Vamos

Ikväll har det varit härligaste filmerna på tv ... typ. Först så var det Hp, Goblet of Fire. Sjukt nice, det var faktiskt ganska länge sedan jag såg filmen, men mindes den som igår ^^ Nämen, det är skoj att sitta och säga repliker. Haha. Jag älskar när Ron och Harry blir kompisar igen, då kan man börja vara glad igen. Och gissa vad! Nu vet Tua till och med vilka som är "Harry Potters kompisar", jag försökte lära henne att dom hette Ron och Hermione också, men jag vet inte om det fastnade. Hermione var tydligen ganska svårt att säga. Men iaf så såg hon första fjärdedelen eller något med mig, det mesta som hon sa var bara: Stackars Harry Potter...Stackars Harry Potter... Drakar... Stackars Harry Potter, Harry Potters kompis... Osv. Men hon tycker det är sjukt bra! Hon brukar gå omkring i mitt rum och ba: Där är Harry Potter och där är Harry Potter, och är är också Harry Potter... Typ i en oändlighet. Men det är skoj, hon tar efter mig :]

                                 
                         - Den affischen har jag!! (stavning??)

Sen så började Sagan om Ringen, som också är väldans bra! (Men lite läskig, iaf om man ser själv!!) Tycker så synd om Frodo... "Stackars Frodo!". Men iaf, den slutar lyckligt, måste se Dom två Tornen imorgon, det blir nice, då är vi i Hemavan! Tjohoo. Jag ska åka buss upp, själv, medans resten av familjen tar en omväg via Skelefteo bara för att vara med på en skidtävling, det orkar inte jag följa med på :/   

Nu har jag läst ut När jag hör din röst, av Stephanie Meyer, Jag vet... Jag är lite efter alla andra. Men har haft så många andra böcker att läsa. Iaf, så var den sjukt bra. Jag läste till klockan halv fyra på morgonen igår, kunde inte hålla mig från att veta slutet. Den tredje boken kommer i min brevlåda typ alldeles strax, månad eller någåt såndant, men jag hinner inte få den innan vi far! Väldigt irriterande! men, jag fick andra böcker i Julklapp också som jag kan läsa. Men jag vill läsa Eclipse!! Vet någon när filmen kommer ut?

Aja, ha det bäst, och GOTT NYTT ÅR alla. Kraaam! 

"Prf. Moody? What are you doing?" - McGonagall.
"Teaching" - Moody.
 "Is that a student? Is that a Student?" - McGonagall. 
- Harry Potter and the Goblet of Fire. 

Abrazos  

"Elina, Tomten är snäll"

Så var julen förbi. Typ. Vet inte hur mkt tid man lägger ner för att förbereda en endaste liten dag. Men det är mys. Min julafton var jättebra :D Tua var helt galen i Tomten, eller tomtarna, fattar inte att hon inte är rädd. Elina frågade om hon var rädd för tomten, då svarade hon typ: Nej, Elina tomten är snäll! Hahha, skönaste människan :D Här kommer lite bilder.


Alltså lägg märke till tomtemasken... Den har hängt med i några år kan man säga...



Obs: Ny tomte :P (I strömbäck)


Så här ful var jag, eller okej, det här är inte på julafton, men den klänningen hade jag ^^

"There was no point in worrying yet.... what would come, would come... and he would have to meet it when it did."
- Harry Potter and the Goblet of fire.

Abrazos


Dan före dan före dopparedan

Jag måste vara sämst på att rimma, så sjukt dåliga rim, där man listar ut på en gång vad det är typ, eller så kan man inte lista ut alls. Hittar inget mellanting. Men, iaf så har jag typ rimmat på några paket, det är kul att få rim, men svårt att göra dom.

Imorse klev jag upp kl nio eller nått sånt, städade och sedan så for jag och Sanna till stan och köpte dom sista julklapparna, det kändes sjukt skönt, det var bara en sak som jag saknade, till Rebeccas julklapp, men jag hittade det inte någon stans över hela stan, var typ på varenda affär, men du för nöja dig utan den saken :/ Sry.
Sen när jag kom hem så lagade jag mat, spagetti och köttbullar, till alla och sedan var det dags att klä granen. Tua vart överlycklig när pappa bar in den, hon har sett Lotta på bråkmakargatan typ varje dag i ett halvår snart känns det som, och där så får ju inte Lotta först någon gran, men sen så... äh, kanske inte ska berätta hela historien, men ni vet vad som händer... Så nu när pappa kom in med Granen skriker hon: Nu kommer granen!! Nu kommer Pappa med Granen!!! Hennes lycka var total, så sjukt nöjd att vi också skulle ha en gran. Tänk vad ett litet träd kan göra skillnad.

Nu är det vinter ute också :D Tua och elina har gjort en fin snögubbe utanför vårat hus, och en snölyckta som lyser, den var värsta fin, med morot till näsa och allt. ^^



"Happy Christmas", said Ron sleepily as Harry scrambled out of bed and pulled on his dressing-gown.
"You too," said Harry. "Will you look at this? I've got some Presents!"
"What did you expect, turnips? Said Ron.

