Trailern har kommit!!

NU ÄR DEN HÄR!! Så som man har längtat. Helt sjukt. Och bra tycker jag den också är. Gillar det i slutet...
Harry: Did you know Sir, then?
Dumbledore: That I've had just met the darkest wizards of all times? No. Ahh, me looove it!
 
 
Har tänkt mig Tom precis så där! :D



Ännu en dag som gatumusikant också, även fast vi bara repar... men ändå. Måste ju vara det bästa sommarjobbet man kan tänka sig!! Det är sjukt kul och sen så får man en massa pengar för det! Fattar inte hur det går ihop. ^^ Iaf så ska vi köra den hära låten. (filmen nedanför) Den är väldigt fin men jag får typ kämpa mkt för att ta dom dära höga tonerna i refrängerna. Det ska nog gå, bara man är tillräckligt uppvärmd. För nu på kvällen klarar jag det lätt, men idag gick det inte lika väl. :/ ´



WHY ARE YOU WORRYING ABOUT

YOU-KNOW-WHO
YOU SHOULD BE WORRYING ABOUT
U-NO-POO!
THE CONSTIPATION SENSATION
THAT'S GRIPPING THE NATION!!
- Harry Potter and the Half-blood Prince

Abrazos

músico de calle

Måste lätt vara det bästa sommarjobbet. Bara en massa roligheter. Hamnade med un amigo de mi clase viejo. Kieri. Plus två andra TC:are och Gustav då. Känns bra plus att jag sjunger för typ första gången inför almänheten. Skojsit skojsit säger jag bara!! ... Fast jag vet som inte om jag kan sjunga. Eller alltså, visst kan alla sjunga, men... i mina öron låter det väl okej, men jag har ingen aning om hur alla andra hör mig. Gustav sa att det lät bra så får väl lita på dig :) Cyklade förbi storsäljarna i stöcksjö kiosken sen också. Det såg ut att gå bra för er, inte lite pengar det blev. Synd att jag inte fick höra Simons skönsång... Måste få höra nån annan dag!

Tuas cumpleaños idag. Muy divertido tyckte hon. Bara en massa paket och tårta. Mumma. Måste vara paradiset eller något tror hon väl.

Och nu fick vi gäster :D Trevligt trevligt, moster siri och moster Emma :P haha. Vi synes ^^

Harry was left to ponder in silence the depths to which girls would sink to get revenge
- Harry Potter and the Half-blood Prince

Abrazos

Oringen 08


 Maravilloso!!! Underbart!!! Förstår mig inte på dom som inte gillar Orientering :)


Första dagen så gick nog allt som kunde gå dåligt dåligt. Helt klart ett av de sämsta lopp jag gjort i hela mitt liv. Urs vad det gick dåligt. Vill inte ens prata om det. Haha. Så då hamnade jag lååångt bak i listan... Men sen på tisdag plockade jag placeringar, och även på onsdag och på torsdag och på tisdag. Så jag kom totalt 68 (av 137 anmälda). Är inte världsnöjd men inte onöjd heller. För de andra dagarna än måndagen var ändå helt okej för att komma ifrån mig. Himla härligt var det iaf ute i skogen :D

Hemma nu iaf, och börjar jobba som sommarmusikant en lunes. Det blir nog bra tror jag. Buenas Noches!


"I don't think you should be an Auror, Harry," said Luna unexpectedly. Everybody looked at her. "The Aurors are part of the Rotfang Consiracy, I thought everyone knew that. They're working from within to bring down the Ministry of Magic using a combination of Dark magic and gum disease."

Harry inhaled half his mead up his nose as he started to laugh. Really, it had been worth bringing Luna just for this.
- Harry Potter and the Half-blood Prince

Abrazos


 


Göteborg

Helu!
Gtb nu med Sanna :D Roligt roligt har vi här. Har köpt en massa kläder och Liseberg var very fun! Fick med mig Sanna på alla läskiga grejor förutom Kanonen. Det trodde jag faktiskt inte :)

Hare bra!! Snart blire Sälen och Femdagars.

