Fattar inte att jag orkar heller...

001. Fullständigt namn: Sanna Toini Maria Rönnlund
002. Smeknamn: Typ inga, eller räknas Sanna R?
003. Status: Singel
004. Stjärntecken: Skorpion.
005. Kille eller tjej: Tjej.
006. Dagis: Trollsländan.
007. Grundskola: Stöcke och TC.
008. Gymnasium: Midgård.
010. Hårfärg: Blond, eller mörkblond, beror på sommar eller vinter.
011. Lång eller kort: Kort.
012. Högljudd eller tystlåten: Tystlåten.
013. Mjukisbrallor eller jeans: Jeans, fast mjukisbyxor är skönare. (Jag glömmde bort att det hette mjukisbyxor för någon dag sedan. Pinsamt!)
014. Telefon eller kamera: Telefon.
015. Hälsofreak: Lite, men inte mkt.
017. Är du kär i någon just nu?: nope.
018. Äta eller dricka: Äta.
019. Piercing: No.
020. Tatueringar: Nejnej.
021. Vatten eller eld: Svårt, jag har ingen aning.
022. Ditt livs kärlek eller 30 miljarder kronor?: Mitt livs kärlek såklart!

FÖRSTA:
023. Första rädsla: Oj, sjukt svårt. Har ingen aning. När jag var typ 6 var jag väldigt rädd för att dö och förlora min familj.
024. Första bästa vän: Alma och Hanna Kottorp, på dagis. Jag ville gifta mig med Alma :S :S
025. Första pris: Vet inte, kanske någon skidtävling i Stöcke.
026. Första person du blev förtjust i: Em, det var väl Jimmy Johansson tror jag. Haha.
027. Första husdjur: Hund, engelsk Setter.
028. Första stora resa: Tunisien, var typ 3 år eller något. Just det, där blev jag förtjust i en annan liten pojke. Som kom ifrån något annat land. Han kanske räknas till första person som jag blev förtjust i.
030. Första stora födelsedag: Konstig fråga. Har väl haft ganska många kalas tror jag.

JUST NU:
049. Äter: Inget.
050. Dricker: ... inget.
052. Jag ska snart: Äta lunch.
053. Lyssnar på: Ljudet från TVn, skidsnack.
054. Imorgon ska jag: Gå i skola, öva piano, skriva svenska och inge mera.
056. Väntar på: Att kl ska bli 18.05 så att OTH börjar! och att det onda i min hals ska försvinna :/

DIN FRAMTID:
058. Vill du skaffa barn? JA
059. Vill du gifta dig? Det vill jag nog. Det spelar egentligen ingen roll, men vill hitta någon att spendera livet med.
060. Möjliga karriärval? Nått med idrott? Läkare... Men det orkar jag inte. Så det blir väl lärare, fast det känns drygt!

VAD ÄR BÄST MED EN TJEJ/KILLE?
068. Läppar eller ögon: Ögon
070. Kort eller lång? Det spelar ingen roll.
072. Romantisk eller spontan: Romantisk.
073. Snygg mage eller snygga armar: Eh, det spelar ingen roll.
074. Känslosam eller högljudd: Vet inte.
075. Strul eller förhållande? Förhållande.
077. Bråkmakare eller tvekare: Vet inte, jag är mkt till tvekare så vore skönt med någon som var bestämmd, men inte bråkmakare...

HAR DU NÅGONSIN?
080. Förlorat dina glasögon/linser: Ja. En morgon när jag skulle ta på min ena linsen så fanns den inte i behållaren. Skidskummt, så nu har jag ojämt med linser :/
081. Rymt hemifrån: Nej.
082. Hållit en kniv/ett vapen som självförsvar: Nope.
083. Dödat någon: Nej.
084. Fått brustet hjärta: Näe, det tror jag inte.
085. Blivit arresterad: Nej.
087. Gråtit när någon dog: Ja. (DUMBLEDORE, SIRIUS, FRED, TONKS, LUPIN, HEDWIG, CEDRICK osv... Okej, jag har gråtit när "riktiga" personer också dött.)

TROR DU PÅ:
089. Dig själv: Ibland.
090. Mirakel: Ja.
091. Kärlek vid första ögonkastet: Ja.
092. Himmelen: Ja, jag tror det.
092. Helvetet: Nej, det tror jag inte.
093. Tomten: Hhehe, ibland.
094. Sex på första dejten: Nej
095. Kyss på första dejten: Alltså vilka konstiga frågor...

