Åh vi älskar hockey

Idag har det varit en fullspäckad dag. Först lektion 08.25 med blablablahans. Kan han inte berätta liiite saktare och i lite mindre tonlägen? Var segt... men sen var det sceniska projektet. Jag tror att det här kommer bli jättebra, jag taggar! Den måste ni alla komma och se sen, tror den blir i början av November, Dans3orna och Musik3orna.
Sen lunch och despues kör. Vi ska ju vara med i Hockeymusikalen, Penalty Killers (?), kom och se den! Kl 15.00 det är gratis! Nu på lördag. Det är jättebra låtar med... Men det ska nog bli kul. En sak som jag inte är så pepp på är deremot rep både torsdag och fredag kl 17-22. Trött kommer jag bli.



Sedan hade vi PA100, känns lite svårt med vilket perspektiv man ska se sitt arbete ifrån, och vilka frågeställningar man ska ha tycker jag. Men det ska väl fungera tillslut. Om man ska göra en hemsida... vad ska man ha för frågeställningar då? Hur man gör den? Och hur man designar en eller? Jag är lost.

Efter det var det första Spanska steg 5 lektionen. Läskigt värre! Vi var bara 4 där, men troligtvis blir vi 5 st. Jag har typ glömmt all spanska känns det som. Var helt borta idag.

Kom hem kl 16.40 och städade mitt skrivbord. Läste spanska läxa, skrev loggbok för Sceniska. Åt middag. Fortsatte med spanska läxan som jag inte riktigt fattade första gången jag läste texten och klurade lite på PA100, sov 20 mintuer, gick omrking och nynnade "åh vi älskar hockey".

Nu ska jag snart sova.

Abrazos

Pottercast live!

http://up2.podbean.com/image-logos/17978_logo.jpgHar nyss lyckats lyssna på Pottercast live! Dom brukar alltid spela in så sena tider så att det blir mitt i natten här, omkring 03.00 typ. Men idag så gjord dom det helt klart sverige-vänligt! Det var underbart! Ni måste börja lyssna på pottercast! Man blir fast! Gå in på http://pottercast.com ! Underbart bra! Dom hälsade hejdå till dannmark, och sa "och till alla andra länder där uppe", så dom menade mig!! Coolt va?


Idag var det ju midgårdsjoggen då. Jag vet inte varför, men va nervös innan. Det gick iaf sämst tidsmässigt. Jag höll en hastighet som jag egentligen brukar kunna hålla i 12km! Eller det har jag iaf lyckats med en gång ^^ Har aldrig testat nå mer. Bara för att klargöra så kan jag ju säga att Oskar vann över mig ^^ Om ni inte fattade bättre... Men jag kom iaf på första plats av tjejerna på elevsidan... Min gammla mattelärare sprang om mig på slutet. Så en andraplats totalt. Inte bra det där! Borde börja träna på riktigt...

Mina glasögon har kommit :) Är nöjd med dom och ser überbra med dom ^^

Sen när jag kom hem så fick jag en trevlig hälsning ifrån Spanien. Ett spännande brev som var på en mycket spännande spanska! Men jag gillade det :)

Nu ska jag väl snart sova, eller först ska jag läsa Stolthet och fördom, sen sova!

Sov så gott!

Abrazos


Midgårdsjoggen

Nu taggar vi midgårdsjoggen!

Oskar har inte en chans!

(Man måste skaffa rätt inställning ^^ )

Fort skare gå! Under 20min!

Abrazos

trött -.-

Jag förstår inte varför jag är såå trött. Somnade idag igen. Inte på bussen, men här hemma i en fotölj. Inte bra.