♥ SAKNAD


Dumbledore: "And now, Harry, let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure."
- The Hald-Blood Prince

Abrazos

Iphone 3G

Jag har en Iphone, tralalalalala. Överlycklig. En svart 8gb. Var allt dom hade kvar men jag är såå nöjd. Supersnygg!



Madam Pomfrey: "You shouldn't overexert yourself."

"I don't want to stay here overnight," said Harry angrily, sitting up and throwing back his covers."I want to find McLaggen and kill him."

"I'm afraid that would come under the heading of 'over-exertion'," said Madam Pomfrey ...
- The Half-blood Prince


Abrazos

quiero tener los todos libros en el todo mundo!

Varit en kortkort stund på stan, ca en timme och lite mer kanske, medans mamma och elina klippte sig. Jag var på bibblan, åkerbloms, akedemikbokhandeln + åhlens. Jag är seriöst förälskad i böcker. Jag vet att det är typ nördigaste saken man kan säga, men spela roll... är redan noerdi så. Sjukt vad mkt böcker det finns som jag vill läsa. Jag orkar inte skriva upp alla här. När jag blir stor ska jag ha ett eget bibliotek i mitt hus. Haha. Dom beställda böckerna har inte kommit än, dom måste komma imorgon! Annars har jag inget att läsa när vi far till GTB. För läste ut Harry Potter y la piedra filosofal imorse. Un libro muy muy bien!

Nu blir det snart tävling igen. Ganska taggad faktiskt, fast det är vid hamptjärnsstugan... Jobbigt ställe. Upp och ner och upp och ner och upp och ner. Nästan så en todo caso.


Snape: "Do you remember me telling you we are practising non-verbal spells, Potter?"

"Yes," said Harry stiffly.

"Yes sir."

"There's no need to call me 'sir', Professor."
- The Half-Blood Prince

Abrazos


Harry Potter y la piedra filosofal - fin

Snart har jag läst ut den. Bara sisådär, haha, 30 sidor kvar. Sen blir det nog Om jag kunde drömma av Stephanie Meyer som kommer i brevlådan typ imorgon? Och som alla säger är jättebra. Den måste komma innan söndag iaf, för då bär det av till GÖTEBORG! Så då ska jag läsa den serien som är på 3 böcker. Sen vill jag läsa alla Narnia böcker plus boken syskonkärlek som har fått hur bra kritik som helst typ och snart kan jag inte hålla mig för att läsa Dödsrelikerna igen!! Jag saknar den boken, men det är så många andra böcker som hamnar före. Jobbigt. 

 I måndags blev det inget cyklade till stan för mig och Sanna.  Vi tog bussen :]. Men vi ringde Fanny och hade un tiempo muy alegre! Fikade på det dära nya stället bredvid Musikanten som jag inte vet vad det heter. Goda mackor och ändå lite coolt med hårspray, hårspray och tuggummi på toan. Lyx. Haha. Sen blev det fotboll på bua i typ 2 timmar. Sjukt kul även fast jag måste vara den sämsta människan i hela världen på fotboll. Jag kan springa ikapp folket men med en boll blir allt kaos. Kul var det iaf!

Måste börja städa och packa till gtb och femdagars snart. Tror det får bli ikväll.

Och gissa vad det mer blir! En iphone!! :D Tror jag iaf. Haha


 

Molly to Arthur: All right, all right ... what is your dearest ambition?"

"To find out how aeroplanes stay up."

-The Half-Blood Prince

Abrazos


 


Ahora vamos a la ciudad!

Nu blire cykling till stan med Sanna. Kulkul :)

Jag vet, nödvändigt inlägg :P Sista ifrån Order of the Phoenix nu...