SVARA ÄRLIGT:
097. Finns det någon som du vill vara med nu: Jao, REBECCA.
098. Är du nöjd med var du är i livet: Ja. Även om jag inte är så nöjd med vart jag själv är så är jag oerhört tacksam med det jag har i mitt liv. Mina vänner är dom bästa! Plus mi familia!
099. Tror du på Gud: Ja.
100. Lägg upp alla frågor och tagga 10 personer: Det är ju ingen fråga som man kan svara ärligt på ;P Men gör dom hära frågorna vetja om du har tråkit :P

Abrazos. Silver till Anders Södergren på längdskidor och Brons till Helena Jonsson i Skidskytte! Gud vad sverige är bra!

Que día!

Jag har typ sett på tv från kl nio imorse tills nu. Helt sjukt. Men jag har bra förklaringar. Först så var det SkidskytteVM -herrar, sedan var det Alpina Världscupen -herrar. Sedan var det SkidskytteVM Staffet- Damer, sedan Alpina Världscupen -damer och sedan SkidVM -damer. Gick väl sådär för allihopa. Inte extremt dåligt, men inte så väldans bra heller.

I torsdags var det tävling, jag kom ca 10 minuter efter Helena Jansson, hon  typ bäst i världen... Haha, på 4km. Inte så bra, fast ja... Om man kollar in hennes meriter... Går inte riktigt att jämföra.

VM
Silver 2007, Kiev Stafett
Brons 2008, Olomouc Sprint
Brons 2008, Olomouc Stafett
EM
Guld 2008, Lettland Stafett
Brons 2008, Lettland Sprint
Öppna nordiska mästerskapen
Guld 2007, Bornholm Sprint
Guld 2007, Bornholm Stafett
SM
Guld 2008 Medel
Guld 2008 Långdistans
Guld 2007 Sprint

Igår så vart det simning med Fanny. Det var kul. Jag typ plaskade på medans hon flög förbi mig. Men det vart ändå 40 längder på en halvtimme, ungefär. Mitt mål får vara att komma under det, typ 25 min eller nått. Det borde nog gå, nu stannar jag ju som litegranna imellan varje. Fast samtidigt så behöver mina armar vila xD Jag har verkligen nada armmuskler.

Denna helg vet jag inte vad som ska hända. Blir en lugn en, har absolut inget att hitta på.

Abrazos

Hemlig gentleman? Vem?

"Vill bara säga...

Från: Hemlig Caballero ([email protected])
Skickat: den 14 februari 2009 01:01:16
Till: [email protected]

Sólo quiero decir que nunca he visto una chica tan guapa y lindo como ti. Tampoco he encuentro una persona que tiene tantos interéses que me encanta tambien...
‏"


FRÅN VEM?? Helt sjukt, vem har skickat det hära till mig?? Kan översätta för er som inte förstår spanska.

"Jag vill bara säga att jag har aldrig sett en så snygg och fin tjej som du. Jag har inte heller hittat en person som har så många intressen som jag också har..."

Det kan ju inte vara ifrån en riktig spansk? Eller, men varför står då rubriken på svenska? Och hur i hela världen kan han då döpa sig till Hemlig Caballero? Sluta skojja med mig någon! Det är inge kul. Jag lovar det är du Gustav? Eller Oskar han skulle säkert kunna hitta på något sånt hära. Eller Hanna? Vem? Jag vill veta. För det kan inte vara på riktigt. Ah, nu är jag himla nyfiken.

Abrazos


El Día de los Enamorados

Alla hjärtans dag todag. Har varit på stan med Sanna och Fanny, huur länge sen som helst sen jag såg dig Fanny, det var kul att det äntligen blev av även fast det vart kort :)

I veckan har typ inget hänt, känns det som. Vet inte vad jag har gjort i veckan. Har haft musikhistoria-prov. Vi fick lyssna på några stycken och sen skulle vi säga om de kom ifrån Medeltiden, renässansen .... till Romantiken. Det gick okej. Jag svarade rätt på alla epoker iaf, men jag var inte den bästa på att motivera varför jag hörde att det var ifrån typ Barocken. På dom skrev jag typ bara: Jag hör en cembalo ^^ Blev så stressad. haha.

Elina och papsi är nere i söda sverige på Kalle Anka cup. Skidåkning alltså. Dom bästa i sverige. Är stolt över min syrra ^^ Hon har kommit på placeringarna runt 20 på varje race hittills. Hon var 17 på en, och det är 70 pers med. Duktigt!

