Sigo?

Vet egentligen inte varför jag skriver, har inget intresant att berätta, förutom att veckans skolarbeten har gått sämst i hela världen. Först skulle jag ha Engelska redovisning på tisdagen, men då hann jag inte, så fick ta den i går istället, då vi också hade spanska prov. Så hade inte förberett mig på engelskan alls, den gick sämst. Och spanska provet var sjuukt långt jämfört med tiden vi hade. Jag hann inte ens läsa alla uppgifter, vad man skulle göra osv. När det var en minut kvar så gjorde jag typ dom tre sista uppgifterna. Jag är alltid fööör seg, alltid på prov så är jag sist. Och nu hade vi typ bara 50minuter på ett prov som var typ 4 sidor och en av dom var värsta skrivuppgiften och allting gick dåligt. Sen så kom jag inte ihåg vilka ord som vi hade haft i glosor så kunde inte placera in rätt plus att jag inte kan böja seguir! Jag kommer alltid hata det verbet från och med nu.
Hela igår var sämst, det enda bra var att jag simmade 1,3km = 52 längder. Gissa hur lång tid det tog Fanny... ;P Föör lång tid.

Idag har jag typ bara slappat. Har städat och spelat gitarr. Tänkte börja läsa "pojken som kallades det" men tänkte läsa ut en annan bok först, Harry a History!! I know, jag är seg på att läsa med, men jag har inte läst den konstant sedan i november, har faktiskt läst alla twilight böckerna imellan :P

Min padre fyllde år igår :) Felicitaciones! Och idag så kommer mis primos.

Jag måste köpa en ny bikini, bara så ni vet :P Är det någon som vet om Hm har tagit fram alla sina bikinisar i affärerna nu? Jag har ingen aning, har typ inte varit på stan på åratal.

Nu ska jag göra nått annat....

"I enjoyed the meetings, too. It was like having friends."
-Luna Lovegood. Harry Potter hpb?


Tänk, henne (Evanna Lynch, Luna Lovegood) har jag sett :) Foto av Rebecca. Fatta hur nära vi va henne :D :D

Abrazos

Glad

Glad att det gick bra idag :D Du ska veta att jag var orolig...


Sommar 08 :D



Haha bara för att du är så söt :D ^^

Abrazos. SPANSKAN KAN GÅ OCH GÖMMA SIG. JAG KAN INGENTING.

Sov gott 

sueñecito

Macka med mjukost och mjölk är huur gott som helst bara så att ni vet, fast helst ska man ha salami på det också ;) Men den var slut... :/ Aja.

Hade träning idag, och efter att jag och Jennifer ätit middag på skolan så bestämmde vi oss för att sova ett tag. Vi lade oss i sofforna och sov i en halvtimme, det var typ det skönaste på hela dagen. Jag märkte inte ens att jag somnade (det kanske man inte brukar göra i vanliga fall heller, men iaf), så jag blev värsta förvånad när jag vaknade. Plus att jag vaknade och var typ pigg, det var huuur värt som helst. Sjukt att bara en halvtimme kan göra så stor skillnad. Nu orkade jag med hela träningen! Det trodde jag typ va omöjligt innan...
Imorgon är det skridskor, jag är typ ändå lite taggad. Men allt det ifrån att man ska ta av sig skorna, sätta på sig skridskorna, knyta dom, bli kall om fingrarna osv, det gillas inte. Men sen är det kul! ... Om det är bra väder. Haha det är typ kul för att jag är så dålig. Jag är verkligen inte bra :P


-Strömbäck 07

"Dad's reprinting! He can't believe it, he says people seem even more interested in this than the Crumple-Horned Snorkacks!"

