Enferma

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/1/8715/8715402_20051216115022enferma.gifSjuuk, jag är sjuk. Eller lite iaf. Har feber, hosta och ont i kroppen. Det var sämst timing, jag som skulle till Skelefteo och spika tävlingarna hade jag tänkt. Nu blire typ hänga med, äta hotellfrukost och bli brun. Låter inte så dåligt det heller va? :) Det ska typ bli 29 grader. Fatta distans i det. Jobbigt! Hoppas att jag iaf blir frisk så att jag kan köra på söndag. Jag vill inte vara sjuk. Det var sämst.

Jag ville också fara till Rebecca ikväll men det vart ju ingenting av, skulle också komma och köpa något av henne i kassan på Ica gourmet men ville bara hem och sova. När jag kom hem så hedde jag igång Harry Potter and the Philosopher's stone, men somnade ganska snabbt, det senaste jag kom ihåg var när dom kom hem från Zoot (Skriver man såå?) och Harry blev utskälld, "There is no such thing as magic!" - Vernon.
(Lägg märke till Hp blixtarna/Ärren!)

Jag fryser men vill samtidigt ha glass har jag kommit på. Det är konstigt. Hoppas jag får ta en ;] ;D

 Jag vill få våra hipphopp-låtar som vi spelade in i tisdags! Det blir skoj att höra, fast det är hemskt att höra sig själv! Jag rappade om Harry Potter xD Det var muy divertido!

Abrazos

weeii

Alltså att den hära dagen har varit bra eller vad?! Först så börjar vi inte förens kl 10 över tolv, men innan det så skulle jag ha betygssnack med min sånglärare. Det gick mycket över förväntan! Men jag fick mvg, fatta mvg i sång!! Det är ganska stort för mig, det är samma betyg som världens bästa sångerska som jag känner, och är min kompis!! (hoppas jag iaf?) Den ni!
Och sen så hade vi kulturhistoria och Jag, Hanna och Jennifer klurade ut hur vi skulle göra med allt, fast vi han inte börja, det får bli på måndag.
Despues så hade vi matte, vi skulle bara få veta våra betyg och få igen nationella proven. Jag var så extremt nervös för att jag skulle få g, jag vet att man kanske egentligen inte skulle vara det, för G är ju bra, men jag ville såå gärna ha vg!! Så då sitter vi där runt ett runt bord, jag får tillbaka mitt prov först men vågar inte titta på resultatet, efter ett tag får alla andra tillbaka det och dom tittar på sina resultat som var bra! :) Och sen så när jag ska vända fram mitt resultat så typ tror jag inte mina ögon!! Jag fick MVG! Helt sjukt!! Det var så wow, det går typ inte att beskriva. Det är det roligaste som hänt på hela dagen. Oj vad jag blev glad. Jag trodde det verkligen inte, men så, nu får jag mvg i matte C :D Increíble!



Efter det så hade vi idrott, brännboll ute i blåsten. Skjuta i motvind var inte det lättaste! Jag fick inte en enda bra träff förens sista slaget då typ allt hängde på mig. Det stog lika mellan lagen. Oskar ba: Ingen press, men allting hänger på dig! Då missade jag första slaget, och blev typ sur för att jag missade, ville ju inte svika mitt lag. Men andra gången gilt! ;P Jag slog iväg en rackabajsare! ^^ Not, men nästan. jag kom till tredje konen och vi fick in så många personer så att mitt lag vann :D Tjohoo för oss! (Bilden föreställer mig som springer på för fullt för mitt lag xD :S)

Idag så har också Rebecca och Fanny kommit hem från deras exotiska resor :P Rebecca från Tyskland och Fanny från USA. Kul för dom, men också för mig som har saknat dom! Det har hänt så mycket här hemma... för mkt.

Ikväll så ska jag öva piano, terminsuppspelning imorgon inför alla lärare, hemskt!! Och sen så ska jag se på Grey's, det blir naajs. Jag köpte en tröja idag också btw, gick in på gina och ba: Åh, den vill jag ha, testade den inte utan bara köpte den. Haha. (ifs så hade jag redan en likadan hemma i annan färg, så jag visste storleken, men ändå!)

Abrazos!

jahapp

Nu äre nära, slughorns entré vad ju guld!



Det som får mig gå!

Jag hjärta ron

Ronald Weasley! Han måste vara den roligaste. Och rupert spelar han så extremt bra!! Titta bara på det hära klippet, jag typ faller ihop av skratt. Så sjukligt roligt. Hans miner är dom bästa!!



Ron: I'm in love with her"
Harry: Okey, fine, you're in love with her, have you ever actually met her?
Ron: ...No...could you introduce me?

Den här filmen kommer bli den bästa.

Abrazos

<3

Jag är glad. Så glad.

blä

Jag orkar och vill inte plugga matte. Matte C tkr jag kan gå och gömma sig någon stans. Nu har jag somnat två gånger, och jag har ju ändå nyss ätit middag. Matten är typ ett sömnpiller. NP på fredag och det här är enda chansen för mig att plugga. Tisdag = Träning, Onsdag = Tävling och plocka in tisdagens kontroller, Torsdag = Sen spelning på studion med Impron. Kul vecka det ska bli :)

Hade spanska uppsats idag, skulle skriva om en bok som knappt har något budskap. En bok för att man ska lära sig språket, det känns inte som om dom haft någon vidare glädje när dom skrev den, det är bara handling på handling. Typ en barnbok, inga känslor i den heller. Tråkig men lite spännande, men svår att skriva en recention om! Tar inte upp några viktiga teman heller. Jag använde iaf konjunktiv på ett ställe ;) Haha.

Undrar vad jag ska göra för att hoppa över matten lite... Kanske ringa Sanna. Lets do it! Måste öva impro kanske istället... Får se.

Min patronus är en Varg enligt facebook :) Det var najs, jag har alltid undrat men en varg passar mig nog bra!

Fanny drar till USA i veckan, lyxxxxx! Medans vi andra är kvar här och lider.


Jag älskar den här videon och jag kommer älska filmen med. Men önskar att det vore år dit.

Abrazos

.

Long time ago.
Vet inte vad jag ska skriva, vi såg en bra konsert av ettorna och några amerikaner idag :) Dom var duktiga! Rockelirock.

Jag kan lägga in superfina bilder för att sammanfatta det som ni alla missat.

Jag, Hanna och Frida hade jättekul en dag :)

Meh, vad hände?
Vi sålde fika och jag var snygg som alltid!
Timari, Timari
Vi har haft Kuhi redovisning med underbara filmer, och den här bilden var inte med :)
Mina otroligaste vänner för alltid!


Det är typ det som hänt. Lets pray for the better.

RSS 2.0