Efter att jag vaknat så bytte jag om och for och test löpte lite. Mina fina ben som tagit på sig benhinneinflamation sedan förra veckans hårda träning (:S?) Haha. Men, iaf så joggade jag sakta i 1,3 km kanske. Gjorde inte så värst ont, så det var bra, jag blev mest väldigt trött i vaderna. Känns som att jag inte har någon kraft att ge. Dom bara är döa. Svårt att förklara menmen, när jag kom tillkbaka så strechade jag lite grann och tog sedan en påse med fryst spenat och kylde båda vaderna. Har fått instruktioner att göra det för att påskynda läkeprocessen :) Jag riktigt känner hur det händer saker i bena nu på mig! (jag kan iaf lossas ;D)

På torsdag är det Midgårdsjoggen, jag som hade tänkt slå mitt förra rekord, vinna och slå Oskar M! Det kommer ju skita sig nu kanske. Hoppas jag kan springa :) Imorgon är det Sprint också.

Nu ska jag se damernas fotboll. HEJJA SVERIGE

Abrazos

Dormir

Jag borde verkligen gå och sova nu!! Men är inte så trött. Somnade på bussen på vägen hem och så nu är jag pigg.

Om 5 minuter ska jag sova! Det är ju skola imorgon. Plus att vi inte har fått våra skåp än, så man måste gå omkring att bära på allt hela dagen vilket är extra uttmattande. Betyder att jag borde sova minst en timme extra.

Imorgon har jag först Arrko, arrengemang och komposition, sedan ellva tid (klasstid), despues ensemble, sen piano och sen naturkunskap B. Det blir säkert roligt.

Abrazos


Stort

Martin Johansson hämtas med ambulans i skogen.

http://www.orientering.se/Nyheter/Stabil-inledning-av-David/ 

Stort gjort tycker jag av tävlande i VM som stannar för att hjälpa en annan tävlande. Sånt blir man glad över att höra. Orienterare är fina människor ;D

VM SILVER till DAMERNA :D Grattis!

Abrazos

Skolalalala

Imorgon blire skola :) Jag är rätt så taggad faktiskt. Det blir nog kul :)

Tävling Ikväll. Gick sådär. Orienteringen gick väl bra, iaf ganska, men löpningen gick såå trögt! HELA banan var uppför!! Jag hade något liten enstaka nerförsbacke, men annars så... uppför!! Mina ben pallade inte riktigt ^^ Men det var väl bra träning antar jag :)

Nu ska jag sova. 22.22 :O önska!

Sov gott, abrazos!

Något roligt

Om ni vill se på något kul måste ni absolut kolla in TV4 sport kl 9.50 och 12.00 :) do it!

Schemanemalema

Det här var typ sommarlovets höjdpunkt. Eller inte rikigt... Men jag har typ kollat efter mitt schema varje dag i över en månads tid nu och idag kom det! ^^ Skojsit värre! Fast jag har inte det bästa kanske, men jag får plats med alla lektioner som jag vill ha... :)


Om man inte ser det... så slutar jag iaf 15.35 måndag, tisdag och fredag... :) Sen så ska en till lektion in på onsdagens hål: Ensembleledning. Men det ser ju ändå rätt så bra ut, inga dubbelbokningar!

Idag så målade jag först hos Farmor och Farfar, det gick bra, sen så for jag hem och va hemma i 40 min, sen tog jag bussen in igen till träning. Träningen var skoj. Fast vi hade otur med vädret, just där vi va spöregnade det under hela passet. Sen när vi körde hem igen så slutade det. Nu taggar jag OL cup imorgon, och sen DM i staffet och medel i helgen, på nästan hemmaplan. Och gissa vilka som har fått ihop ett lag I D21!? Stöcksjö IS! ... Jag, Elina och en till tjej. Är glad att vi fick ihop ett fullt lag, då blir det lite mer på riktigt än om man vet att vi ändå förlorar för att vi har har någon som springer tredje sträckan... ^^

Nu ska jag strax sova. Imorgon kommer Rebecca hem :D

Abrazos

Usain Bolt

jag säger bara det... Usain Bolt!