- Harry Potter and the Philosopher's stone.

Abrazos

Söndag

Ställde veckarklockan på kl 8, och gick upp och dushade då, kändes lite hemskt, det är ju lov!! Men, det var min och en kompis tur att ta hand om dagens träning. Så jag skulle fara iväg och sätta ut kontroller inne i stan. Det blev ändå lyckad träning, jag tror att de flesta tyckte den var kul, speciellt mina tränare Tjelvar och Tom, så här glada var dom efter deras seger i tävlingen; Supersnygga!


(Bilden tagen med iphonen, ändå ganska bra kvalitet)

Sen när jag kom hem har jag typ bara slappat igenom hela dagen. Vet inte vart den har tagit vägen, jag skulle verkligen behöva städa på mitt rum, typ kaos där inne. Men det har inte blivigt gjort, istället somnade jag efter att ha sett Grinchen, jag måste typ vara sjuk, eller ha ått virus i mig, är sjukt trött hela tiden typ.

Imorgon ska jag köpa mina sista julklappar :) Hoppas jag!!

"Differences of habit and language are nothing at all if our aims are identical and our hearts are open."
- Ablus Dumbledore, Harry Potter and the goblet of Fire

Abrazos

åh

Jag orkar inte, jag hade skrivit värsta långa inlägget, och sen så försvann bara allt :/ Blä! Men nu är det lov :D

Men det handlade iaf om att jag hade jättekul igårkväll :D

Så här kul... Man ser mig här längst bak, brevid oskar i randig tröja, Vi ser jättesmå ut!!


Curiosity is not a sin.... But we should exercise caution with our curiosity... yes, indeed.
- Albus dumbledore, Harry Potter and the Goblet of fire.

Abrazos

Tre dagar kvar

Idag var gaanska slapp. Fast också en lång dag, började kl tio med Svenska med en Jonas som pratar väldigt mycket. Sedan Engelska (också med Jonas) där vi körde Så ska det låta, fast på engelska, när man tar en låt på typ svenska och översätter den ordagrant till engelska. Det var kul! Jag översatte "Jag ser en hövding..." från Ronja Rövardotter och "Jag är en fattig bonddräng" från Emil i Lönneberga. Jag vet, jag är barnslig, men hade ingen fantasi över huvud taget typ. Mitt lag började inte alls bra, vi låg sist ett ganska bra tag, men sen så blev Jonas generös och vi började ta ikapp på dom andra, sen så slutade det med att vi vann, tjohoo! (Vi säger som att vi vann, egentligen kanske man inte kan räkna med dom dära sista poängen ^^)

Skulle haft träning idag, men då har typ Elina eller någon smittat mig så jag har ont i halsen och fick inte träna för mi padre ;/ Urkas, decembers träning för mig är typ i princip noll timmar!! JÄÄÄTTEDÅLIGT, har missat pga andra grejor, typ dansföreställningar, solistkonsert, sjukdom, knäskada m.m. Men iaf, idag fick vi våra nya KK-träningsjackor. Superduper!



Det kanske inte syns... Men alla detaljer är rosa, det var coolish balooish!

Nu ska jag sova och sen så blir det Julgård på Midgård imorgon :) Niiice! God natt.

"In dreams, we enter a world that's entirely our own."
- Albus Dumbledore, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Abrazzzzos

Färgade Linser

Såg på Gustavs blogg att om man länkar till denna linssida så får man ett par som man vill ha. Jag tvivlar på att det stämmer men det skulle ha varit sjuuuukt nice. Jag har alltid velat testa färgade linser :) Fatta coolt att ha en annan ögonfärg eller bara förstärka sin egna ögonfärg. Men det är ganska så dyrt! Så det vore perfekt ifall det här fungerade tycker jag!

Gratis Linser

- dom tycker jag var fina.

men dom fick man inte välja på, så det blev dom här...
 
"Endast för blå och grå ögon. Markerar ögat och adderar glitter, men förändrar inte ögats naturliga färg".
Det låter jättebra tycker jag ^^ Förlåt grustav, om jag tar samma som dig, men du har bra smak, dom var snygga!!!
Alla som äger en blogg som är över 2 månader gammal borde göra det här :) väldigt värt!



Ikväll har jag bakat knäck, det var kul men ganska drygt att stå och röra hur länge som helst, men det blev gott :D
Sista skolveckan!! Typ ganska slapp också, med Julgård på Midgård (vem kom på namnet??), sovmorgon tre dagar i rad och bara en skolgrej kvar. Förutom uppspelning med ensemblen då...
Jag har ont i halsen och det är sämst. Jag bara går och stör mig hur mkt som helst på det!

"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light"
- Dumbledore, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Abrazos

Elfisar

Hanna, Jennifer (och alla andra) !!! tryck här så får ni se nått kulit :D


Tänk er melodin på Silent Night.

Silent night; Halloween night
All was calm; all was bright
Round yon corner Dark Lord peeped
In the door 'cause Peter did sneak
Of the house where the Potters hide,
So Alohomora he cried.

