niñera esta tarde

Barnvakt ikväll. Mis padres är på kräftskiva så jag får ta hand om gullungen. Fast längtar tills hon ska sova... Då blir det vänner avsnitt i överflöd!! Det är nog helt klart bästa serien. Visst, OTH mm är också sjukt bra, men man blir alltid så glad av Vänner. Går inte att låta bli att skratta. Sa härliga! VIlken säsong är bäst egentligen? Någon som vet? Laddat hem fyran nu, men mest för att jag typ nästan inte sett något av dom avsnitten. Vilken säsong är det då Chandler och Monica blir tms?

Var på stan med Sanna idag. Köpte en röd, addidas VCT tröja, för 700kr! :O Det är bajsdyrt men har velat ha en sedan typ början av nian så idag blev det äntligen av. Nöjd.

Igår kväll var det kul med Rockband hos Axel. Måste vara det absoluta roligaste spelet. Och Rebecca jag har sån tur att jag har dig! Du skulle bara veta... Nu börjar project runway igen. Råkade somna när finalen var, men nu äre repris :]

"Well, none of us really fancy it, Harry," said Fred earnestly. "Imagine if something went wrong and we were stuck as specky, scrawny gits forever."
- Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

El Colegio de nuevo

Så var skolan igång igen. Känns bra, har saknat allt, utom läxorna, proven och ja... Men ska väl ta mig igenom dom också hoppas jag. Fick våra betyg på uppropet. Hade ändå gått rätt så bra för mig, bättre än vad jag trodde. För trodde verkligen inte att jag skulle få mvg i estetisk orientering, eller verksam het vad det nu är för skillnad. Fick iaf mvg i båda vilket var kul. Har ett rätt så bra schema, bättre än förra året;
 
Måndagar: 8.25 -15.40 
Tisdagar: 10.00 - 14.40
Onsdagar: 11.35 - 16.20
Torsdagar: 8.25 - 16.20
Fredagar: 8.25 - 14:35

Fast det dryga är ju att bussarna inte riktigt stämmer så bra ^^ Men får väl se till att vara duktig att plugga eller göra något vettigt de timmarna jag kommer vara på skolan... Kommer aldrig att hända, men jag ska göra ett försök! Tycker synd om Hampus som slutar ca halv fem varedaste dag!
Jag kommer att få ha Madde i sång :) Som vi hade i kör i sjuan! Blir superB tror jag :) Men lite läskigt, eller, jag menar jag kan ju inte sjunga!

Kommer också att bli Musikal på Umeå Dansskola med Hanna och Jennifer :D Superroligt! Hoppas jag! Även fast jag inte kommer klara av det, jag lovar det blir alldeles för svårt för mig.

Alla Orienteringstävlingar går för övrigt bajsdåligt just nu. Alla i familjen blir DM  -mästare... Utom jag som sabbar mina resultat mer och mer!

♥ Måste göra någonting åt det.

Läste nyss ut Som jag vill vara, av Katarina won Bredow. Sjukt bra bok. :) Gillar den mycket, fast det blev ganska svårt där ett tag. Tyckte typ det blev för mkt känslor för mig xD Eller jag vet inte. Kan ju inte säga att jag känner igen mig i den, verkligen inte! Men fick ändå sånt meddlidande. Nu blire DM-middag med lax, patatasfritas och hollandäää sås, för att fira att det gick såå underbart bra för alla. utom lilla jag som bara skämmer ut mig. Varför!?

Uncle Vernon and Aunt Petunia froze where they stood, staring at Dudley as though he had just expressed a desire to become a ballerina.
- Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

åhåhåh

Dumma Warnerbrothers!! Dom kan ju inte flytta permiären till typ ett år senare när alla redan är hur förväntningsfulla och hur spända som helst!! Det hära var ju det bästa som skulle hända den hära hösten... och sen så bestämmer dom sig för att istälelt för att ha Premiären den 21 November, så flyttar dom den till den 17 juli!! Det är katastrof. Bajs på dom. Suck. Ifs nu får man vänta längre, men ändå!! Nu var man ju inställd på det här. Filmen är ju redan klar, orka vänta. 

På onsdag blire skola, längtar lite. 



"You know how to drive, I take it?" he asked Uncle Vernon politely.
"Know how to -? Of course I ruddy well know how to drive!" spluttered Uncle Vernon.
"Very clever of you, sir, very clever, I personally would be utterly bamboozled by all those buttons and knobs," said Dedalus. He was clearly under the impression that he was flattering Vernon Dursley, who was visibly losing confidence in the plan with every word Dedalus spoke. 
- Harry Potter and the Deathly Hallows

Abrazos

 

Storpubliken!

Något förvånad och nervös och ja... fick typ en hjärtattack ^^. Vi stog och spelade på stan som vanligt. Först så såg vi Hanna. Redan då blev jag lite nervös, för jag menar här står jag och typ leker på med min röst och sen går tjejen med den underbaraste rösten jag vet förbi! Då blir man ju lite skakis. Sedan så tittade jag åt andra hållet... och först ba: Oj, han var ganska lik Idol-Erik. Sen så stog det två till där då var det Danny och Mattias ifrån EMD. Dom stog där och hörde när jag sjöng!! Ändå lite coolt tkr jag. Hahaha. Sen så pratade dom med våran "ledare" och dom tyckte vi var duktiga ^^ Stolt* Haha. Nämen det var lite kul. Sen så har vi blivit erbjudna två spelningar. Först vare en som ville ha oss på Ålidhems Festivalen, och sen kom det en som ville ha med oss på en spelning inför något som jag inte kom ihåg. Det var rolilgt tycker jag. Älskar det hära jobbet, jag vill inte att skolan ska börja! Kan gärna hålla på med det hära minst en vecka till!

Imorgon är det begravning. Ska spela och sjunga fast än jag inte riktigt kan låten än. Måste gå och öva. Kramkram

"It is a long time since my last visit," said Dumbledore, peering down his crooked nose at Uncle Vernon. "I must say, your agapanthus are flourishing."
- Harry Potter and the Half-blood Prince

Abrazos

NM

Norrlandsmästerskap the whoole wekend. Så bor i Himelsund hos morfar. Det är trevligt men jag har haft  den mest fantastiska veckan hemma och på jobbet. Haha. har typ bott hos Rebecca så tack för allt det! Sen så har jag haft superkul på kvällarna med alla er stöckebor! Har inte vi hittat på nått typ varenda kväll? Kul har det iaf varit och nästa helg måste det bli blåliden! Läskigt värre, men skojsit också! 

Jobbet som gatumusikant måste vara det mest fantastiska i hela världen. Jag älskar att sjunga!! Bäst i världen! Och har fortfarande en vecka kvar att njuta av det. Nog för att vi kommer spela på ålderdomshem också men ändå! Totalt har jag fått i driks ca 200 kr. Och vi är ju 9st så vi har ju tjänat nästan 2000 på dricks! Något bra. Undra vad det ska bli av dom pengarna.. någo förslag?

Kul är det här men jag längtar redan tills vi kommer hem typ. Kom ju nyss hit!! Fattar inte hur jag kan sakna det jag saknar så hääär mkt redan efter en dag! Inte ett bra tecken för mig. Måste skärpa mig. 

Ja, nu vet jag inge mera.
Kram och kyss och hjärtligt tack 'sen
Men nu ska vi ut och äta efterrätten.

Abrazos




 

RSS 2.0