en timme, så nu är jag lovad ett mvg i hela kursen. Men så blir det nog inte, för läraren kan ju inte göra så :P Haha, Sen på kvällen var det insparksdisco för ettorna. Oj vad dom gick in för det, det var kul. Duktiga var dom också. :) Kom hem typ kl tio på kvällen så hann bara lägga mig och sova.
Torsdag: Slapp dag med först kör, sen ellva och sen ensemble. Och åh vad det är irriterande att spela i baktakt en hel låt.  Vill bara spela raka fjärdedelar. Sen så cyklade vi i aktuttempo till SF och såg Freedom Writers. Den var bra. Hade inga förhoppningar på den så då blev den ännu bättre. Kunde inte jobba något skoljobb på hela kvällen för att jag bara gick omkring och grät typ. Det var jättekonstigt. Så en helt bortslösad kväll. Det enda vettiga jag gjorde var att hitta en Harry Potter -chat på spanska. Det var muy muy divertido. Även fast jag fattade nada.
Fredag, idag: Jag lovar att jag aldrig har varit så nervös i hela mitt liv. Det var hemskt. Men det gick tillslut. Nu känns det bättre än på såå länge :D Sen så har Hermione Granger sin födelsedag idag. GRATTIS. Måste baka tårta eller nått och fira. Gud jag är nördig. Haha. Sen dans där jag hade nollkoll på allt. Och då ska man visa upp två och två inför alla. Helt sjukt dåligt det gick. Nu ska jag städa och tråka/lata mig igenom kvällen. Kanske ladda ner nån bra film, någon som vet någon? 

Grattis! xD
























"Dying? Not at all," said Sirius.
"Quicker and easier than falling asleep."
- Sirius Black, Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos


Una fin de semana estúpendo

Spelning tillsammans med gatumusikant gruppen plus Oskar igår kväll. Det var muy divertido. Jag fick skriva autografer :S Det var nästan det mest konstiga jag har varit med om, men lite kul... Sen så fick vi tre hundra kronor var, för inte ens tjugo minuter, eller fyra låtar körde vi. Fatta den timlönen, typ 900kr /h. Så det var muy divertido.

Sen så blev det kul hos Rebbebset med översovning ^^ Och nu har det varit tävling. Den gick lite mindre bra än resten av helgen, men allt kan ju inte gå på topp.

Speckad vecka som kommer, typ en massa redovisningar, och massa kvällsaktiviteter. Hur tänker skolan när dom kommer hålla kvar oss till Halv ellva på kvällen!? typ två dagar i rad också. Då brukar jag ju sova redan :] Jag kommer inte ha mkt tid att plugga den här veckan, typ imorgon och på torsdag. Jag behöver ALLA DAGAR! Det har typ inte ens gått en månad av skolan, och jag är redan stressad. Det bådar inte gått. Haha. Plus att jag kommer missa sista deltävlingen i sprint-cupen på tisdag bara för att vi ska gå och se Trollflöjten med skolan, som är 3½ timmar! Så kommer typ tappa min tredje-placering. :(


Tua - Hemavan sommaren 08

Nu börjar jag med mina favoritcitat ifrån Deathly Hallows. Jag blir helt till mig när jag läser det här, typ ryser:

"I shall attend to the boy in person. There have been too many mistakes where Harry Potter is concerned. Some of them have been my own. That Potter lives is due more to my errors, than to his triumphs... I have been careless, and so have been thwarted by luck and chance, those wreckers of all but the best laid plans. But I know better now. I understand those things that I did not understand before. I must be the one to kill Harry Potter, and I shall be."
- Voldemort, Harry Potter and the Deatlhy hallows.

Abrazos

487 días

En trist dag har det varit. På många sätt och vis. Satt i tre timmar och jobbade med EN tidslinje typ. Kändes jättevärt. Hade annat en mi cabeza...Saknade också Hanna och Oskar. Hoppas imorgon blir en bättre dag.

Alexandra på idol ikv. Något duktig tjejen är! Helt fantastisk röst. :)

   


                      
Hittade härliga bilder på världens sötaste orienterare :)


"Tell me one last thing," said Harry. "Is this real? Or has this been happening inside my head?"

