ZzZzZ

Den här veckan har varit typ den mest krävande skolveckan någonsin. Föreläsningar varje dag om något som det nog egentlingen inte är meningen att människan ska förstå. Fysiologi. Typ hur dom olika kemiska substanserna åkeromkring i kroppen och gör så att vi fungerar. Kroppen på mikro mikro nivå. Jag tycker det är intressant, men det är så fruktansvärt invecklat alltihopa ^^
Nu ligger Johan, sömntutan, uppe i min säng och sover, medans jag skulle sitta här och plugga men det blev det inte så mkt av! haha
Bild från the studio :)

tentish

Ah tenta om 23 minuter! Huvvaligen!

Modellgirls

Var på the studio med Hanna och Jennifer och plåtade massvis med bilder :D Det var skitroligt!!!
Två av tio bilder som jag köpte med mig hem :)

En liten Bildbomb om julen

Den bästa julklappen var att Rebecca kom hem :)

Min outfit på Julaftonen (+ Harry Potter skal!! :))
Pops tände ljuset!!
Tomten
Killen med gips som inte vill vara med på bild... <3
... och som jag precis slog i Alfapet på iphonen :) skitkul! Alla som har en iphone borde ladda hem words with friends (?) :) Man kan vara många i ett spel och tävla mot varandra! Spelet kan pågå typ en vecka eller mer!

Artiklar

Idag är jag sketaduktig och läser vetenskapliga artiklar :) Njuter även av det sista på min rätt så lugna plugg-period med milka som jag fått av johan :)
Längtar även till PORTUGAL!! Om en månad och 20 dagar! :)

vila i frid farfar

<3

Flyga?

Mina två klasskompisar var med om värsta hemska flygresan!! På 2,5 minuter störtade dom från 11000 meters höjd till 3000m. Sysgasmaskerna kom ner och allting. Resan var från Göteborg till Umeå... Kan verkligen sånt här hända? Helt sjukt! Kul det blir att flyga i fortsättningen!

orientera orientera

:)

Brööööd

Just nu bakar jag bröd, grekiskt lantbröd som håller på att jäsa :) Hoppas det blir gott! Jag failade dock lite, vet inte varför men degen hade svårt att hålla ihop!
Sen kommer Johan hit :)

Tragiskt!!

Ser Romeo+Juliet på tv just nu. Så hemskt tragiskt!! Vill inte ens se slutet tror jag!!

RSS 2.0