-Luna Lovegood

Abrazos

Idrottsgalan 2009

Det var ju Sanna Kallur som skulle vinna Jerringpriset!! Förstår ingen det? Kalla hade ju redan vunnit ett pris, och det var hon värd, hon är ju bäst, sötast och allt! Men Eftersom att hon redan fått ett pris så borde Susanna kallur få jerringpriset, nu blev det ju orättvist. Hon har ju tagit världsrekord och allt!! Och hon skulle vinna OS guld men det sket sig och det har varit så synd om henne, men hon har varit helt oslagbar. Jag skulle ringa och rösta, men då var det fel på tellefonerna, och sen när det fugnerade igen så var det försent :/. Det var synd.




titta vilken härlig tjej :D
Okej, om det varit tvärt om så skulle jag tycka synd om Kalla... :) Men ändå, dom borde fått ett pris var...

Abrazos

La casa para yo mismo

Hela helgen för mig själv typ. Resten av la familia är i Vilhelmina på skidtävling... Det är rätt så härligt, men ganska ensamt också. Om någon vill hitta på nått ikv så kan man säga till! Fast jag kan typ inte ta mig någon stans, har ju varken bil eller körkort... Hehe. Det blåser sjukaste mycket, när man är på nedervåningen känns det som om hela övervåningen ska blåsa bort. Det är läskit, plus att det låter som om det är någon annan som går omkring i huset, fast det bara är jag här. Det är ännu mera horrible, eller espantoso som betyder förskräckligt xD Jag måste lära mig alla spanska glosor som vi ska ha på provet, sjukt många.

Jag ligger på un muy bien nota en español! Sjukt härligt, hon hade tydligen bara bra saker att säga om mig, men nu måste jag ju bara bevisa det på provet. Det kommer bli hemskt, kommer att vara så sjukt nervös så jag vet inte vad!! Är typ redan nervös för det. Spanska är typ det enda ämnet som jag känner att jag måste få bra betyg i, i dom andra ämnerna måste jag bara göra mitt absoluta bästa, annars blir jag onöjd med mig själv. Men om jag gör allt jag kan och får vg, så är ju typ det okej, om jag känner att jag inte kunde ha gjort mera. Men med spanskan är det annorlunda, vet inte varför. Det är gordo jobbigt iaf.

Okej, nu får man skratta åt mig. Men imorse när jag klev upp så började jag blöda sjukt mkt näsblod, det slutade inte, vad jag än gjorde, det bara fortsatte, så jag kunde inte göra någonting alls, låg bara i soffan med huvudet uppåt. Irritaiting!! Orkade inte med det... Så, bara så ni vet, "knepet" som kommer ifrån She's the Man fungerar xD Det kändes helt weirt men ändå. Det var värt det.

Nu ska jag städa, sen spela piano. Har nyss hängt upp en tvätt och hett i en ny tvätt i tvättmaskinen. El lavadora, en español ^^


"We have book one to seven on our shelfs,
it's been a long time since we wear cloaks from allivands,
but the boy who lived, still lives in our hearts,
So, maybe you're reading Twilight now, maybe you're watching Lost,
maybe you're stuck on Pokemon cuz' that game was pretty ....
But no matter where you are, or where ever you plan to be,
You'll never be quite finnish with your HP-family.

This is never, this is never gonna end,
it realy can't end, cuz' we made too many friends,
Oh this is never, this is never gonna die,
So dry those teardrops, it's never realy god bye.
It's never realy god byyye!!!! "

Es muy bien!! :P

Abrazos

Estoy LISTO!!!

Äntligen, por fin!! Historian är klar och den är sämst också. Jag skiter i vad för betyg jag får(nästan... ^^) bara jag har gjort mitt bästa, och det känns det verkligen inte som jag har gjort, men ju mer jag läser det nu, ju mer fel hittar jag som jag vill ändra men vet inte vad jag ska ändra dom till. Chupa! Nu tänker jag aldrig mer arbete om Kina (om jag inte måste), landet är alldeles för stort att förstå för lilla mig. Jag kan inte ta in mig allt, det går inte. Det bara flyger ut på en gång, huvet vill inte ha informationen där. Plus att det är för hemskt för att vara sant.
Nu är det bara svenska, engelska och piano inplanerat som jag måste göra.