Professor Umbridge left Hogwarts the day before the end of term. It seemed she had crept out of the hospital wing during dinnertime, evidently hoping to depart undetected, but unfortuantly for her, she met Peeves on the way, who seized his last chance to do as Fred had instructed, and chased her gleefully from the premises whacking her alternately with a walking stick and a sock full of chalk. Many students ran out into the Entrance Hall to watch her running away down the path and the Heads of Houses tried only half-heartedly to restrain them. Professor McGonagall sank back into her chair at the staff table after a few feeble remonstrances and was clearly heard to express a regret that she could not run cheering after Umbridge herself, because Peeves had borrowed her walking stick.
- The Order of the Phoenix

Abrazos

Hoy

Det är helt sickt varmt här inne, men föör kallt där ute. Så vill inte ha fönstret öppet heller.

Idag har jag varit en kort stund på stan och sökt igenom varendaste bokaffär efter Om jag kunde drömma, av Stephanie Meyer. Verkar vara en himla bra bok. Men den fanns inte någon stans alls! Surt. Men då fick det bli adlibris för 39kr istället. Så värt!! Den kommer då om några dagar, typ 3-6 ^^ då har jag bara kvar att lästa de sista sidorna i Harry Potter y la piedra filosofal. Jag lovar att jag inte kommer hinna klart. Har typ blitt seg på att läsa spanska. Går inte alls snabbt frammåt. Är för trött på kvällarna, sitter vid datorn för länge kanske. Dålig vana. 

Sen så har jag sett Narnia, prins Caspian en andra gång. Gick supersnabbt att få hem den. Tack till den som hade snabb uppkoppling och seedade!!! Om man nu kan säga så, vet inte riktigt hur man använder ordet. Haha.

Det känns som om det är något jag saknar. Men jag vet inte vad. Det är bara något som fattas, det är tomt på något sätt.

Lyssnar på Narnia soundtrack nu och blev värsta peppad på att organisera upp alla mina hp soundtrack. Just nu är all musik i helt oordning. Får bli kvällens to do-sak.

Och nu verkar det som om inte Iphone kommer bli alltför dyr iaf. 49kr i månaden med 5000 gratis sms, ringer gratis innom telia och halebop och 0,49kr till annat. Men då kostar den 4300. Det är det billigaste abbonemanget som finns och vad kostar egentligen en annan typ bra sony ericsson? Typ minst 3000. Nu velar jag fram och tillbaka hela tiden. Men tror inte att jag ska köpa den än iaf. Får se vad alla säger om den när den "släpps". Om den är värd det eller inte :) Buenas Noches.


aaah, nice, nu kom jag på vad det va som saknades :)



Malfoy:"You're dead, Potter."

Harry raised his eyebrows.

"Funny," he said, "you'd think I'd have stopped walking around ..."
- The Order of the Phoenix

Abrazos


La playa

Just nu är det 27.2 grader i skuggan utanför mig!!! Helt sjukt, utanldsvärme så det knakar om det tycker jag. Haha. Stranden idag igen, kommer typ inte palla, det är nästan föör varmt. Men hoppas att det är lite varmare i vattnet än vad det var i går, för igår kunde man nästan inte bada men det var fortfarande för varmt uppe på land. Haha.

Underbaraste bilden ifrån Half-blood prince :


Luna med sina "spectrespecs" :)

Var ute och sprang i morse, jag orkade ju typ inte. Blev alldeles för varmt. Men om det blir denna sommarvärme sommaren ut måste man ju vänja sig.

Ron:"And from now on, I don't care if my tea-leaves spell die, Ron, die - I'm just chucking them in the bin where they belong."

- The Order of the Phoenix

Abrazos 


Narnia, prince Caspian

Bio igår med Rebecca. Filmen var ju helt underbar! Hade inga förhoppningar eller någonting och tidningarna hade sagt att den var dålig, så den blev jättebra! :) Haha. Har lust att bara ladda ner den och se den igen! Måste nästan göra det.

