Joy to the world!

Äntligen fredag!!! :D
Idag är någ den bästa dagen på veckan...:
1: SH - okej, inte kul... men ändå
2: Ensemble - uppspelning i cafeterian idag... kuuul!! :D
3: Lunch
4: Kör - Sjukt kul, först the phantom of the opera... SÅ bra låt!!! och sen joy to the world = JULKÄNSLA!
5: Spanska -Gano un dulce!! Roligt spel :)

och nu Dödsrelikerna, äntligen har framsidan publicerats!!
image14Jag gillar den, den är annorlunda ifrån dom andra böckerna...men jag gillar den ändå. Men dom andra är finare tkr jag... eller kanske inte än ettan. Det är något som jag gillar med den, men vet inte riktigt vad.

Lumos!

Yeey, äntligen fredag!! okej, jag har inte behöft vänta så länge, känndes som om det var måndag igår!
Idag vare sammhällskunskapsprov, och BLÄ vad dåligt det gick. G-delen gick bra, men sen var det himmla diskutions frågor som jag inte fattade någonting alls om. Det var typ det svåraste provet jag gjort hela mitt liv! -Ska hela gymnasiet bli så här svårt? Då blire ju inge läkarutbildning för mig iaf...!

Idag hade vi spanska, och hjälp vad kul, jag kommer aldrig glömma vad ljus är på spanska.  Luminoso/a, ser ni likheten till Lumos? (ljus på latin, och på hp språk :D) Det var skojjit! Sen när vi slutat spanskan stog det på "informationsTVn"  någonting med Känner du dig stressad? blablabla. Men i mina ögon stog det klart och tydligt Sorteringshatten... Jag måste ha läst för mkt den här veckan!

Nu ska jag skriva novell, om jag kommer på någon... Seya!

"Are you insane? Of course I want to leave the Dursleys! Have you got a house? When can I move in?"
(POA)


Skolan tar verkligen aldrig slut, lr hur?

Härlig förmiddag, estetisk orientering, sedan matte och sen spanska i en och en halv timme. Men jag kan typ inte klaga, gillar nästan alla dom lektionerna. Spanska är jättekul, man blir så glad när man märker att man kan prata ett annat språk! xD... så det är kul, sen går ´matten ju bra, typ bara repetion ifrån 9an. Men sen när man slutar sent, och inte kommer hem förens kl 10 i 5 är man så less på skola, och orkar inte fortsätta med den här hemma!!!! Men, det måste man iaf, det är dåligt :/ Men, det är bara att ta en dag i taget... och jag vill bli läkare, och hur har jag tänkt orka plugga typ 10 år till det om jag inte orkar med en månad på gymnasiet!?!? Jag tror jag pluggade för mkt i nian, nu är jag så sjukt skoltrött och orkar INTE plugga.
(tog en paus som rebecca sa, och det är härligt :) )

"They don't know we're not allowed to use magic at home.
I'm going to have a lot of fun with Dudley this summer..."

(HPATPS)


Buenas noches

Okej, det gick ganska bra med att plugga idag. Matten gick fort, på högst 10minuter var jag färdig med den. Vet inte vad som hände... allting bara gick jättebra. Fick till och med rätt svar! 
SHn gick det väl sådär med, satt typ i 50 minuter och lärde mig grundlagarna, hur en lag blir till och lite om vad rikstagen är och gör. Och sist var det piano läxa, + ensemble. Vi ska köra typ, before you accuse me, någon blues låt ;D
När den gick bra så unnade jag mig själv med att spela in massa olika spår och stämmor i en låt. Ni vet den hära som alla kan, och man kan köra olika melodistämmor och komp till? med typ C....A....F....G, den är iaf jättelätt och jag spelade in en massa olika spår (eller 5st, det är max på mitt elpiano/keyboard) det lät himmla coolt och avancerat när man spelade upp den. Värsta skoj! :D

Kram godnatt.
love
xxx Sanna

Dagens bild + citat. ? VARNING SPOILER ?

......



image13

"You're okay," he mumbled, before Hermione flew at him and hugged him tightly.

"I thought-I thought-"

"'M all right," said Ron, patting her on the back. "'M fine."

"Ron was great," said Tonks warmly, relinquishing her hold on Lupin. "Wonderful. Stunned one of the Death Eaters, straight to the head, and when you're aiming at a moving target from a flying broom-"

"You did?" said Hermione, gazing up at Ron with her arms still around his neck.

"Always the tone of surprise," he said a little grumpily, breaking free.

***

- Harry Potter and the Deathly Hallows, Chapter Five: Fallen Warrior

- Artdungeon.net


Skolan tar över mitt liv!

... typ nästan iaf. Nu tar jag en paus och äter en madarin. (Rebeccas förslag!! får se om det fungerar bättre)

Escribir - Escrito
Ver - Visto
Poner - puesto
hacer - hecho
decir - dicho
murir - muerto
abrir - abierto

Skulle bara kolla om jag kunde dom... xD

image12 
Ny bild ifrån teen vouge :)

Rebecca underbara vän!