Nu ska jag lämna in el trabajo de mierda och aldrig mer tänka på det förens vi ska få tillbaka det, då jag kommer bli sjukt nervös som alltid. Noo nu började jag tänka på spanskan imorgon, ska ha betygssnack, läskit!! Känns som om hon bara säger att jag är duktig för att hon vill vara lite snäll innan hon sätter ett dåligt betyg på mig. Urkas.

Jag måste städa mitt rum märker jag, typ alla kläder ligger på golvet, har varit så inne i historian att jag typ inte märkt att jag suttit och skrivit i en svinstia!! Det är inte bra.

Salva mis notas!!
(Av frak, pottercast, muy bieeen!)

Nu ska jag skicka in la historia så att jag slipper tänka på den mer!

"It's good, isn't it? I wanted to have it chewing up a serpent to represent Slytherin, you know, but there wasn't time. Anyway...good luck, Ronald!"

-Luna Lovegood, Harry Potter and the Order of the Phoenix

Abrazos

Abrazos

ångest

historian kan bara gå och dö! Jag har typ jobbat med den i ett år och den är säääämst.

Tur för någon, mig själv typ, att den iaf är klar. Nu är det bara lite finslipning. Skithistoria. Har suttit uppe till över 12 tre dagar i rad nu med den. Det är INTE OK.

Åh.



God Natt.

Dreamgirls

De senaste dagarna har typ sätt ut så här: Sova, träna, äta, träna, äta, träna, träna... Okej kanske inte, men det känns verkligen så, mina ben är slut. Dom kommer typ aldrig att fungera normalt igen. Går med raka ben för att träningsverken dödar benen om jag står på dom med böjda ben xD Helt knas, men så äre. Trappen är värst.

Igårkväll och idag har jag varit med Rebecca, det var kul, saknat dig! Vi snackade till sent och sen så var vi på strömpilen idag innan min träning. Fyndade en tröja/kofta för bara 50kr, det var värt!

Sedan jag kom hem ifrån träningen så har jag sett Dreamgirls... igen... sjukt bra Jennifer Hudson är...

Jennifer Hudson - Grammisgalan



Beyoncé - Dreamgirls

"According to Madam Pomfrey, thoughts could leave deeper scarring than almost anything else... "

-Harry Potter and the Order of the Phoenix

Abrazos

Un año nuevo!!

Hemma. Saknat mig...? Haha not. Hoppas alla har haft ett bra slut på 2008 och en bra början på 2009!! Helt sjukt, jag tycker typ fortfarande att det nyss var -99. Jag har iaf haft en härlig tiempo i hemavan. Trots att det inte blev någe slalom :/, utan bara längdskidor så var det helt okej. Firade med morfar osv, har tom extremt fina bilder på mig och mina syskon, men dom kan jag bjuda på.

 



Jag såg friendsmaratonet av sista säsongen på kanal 5 eller vad det nu var på, men iaf. Sjukt bra, jag fattar inte att jag inte har sett det tidigare. Sista avsnittet var ju hemskt, jag hade lätt kunnat börja gråta om inte alla andra var där och gjorde ostämning. Måste fixa hem den säsongen, fsat jag är ju på den åttonde, så kanske ska fortsätta se i ordning.
Förutom friends i massor har jag typ blivit helt fast i Pottercast. För er som inte vet så är det alltså en podcast om Harry Potter. (Enkel beskrivning: Harry Potter -radio) Jag fullkommligt kan inte sluta lyssna. Har ju lyssnat ibland förut, men nu kan jag ligga uppe hela nätterna. Tur att jag har sparat på mig avsnitt så att jag inte behöver vänta varje vecka. det är typ 20-25 avsnitt som jag inte har hört, det är perfekt typ i bussen osv. Om någon också vill lyssna så kolla in här: http://www.pottercast.com/ . Estupendo!
 
I know... Töntigt, men dom är ju precis som jag! Lika mkt nörd!! Det är perfekt :D



Nu ska jag också börja läsa "Ljudet av ditt hjärta", eller Eclipse på engelska, av Stephenie Meyer, längtar!

Seya.

"By all means continue destroying my possessions. I daresay I have too many."
-Albus Dumbledore, Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Abrazos

RSS 2.0