 

Silent night; Halloween night
Dark Lord framed 'gainst the light
James yelled, "Take Harry and run"
"I'll hold him off, just save our son"
A duel ensued and James fell dead
Voldemort turned to Harry's small bed.

 

Silent night; Halloween night
Harry's crib, Voldy's next sight
Lily stood protesting his path.
Threw herself 'tween her child and his wrath
A love charm she left on Harry
A pure gift he'll always carry.

 

Silent night; Halloween night
Voldy laughed at Lily's plight.
Harry alone before him now
A wand was aimed at his head and brow.
The curse words bounce and Voldy was torn
And the boy who lived was born

Haha.




Lucia

Igår vart det tre stycken luciatåg. Klev upp kl fem för att vara på skolan kl sju. Det var ganska jobbigt, fast det går typ bra att vakna bara man får ställa sig i duschen på en gång. Men iaf så var det två luciatåg på skolan, och ett genrep på morgonen, kändes som om jag typ stog upp, och helt stilla också, hela dagen. Tågen på skolan gick väl bra, ingen svimmade, tror jag iaf! Inte vad jag vet.
Efter lunch så sprang vi  till vasaplan och tog bussen till Mariehem, Sveriges Radio. Där lussade vi för personalen men fick även ha med Sankta Lucia i radio!! Det kan ni lyssna på här om ni vill (det kommer efter vädret, efter 2min och 55sek) . Det gick faktiskt bra där, bättre än vad jag trodde, det kändes som om det skulle gå skit när vi väl gick ut. Jag var lucia xD det var ganska roligt faktiskt, jag trodde inte att jag var nervös, men stod och skakade hur mkt som helst när jag väl kom fram och skulle stå stilla, fast det gick bra ändå. Det var skoj att vi gjorde det på radion, och med Tjelvar, för nu har dom spelat in allt och vi kommer få det på skiva. :D Muy divertido.
Musiklinjen åk 2 på Midgårdskolan i Umeå lussar på Sveriges Radio i Umeå. Foto: SR VästerbottenJättefin bild på mig jag vet xD

Sen på kvällen  jobbade jag i Garderoben på strömbäcks folkhögsskola, på musikalakademins julföreställning eller nått sånt. Det var ett slappt jobb, och rätt så kul ändå. Vi typ arbetade i en timme och sen så satt vi bara där, och gissa hur mkt pengar vi fick!? 400kr, sjukt värt. Jag trodde att om vi fick nått skulle vi typ få max 100kr. 400kr är ju jättemkt!! Det var nice.

Idag kommer morfar, och jag ska städa nu, mitt rum är i stoooort kaos. Den hära veckan har det varit så mkt att jag typ bara slängt allting på golvet, har inte haft tid eller ork att vara ordentlig, antar att jag får igen det nu :/

Never trust anything that can think for itself if you can't see where it keeps its brain.
~J.K. Rowling, "Dobby's Reward,"
Harry Potter and the Chamber of Secrets, 1999, spoken by the character Arthur Weasley

Abrazos, glad lucia!

Fame! I'm gonna live forever, I'm gonna learn how to fly HIGH

Var väldigt länge sedan jag skrev. Förlåt... men känner att jag inte riktigt har haft tid med det,  iaf så har det säkert inte funnits nått intresant att skriva heller så.

Veckan har varit bra, dålig och lite  mittimellan. Fick tillbaka matteprovet som det hade gått skit på, hade gehörsprov som var ruskit svårt! Förstår inte att jag har så svårt för det. Luego så på tisdagen hade jag träning, och klart jag klumpar till mig och halkar (med en tjej på min rygg) på vägen när vi springer och vi landar på ena av mitt slatterknä. Dvs att all tyngd kommer på min "knöl av ben/brosk/nått sånt" och det gör sjukaste ont. Sprang med rakt ben på resten av träningen. Jag kan typ ha krossat "knölen" för nu är den inte alls lika stor som innan. Aja, nu är det bra iaf, är fortfarande lite blå men är inte svullen och har ont längre. Jippi.
Och på grund av knät så tvingade mina klasskompisar mig att inte vara med på gympan. Det var sämst! Fast kanske bra, men det var sjukt tråkit. Ville vara med såå mkt, förlåt för att jag blev värsta sur.
Sen på torsdagen hade vi världens lucia genrep, lite drygt men om det ska bli att bra luciatåg är det ju ett måste.
Igår vet jag typ knappt vad vi gjorde. Dagen gick iaf över och sen var det lördag idag. Med fyra dansföreställningar. Sjukt kul, även fast det är ett ställe jag failar jämt på typ, men det är ändå jättekul!! Var på idun i 11,5 timmar. Ganska drygt där imellan men kuL på scen! Så jag taggar imorgon som ser ut exakt lika dan. Det blir skooojsit.

Idag har jag alltså sprungit omkring i blå baddräkt med rosa strupbyxor under typ. Var "fame" så sånna var kläderna, känns inte så jättejättesnyggt kan jag ju säga! ;P

Meredith Grey: Pick me, choose me, love me!

Abrazos

RSS 2.0