Att det finns sånna som du är ju sjukt, du ställer alltid upp, och du är alltid bäst på allting också! Förstår inte hur man kan vara lojalast i världen, duktigast i skolan, ha bästa personligeten, och vara bäst i allt annat också? Du är så mkt gjord av kärlek och vill bara tacka dig för att du finns!! :D TACK!

Och nu så sitter hon och rättar min engelska. (bokrecention av Order of the phoenix) Tack. för hjälpen, du ska få igen det sen någon gång, inte för att jag kan rätta dina grejer kanske, är för dålig för det. Men, på något vis iaf.

Ikväll ska jag läsa mycket i OOTP, känner att jag har det hummöret, helst skulle jag vilja läsa ännu mera av sjuan, men måste ju läsa ut femman till skolan. Eller egentligen är det ju bara att säga att jag har läst ut den. (läst den 5 ggr tidigare ändå så).. men jag gillar inte att ljuga. Så, det får bli mkt läsning innan jag ska sova inatt.

 Oh, jag känner mig precis som Peter, jag är LESS på att plugga!!! och vi har SH prov på fredag :/

Citat:
"Myrtle," said Harry in outrage. "I'm-I'm not wearing anything!" (GOF)

Kram godnatt!

Kladdkaka och HP känslor

Mamma och pappa har nyss kommit hem ifrån stan, och nu så har jag och lillasyrran bakat kladdkaka för att överraska dom. Den blev god, fast lite bränd... På kladdkakan skrev jag med vaniljsocker (skulle egentligen vart florsocker, men jag fattade typ inte skillnaden xD):
I opens at the close
I am about to die.


Vilka sjuka tankar, jag blev typ helt störd (kan bekräftas av elina). Jag älskar verkligen den sista boken, är så jättedunderdupersupernöjd med den. Och sen så har jag besökt min favoritsida med hp bilder idag, och hittade massa nya ifrån sjunde boken. Så, SPOILER VARNING på bilderna nedåt.

The long game was ended, the Snitch had been caught, it was time to leave the air. . . .

The Snitch. His nerveless fingers fumbled for a moment with the pouch at his neck and he pulled it out.

I open at the close.

Breathing fast and hard, he stared down at it. Now that he wanted time to move as slowly as possible, it seemed to have sped up, and understanding was coming so fast it seemed to have bypassed thought. This was the close. This was the moment.

He pressed the golden metal to his lips and whispered, "I am about to die."

- Harry Potter and the Deathly Hallows, Chapter Thirty Four: The Forest Again

Running at Ron, she flung them around his neck and kissed him full on the mouth. Ron threw away the fangs and broomstick he was holding and responded with such enthusiasm that he lifted Hermione off her feet. "Is this the moment?" Harry asked weakly . . .

***

- Harry Potter and the Deathly Hallows, Chapter Thirty One


Och nu den hära underbara bilden, besök sidan för att få upp miniatyrerna till ännu större, och för att se utdrag ifrån böckerna. Sjukt snygga bilder. +älska hermione och ron+

Besök http://www.artdungeon.net för att se those amazing pictures!


Söndag

Söndagar måste vara den tråkigaste dagen! helt klart! Det enda som finns att göra är typ att plugga, och det måste man alltid+att det regnar och blåser. Jag måste erkänna att det här känns som om det kommer bli en Toppendag!! eeh, inte.

En sak har iaf gjort mig glad, jag har hittat en eller faktsikt två st harry potter bårdrar som jag gärna skulle vilja ha i min klädkammare när det blir dags för att inreda den. Det är ju ändå ingen annan än jag som kommer vara där så då kan jag väl lika gärna få va lite nördig...? snälla!  Okej, den finns på ebay och den verkar vara ifrån USA eller UK, men man kanske kan hitta någon här i sverige. Om du vet var -säg till!

Vilken tycker ni? Jag tkr den till höger :)

00:41??

Oj hjälp, jag har ju typ suttit här i flera timmar... aja. det är ju ändå söndag imorgon, fast jag måste ju upp och göra massa skolarbete, känns INTE peppande!

Har försökt fått hit en klocka, men vet ej om det fungerar. hoppashoppashoppas.

Mamma och pappa är typ på någon byafest, elina sover med tua, och snart ska jag sova i mina Harry Potter lakan! <3!
image5

HPATOOTP

Yeah, då var jag nästan färdig med borecentionen av min "överkurs"Den har tagit hela långa dagen! ... okej, jag kanska har gjort en del andra saker också. Men ändå! Jag är rätt så nöjd, i alla fall med den delen då jag skulle skriva om JKs team, massages, language and Technic. Weheey, första gången jag säger att jag är nöjd med något, kanske iaf.

Och sen blire någon ny orieteringsträningsgrupp. Ska bli skoj, jag ser framemot att komma i bättre form, och helt klart att bli bättre på att orientera, jag orkar inte med att komma sist längre, eller det är ju skoj ändå...men hade varit helt klart roligare om jag vann någon gång. Hoppas det blir mera tjejer också som nappar på det. Kan inte fatta att jag är den enda 91:an som orienterar i hela västerbotten? det är weird, OL är ju svinskoj! Tkr jag iaf...

 
<<<Emma i ballet shoes, hoppas den kommer till sverige! :D>>>
She goes blondie!

RSS 2.0