Dumbledore beamed at him, and his voice sounded loud and strong in Harry's ears even though the bright mist was descending again, obscuring his figure.

"Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?"
-Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos


Dagen då jorden inte gick under

...Började med promenad till Gammlia med goda vänner. Sen så blev det treornas lekar. Dom vanliga... chicken in the henhouse hur det nu stavas, suck and blow och typ någon annan typ. Vi var sämst på suck and blow, kortet han inte äns komma till mig! yeey ^^ Sen blev det gammeldans. Muy interesante, haha, men det var faktiskt ganska kul. Men blev lite förvånad när osten, thomas Olsson bjöd upp mig!! :O Det var lite läskit att dansa med honom, men han började prata om improvisation och bluesskalan efter ett tag då blev det lugnare. Haha. Ganska modigt av honom att bjuda upp sina elever, skulle aldrig jag våga.

Sen så blev det mat och sen en kort stund på stan med Jennifer innan det blev rep med las personas de gatumusikanter. Faktiskt roligt att köra låtarna igen. Alla måste komma på ålidhemsfestivalen på lördag, för då spelar vi ^^ Utan eller med ett instrument, får väl se ;) Man får iaf pengar vilket blir muy najso. Fast hur mkt vet vi inte :S Hur mkt brukar man få? någon? 

Idag kom också kläderna ifrån noname. Orienteringskläderna, dom var snygga!! Tightsen var sjukt sköna, så jag hoppas på att vi skiter i Trimtex och kör på Noname istället. Plus att Noname var billigare. 

Nu måste jag plugga en massa. Men vet inte riktigt vad jag ska börja med, Historia eller svenska, eller köra piano där jag har typ tusen olika läxor.
Tycker synd om Hanna som är sjuk, krya på dig!!

"And the rumours that he keeps being sighted abroad?" asked Lee.

"Well who wouldn't want a nice little holiday after all the hard work he's been putting?" asked Fred.
- Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos


One Tree Hill

Ah jag har saknat det!!! Så sjukligt bra, jo det är helt klart lika bra som vänner har jag kommit fram till. Es maravillosa. Och jag älskar Kate Voegele eller Mia hennes röst är härlig! Åh vill bara se mer och mer, jag längtar tills la proxima söndag!!!

One Tree Hill S5E09 Kate Voegele - Wish You Were




Tävling idag som var skojjig. Gick helt okej faktiskt :) Nu ska jag lägga in alla hennes låtar till Iphonen, och föresten såg ni att Brook har en iphone?!! Haha.


"Death's got an Invisibility Cloak?" Harry interrupted again.

"So he can sneak up on people," said Ron. "Sometimes he gets bored running at them, flapping his arms and shrieking ..."
- Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos


Una semana entera desde la ultima vez

Så då har en till vecka gått. Har fått mer och mer plugg och nu känns det som om jag inte kommer kunna göra något annat än dessa dos cosas. Träning, plugg, träning, plugg, träning, plugg. Tvåan kommer bli jobbig för mig ^^ Måste bli bättre på plugga intensift, jag är helt slut sedan nian typ. Orkar bara inte ta tag i det.


Jag dom kommande veckorna.


I veckan så har jag kännt mig som den dummaste människan i el todo mundo. Jag har tom varit den dummaste människan i el todo mundo. Sådeså. Inte okej Sanna.

Dans idag. Det var roligt men sjukt svårt. Eller vet inte om det var så otroligt svåra steg, bara hängde inte alls med, såg inte så mkt... synd att man inte vart längre... och sen så gick det lite fort. Men det blir väl lite utmaning så det blir perfekt tror jag. Och nu så sitter jag här och har tråkigt. Borde spela piano eller plugga spanska eller nått annat, men vill inte göra det på en fredag kväll!! Vill se vänner, men då får jag typ dåligt samvete för att jag borde plugga istället. Snälla hjälp mig någon! Näe, nu ser jag vänner iaf, så jag blir lite gladare :)

"Oh, of course," said Ron, clapping a hand to his forehead.
"I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library."

- Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

RSS 2.0