Lång DM

Lång DM i stärkesmark (nära Tväråbäck och Vännäs typ...). Fy vilket väder. Det blåste, var 9 grader varmt, eller kallt, och sen så SPÖREGNADE det. Mycket trevligt! Jag som trodde jag hade gjort bort förkylningen, nu blev det säkert bara värre... Kände mig pigg i kroppen och så, men nu pratar jag ju som jag vet inte vad. Jag har också gjort mina typ två dåligaste vägval i hela livet. Det var också mycket trevligt. Aja, snart är den här dagen över och ny tävling nästa helg! Då ni! ^^ Urs vad kallt det va när man kom imål. Vädret slog nästan Italien, fast det var snäppet värre. ... Och det här gör vi frivilligt? Måste ju vara galen.

Tycker synd om Vännäs OK, dom får alltid ordna tävlingar i regn.

Ikväll ska jag ta det lugnt och bli frisk. Se på friidrotts VM :)

Hade bra

Abrazos

Barnvakt

Barnvakt åt TuaLua! Just nu bygger vi en kojja som vi ska äta kex i sen ^^

Blue Water High

Sista avsnittet av Blue Water High imorse. Serien som visas i slutet på sommarlovsmorgon, ni vet dom som brukar vara på engelska och lite bättre och även för "vuxa barn". Iaf så har jag varit besatt i sommar. Blue Water High es muy grejto :)

Idag så vet jag inte vad som händer, har inte blivigt av med förkylningen än så ska väl vila och hoppas på att bli bättre. Någon som har något bra förslag på vad man kan göra för att bli frisk? Typ äta något speciellt? Jag vill så gärna bli helt frisk inför helgens Lång DM i vännäs. Även fast det bara är jag anmäld hitills i min klass!... :/ Hoppas vi blir fler.... Hanna? ;D

Jag saknar Rebecca som ligger på någon strand i Spanien. Lyllosten.

Abrazos


NM plus sjuka

Idag sprang jag inte. Kännde att det nog inte vore så smart med tanke på min förkylning. Orkade ju knappt springa halva banan igår, som var medel, hur ska jag då orka en lång? ... Så jag blev barnpassare och fotograf. Tyvärr med Jonas kamera så han har alla fina bilder jag tog ^^ Annars så har jag stått och blivit brun idag. ojojoj vad varmt det va! Solen stekte min rygg. Fast jag har ändå svårt för att bli brun så alla i familjen är ändå brunare än mig, fast dom var i en mörk skog och jag ute i skogen. Aja. Här är bilder från sprinten igen, så att ni får se hur kul orientering är :D


Johan

Jag

Isak. Det här är på väg till starten...

Väl ute på banan har vi också superskoj!

Ni måste erkänna att det ser grymt skoj ut?!

Alla bilder är tagna av Jonas.

Efter idag så for jag till Nolia med Sanna (igen), vi träffade Fanny litegrann och fick gratisbiljetter av henne, TACK :D Despues så fick jag ett regnställ av mamma, ett rött och grått och finfint. Vi köpte en mysrysare, eller hårvissp vad det nu heter, jag köpte en ny börs, äntligen! Har letat en som är liten men som ändå rymmer mycket, hittade en nu, även om den inte var väärldens finaste så duger den :) Vi stog och gottade oss i pärlbutiken. Man blir sugen på att köpa allt!! Sen så hade jag väl inge mer att säga... Imorgon vet jag inte vad som händer, hoppas på något iaf. På tisag har jag och Sanna namnsdag!! Då blire partaj! xD Jag ska också bli frisk inför Lång DM nästa helg i Vännäs! Snälla Hanna du kan väl vara med? :)

Nu ska jag läsa Harry Potter y el prisionero de Azkaban, oj vad det går segt. Tar den evigaste tiden.

Abrazos

NM Sprint

Norlandsmästerskapen, första etappen, sprint. Vid Midgårdsskolan (min skola!! :P) ikväll.