Regina Spector - The call (Prince Caspian soundtrack) Härlig låt :)



Vart på stranden hela dagen känns det som. Men några timmar iaf. Varför blir alla i min famlij superbruna hur lätt som helst medans jag är värsta blekfisen året runt!? Fuskit.
Nu har jag ganska tråkit. Det är inge kul att vara hemma själv med familjen. Har lust att hitta på något med någon men är typ för trött för det. Jobbig känsla. Men om jag laddar ner filmen, hoppas jag hittar den i någon bra kvallite! Så kan jag ju se den :)

Ron:He had just made Harry feel rather better by telling him how he had told the examiner in detail about the ugly man with a wart on his nose in his crystal ball, only to look up and realise he had been describing his examiner's reflection.
-The Order of the Phoenix, haha

Abrazos

divertido *not

Kul att jag tänker ta den bussen som inte går på sommaren :/ Tur att det inte var så viktigt att jag kom in till stan så fort! :)

Snart blir det BIO, Narnia. Och Morfar es aqui så ska gå ner och vara social nu.


Fred:"Give her hell from us Peeves."

And Peeves, who Harry had never seen take an order from a student before, swept his belled hat from his head and sprang to a salute as Fred and George wheeled about to tumultous applause from the students below and sped out of the open front doors into the glorious sunset.
- The Order of the Phoenix

Abrazos


Futbol de pantano

Myrfotboll igår på träningen. Muy divertido! Men blött vart det. Fick en av dom två biobiljetterna också för att jag hade mest träningsnärvaro av dom som var där. Jihoo passar perfect eftersom jag och rebecca ska se Narnia ikväll ^^ Men det blir kul. 

Måste fara upp och lämna lönepapperna till skolan och sen måste jag träna och städa. Och sen vet jag inte riktigt när och hur jag ska ta mig in till stan. Men nu ska jag spela rollercoaster en todo caso. Man bygger nöjjesparker om ni inte har spelat det. sjukt kul.

"Special discounts to Hogwarts students who swear they're going to use our products to get rid of this old bat." added George, pointing at Professor Umbridge.
- The Order of the Phoenix

Abrazos

Una nueva header ^^

Har haft så tråkit idag, suttid vid datorn i princip hela dagen. Lekte med photoshop och det råkade bli en ny header. Haha, var inte alls mening i början men sen så ja, det bara blev. Nog för att den är grymt stor och tar upp som hela fönstret, så att man måste skrolla ner till inläggen. Menmen, nu får det vara så, gick inte att fixa storleken någe bättre. :/ Vad tycker ni? Var den bättre eller sämre än den gamla?

Ahora... träning. Seya


Hermione:"You don't seem to need many qualifications to liase with Muggles; all they want is an OWL in Muggle Studies. Much more important is your enthusiasm, patience and a good sense of fun!

"You'd need more than a good sense of fun to liase with my uncle," said Harry darkly. "Good sense of when to duck, more like."
- The Order of Phoenix

Abrazos


La dentista

tandläkaren idag. Hade inga hål, men början till hål som typ alltid funnits där. Fast hon tyckte att jag skulle börja använda tandtråd minst tre gånger i veckan så får väl göra det då :P

Vad ska alla hitta på idag? Jag har ingen aning om vad jag ska göra en todo caso. Tråka kanske, men träning ikväll där man kan vinna en biobiljett! :D Jag ska vinna! ^^ Det blir kul. Haha

Tiene una día buena!

"Did you like question ten, Moony?" asked Sirius as they emerged into the Entrance Hall.

"Loved it," said Lupin briskly. "Give five signs that identify the werewolf. Excellent question."

"D'you think you managed to get all the signs?" said James in tones of mock concern.

"Think I did," said Lupin seriously, as they joined the crowd thronging around the front doors eager to get out into the sunlit grounds. "One: he's sitting on my chair. Two: he's wearing my clothes. Three: his name is Remus Lupin."
- The Order of the Phoenix

Abrazos


RSS 2.0