Glad alla hjärtans dag till er.... ni är dom finaste jag vet ;D


















(Min familj är normal)

... och till alla som läser det hära :)

Abrazos

Galna? ITALY

Den här träningen är bland dom värre jag har varit med om... Den slår tom. extremsnöpulsen vid Hamptjärnsstugan, helt sjukligt vad snöigt det var idag. Det gjorde så ont i ansiktet när snön typ kom och piskade en till halft förlamad. Mitt ansikte har typ inte återfått färgen än, och det har ändå gått en och en halvtimme sedan vi kom tillbaka. Jag och Anna körde bara 10km typ, avrundade där på slutet och körde våran egen väg tillbaka. Det var hemskt plågsamt, man ville bara komma fram! Men snöpuls fick vi då...


- Vi hårda (galna?) som står ut i alla väder! ^^



VI SKA TILL ITALIEN I SOMMAR.
På Italienska Femdagars. Orienteringstävling! I Dolomiterna. Sjukligt kul det kommer bli! Fattar ni!?! Italien! Jag lääängtar. Kolla bilderna! Det ser heeelt fantastiskt ut. Fast det kommer nog vara väldans jobbigt, det ligger ju typ i Alperna, där omkring, och det är berg över allt. Man måste ha koll på höjdkurvorna så att man inte springer för högt upp i onödan! Det kommer bli jobbigt men kul :D

 



Jag har nyss ätit ett kinderägg :D Dom är ju hur goda som helst, jag fick pingvinerna ifrån Madagaskar :] Nu ska jag spela samba och se störtloppet :)

"I'll distract them all," she said. "Use your Cloak." And before he [Harry] could say a word, she had cried, "Oooh, look, a Blibbering Humdinger!" and pointed out the window.
- Luna Lovegood

Abrazos

And the winner is.... ROWLING.

http://www.tutor2u.net/blog/images/uploads/102743-004-EC818A89.jpgHahah måste bara lägga in det hära citatet... Där ser du sanningen Fanny!

"Both Rowling and Meyer, they’re speaking directly to young people. ... The real difference is that Jo Rowling is a terrific writer and Stephenie Meyer can’t write worth a darn. She’s not very good."
 - Stephen King, i en intervju. Så de så! (Det är Stephenie Meyer som har skrivit Twilight osv... bara till dom som inte känner till hennes namn ^^)




Nu har jag typ kommit på varför jag inte vet varför jag gillar twilight böckerna. Det är för att SKing har rätt, hon skriver inte så vidare bra, jag fasnar inte alls i språket, kan typ irritera mig på det. Men själva historien är bra och spännande. Men still, yeey for JO!!!



Abrazos, nu ska jag sova :D



Martes

Idag vart en rolig dag. Fast först var den tråkig men den blev bättre och bättre. Först pratade yo y Oskar med syon, och då sa hon att mina val skulle funka, om rektorn tycker att jag orkar med mina uttökade kurser. Det var kul att höra (fast sen så funkade det iaf inte, så måste dit imorgon igen... aja) Och sen så hade vi svenska. Typ jättelååång, och var tvugen att röra på mig hela tiden, för annars så skulle jag bara somna, det ville jag inte riskera, fast var jobbigt att flytta på sig hela tiden och typ gunga med benen... Egentligen så borde man inte kunna gunga med benen när man sitter på vanliga stolar. Men vill ni veta nån som kan det? JAG! Bara för att jag måste ha extremt korta ben... Jag och sanna har mätt oss, och min kropp är exakt lika lång som hennes, våra höftben går på samma ställe och våra axlar är på samma ställe. Så alltså, har jag typ en extremt lång hals! Jag är en GIRAFF! En kort en...

Efter svenskan var det lunch, inte gott, men var inte hungrig heller så det spelade ingen roll, Oskar M fick min mat ^^ Sen hade vi Engelska, också med Jonas, och på den så var jag och Hanna jätteduktiga tkr jag som satt och översatta meningarna som man skulle under hela lektionen! Har typ inte hänt på hela gymnasiet! Vi fick också respons på våra muntliga "Show and Tell" redovisningar. Jonas var tydligen jättenöjd med mig :) Det kändes värsta kul, han sa att det var typ som ett exempel från en skolbok. Han tyckte att min redovisning om min Sportident (utvecklades till Orientering) kunde ha varit i en BOK!! Det är lite coolt :] " Sry, men var tvugen att skryta lite, för det var väldigt ovanligt för att vara mig - i engelska B dessutom! Haha


http://wizardrock.org/wp-content/themes/Gryffindor/images/banner.jpgSen var det impro, det var intresant säger vi som. Och efter det så var jag med Hanna Banana och Jennifer ända tills jag skulle fara till träningen. Visade dom "Harry Potter -musik" och dom diggade med totalt! Dom blev helt fast! Trodde verkligen inte att ni skulle vara så positiva som ni var till musiken, men så mkt fel man kan ha!