Jag har taggat den här dagen hur länge som helst känns det som. Tyckte det skulle bli så kul att springa runt skolan och allt, känner ju till området rätt så bra. TC låg aldeles brevid dansarnas och teatrarnas ingång och det skulle bli hur kul som helst. Jag gillar sprint, det är inte så svårt ;]. Iaf... Tror ni inte att jag går och blir sjuk? Så onödigt och typiskt! Har varit förkyld sedan göteborg, varför måste dom ha så kallt i tåget på natten? Men så otroligt kokhett på dagen? Aja. Jag är iaf förkyld, inget ont i halsen längre, men snorig som bara den ^^ Jag sprang ändå. Kunde ju inte missa tävlingen!

Det var roligt :D ... Men jobbigt. Förkylningen har typ satt sig i benen. Orkar inte springa. Gör bara ont. hehe. Men jag kom inte sist iaf :D Det vart en överaskning. Kom 11 av 14, wohoo!

Här är lite bilder :)




Sista kontrollen.

Elina vid sista.

Stöcksjö IS!

En smilande tua med träningskompisar i bakrunden.

En glad Tua.

En allvarlig Tua.

Solnedgången i bilen på vägen hem. Gud vad tidigt solen går ner!! Det är ju kolsvart ute redan nu!

Nu ska jag sova och krya på mig igen till imorgon. Medeldistans :) Det blir skoj!

Abrazos, sov så gott!


Göteborg

Hemma från göteborg nu. Har haft det jättebra med snälla personer som tagit väl hand om mig. Här kommer bilder i massor.


Johan leker tittut.
Vi började med att åka natttåg från Umeå till Göteborg. Sen vart det buss till träning. Mycket buss har vi åkt!

Sedan vart det buss igen till ungdomens 10 -mila. Växlingen.

Johan växlar över till mig som sprang 9onde sträckan av 10. 6,9km lång.

Johan trött efter sin sträcka. Isak.
Just nu bommar jag säkert bort mig i skogen. Men snart så hittar jag tillbaka igen.

Efter stafetten så sprang vi en till tävling, medeldistans, kl 14.49 startade jag så inte så mycket vila där imellan!
Sen åt vi middag på tävlingsplatsen och sen bar det av till en klubblokal där vi sov de två sista nätterna.


Jonas taggar Liseberg.
Nästa dag, efter en morgon med träning, bar det av till Liseberg med buss.

Johan är också glad :)

Jag är övertaggad.

Olov var mindre taggad...?

Tina, Jag och Johanna åker uppskjutet! Läskigt värre, men också roligt :D

Isak och Johan ser dödsrädda ut! ...lr?

Vi köar till Balder :)

Isak visar sitt starke jag.

Vi satsar på stort och försöker på oss en Toblerone vinst och...

... Vi VINNER! Två stycken! Vi spelar två gånger och vinner två gånger :) Första gången på Johans nummer, och andra gången på mitt nummer. Vi är bra!

Jag, Isak, Johan, Björn, Tina och Johanna. Glada vinnare!

Isak & Johanna.
Sen en till träning dagen därpå, och sen tåg hem till Umeå!
Mycket kort har vi också spelat... Jag vann för det mesta! (säger vi som)

Jag verkar ha väldigt kul ^^

Pokerface

...

... Kan ni förstå att dom var svåra att slå!?

Jag åkte ut först så fick nöja mig med tetris...

Sen så efter några timmar så var vi hemma igen. :) Trevlig resa har jag iaf haft :D 

REBECCA HAR ÅKT TILL SPANIEN. Den underbara galningen. Hon kan ju hitta på de mest otroligaste sakerna. Jag är avundsjuk. Två veckor bara så där! Lyx.

Nu ska jag sova. Nolia imorgon med Sanna efter jobb :)

Abrazos, sov gott!







RSS 2.0