Träningen var joobbig, kändes som om mina ben vägde flera tusen ton. Värsta snöpulsen i OL-intervallerna. Men bra träning iaf :D Imorgon ska jag och Filippa leda skid-lektion. Det blir kul tror jag :) Men läskit.

Nu ska jag skriva träningsdagbok. Btw, jag valde den mörkare bikinin ^^ AH! Fick ett sms av madde nu!!! Jag ska vara med på gemensam sång nästa vecka! Ska jag sjunga inför alla huvudsångare?? :S




"A Wrackspurt - they're invisible, they float in through your ears and make your brain go fuzzy," she said. "I thought I felt one zooming around in here."
-Luna Lovegood


Abrazos

biquini -ofta? ;P


Vi har fått en Frutti Mixer ^^ Det är huuur bra som helst. Vet ni hur goda grejer man kan göra? Jag har typ spenderat hela dagen med att äta hallon och blåbärs -smothie hur det nu stavas. Gjord på massvis med frysna bär och vaniljyoghurt. Huuur gott som helst! Plus att det är nyttigt :D Ganska iaf. Mumma!!

Så här ser den ut. Snygg också. Haha.

Jag har ett problem. Jag måste ha en ny bikini, ò Biquini en español... Innan skolbadet för min är gammal och ful den som jag har nu! Så jag har hittat en ny, men vet ej vilken färg jag ska ta... Så Que piensas?



              VS


           VILKEN?






Nu har jag läst ut Harry, a history! Alla som är hp-fans måste läsa den! Rekomenderar den starkt! Det är såå kul att kunna känna igen sig. Fast också så hemskt när man ser hur mkt hon, Melissa Anelli, har fått uppleva. Alla intervjuer med Jo, alla live pottercast showar, alla releasepartyn, allting. Jag vill också! Men icket, jag har varit lite förliten för att fara själv till USA och se allt in real life. Och vi bor inte ens i stockholm där dom typ hade releaspartyn... Vad hände här? Jo, åkerbloms öppnade kl nio istället för tio den 21 Juli. Det var typ det enda. (Fast jag är tacksam för det! Annars hade inte jag kunnat köpa boken då, för att den dagen bar det i väg till Femdagars för oss, men endå...) Jag MÅSTE till London i sommar!!

Abrazos

Only fooling myself

Varför är det så att när man har massvis med grejer att göra så vill man inte annat än bara slappa, och när man har all tid i världen till att slappa så vill man hitta på en massa grejer och ha kul. Det är irriterande! Kan man aldrig vara nöjd? Typ inte... Jag vet inte vad jag ska hitta på, har tråkit. Kanske ska följa med Pappa och Elina till Röbäck och åka skidor ikv, om jag orkar. Vad ska jag annars göra hemma? Bara onödigt att slösa bort en hel kväll. Eller okej, det finns mkt jag skulle kunna göra, men det är bara tråkiga saker som jag inte orkar med.

Träning imorse -Lekparksorientering. Det var intressant och kul. Haha. I Januari kom jag upp till 20,5 timmars träning, jag får inte vara sämre den här månaden, men det kommer det typ bli. But I Hope not... Fast det viktigaste kanske inte är hur mkt man tränar, utan hur bra man tränar... Så får se till att träna lika mkt och bra ^^ Det borde gå :) 

Någon som har någon idé på vad jag kan göra? ;P Får typ göra matte eller nått, men det orkar jag inte. Kanske ska läsa... Eller spela piano. Näe, orkar inte det. Fast har ju bajs-rytmer som jag måste sätta till torsdag, Latino!

Gud vilket negativt inlägg. Det är ju typ det enda jag gör här, klagar... Okej jag måste säga något bra... Jag ar massvis med underbara vänner, tack för att ni finns! Hade inte klarat mig utan er.
<--- till er :)

Jag dör snart av längtan till HPB! Fatta hur bra filmen kommer bli! Eller vara...! Helt sjukt. Jag vill att det ska bli juli nu!!!! Och om jag får ta mig till London så kommer det bli bäst, om jag har någon med mig iaf, som typ Rebecca. Det är helt galet vad kul vi hade :D

Nu har jag några få Parselmouths låtar en mi Iphone. Det är niiice. Texterma är underbara ^^



"Nobody's ever asked me to a party before, as a friend! Is that why you dyed your eyebrow, for the party? Should I do mine, too?"
- Luna Lovegood, Harry Potter and the Half-blood Prince. *längtar!!!*

Abrazos



RSS 2.0