*****

¡Buenas noches!


"Yeah, Montague tried to do us during break," said George.

"What do you mean, "tried?" said Ron quickly.

"He never managed to get all the words out," said Fred, "due to the fact that we forced him head-first into that vanishing cupboard on the first floor."
- The order of the Phoenix

Abrazos


El trabajo terminó

Jobbet är slut, wihoo! Nu ska jag ha riktigt sommarlov! Känns underbart, fast måste ändå kliva upp tidigt imorgon, ska till tandläkaren kl halv åtta. Bara jag inte möter den dära sura tanten som var så arg på mig i telefonen och som gjorde att jag aldrig mer i hela mitt liv kommer våga ringa till någon främmande människa! Urkas på henne.

Vill göra någonting nu, men vet inte vad... och så vill jag träna men inte själv, det är så aburrido! Ringer nog rebebbsen. 

LONG TIME AGO som jag saknar
   
 

Hahaha, hade muy mucho smink en denna tid. Finare? Fulare? Ingen aning faktiskt ^^

Dumbledore: "Well- it's just that you seem to be labouring under the delusion that I am going to - what is the phrase - come quietly. I am afraid I am not going to come quietly at all, Cornelius. I have absolutly no intention of being sent to Azkaban. I could break out, of course - but what a waste of time, and frankly, I can think of a whole host of things I would rather be doing."
- The Order of the Phoenix

Abrazos

Siiii :)

Vilka är europamästare!?
SPANIEN

Okej, nog för att jag somnade under andra halvlek =] Så kan ju inte säga att jag såg hela, varför ska just jag vara så trött?? Jämt när det är fotboll så somnar jag. Typiskt ^^

Sista dagen på jobbelijobbet nu. Känns sjukt härligt, tycker synd om Kajsa som har sin vecka kvar. Bara dom inte erbjuder mig mer dagar, typ som den hära veckan ut! För då måste man ju typ säga ja, men det pallar jag inte. Jag har för ont i knänen... säger vi som.

Vad ska man sen hitta på ikväll då? Typ ingenting kommer det bli, tråkit + tandläkaren imorgon. URK

Harry: It was almost worth telling those lies to watch Fudge's blood pressure rising ..."
- The Order of the Phoenix

Abrazos

ESPAÑA



Lockhart:"I am not forgotten, you know, no, I still receive a very great deal of fan mail ... Gladys Gudgeon writes weekly ... I just wish I knew why ..." He paused, looking faintly puzzled, the beamed again and returned signing with renewed vigour. "I suspect it is simply my good lucks ..."

Abrazos, españa españa españa

ayer

... var en kul dag, som innehöll MKT CYKLING med Sanna. Först cyklade jag till henne (6,5km) sen cyklade vi till Strömpilen (15km) sen cyklade vi till stan (2-km?) sen cyklade vi hem tillbaka till stöcke (14km) sen cyklade vi till mig och bakade (6,5km) sen cyklade Sanna hem och jag följde med henne halva vägen så då blev det 6,5km igen. 5,5 mil dårå ^^

Blev också bjuden på god middag av Oskar & Jimmy. Eller ska man säga av Carola kanske? Era muy agradable en todo caso.  

Idag blir det också cykling som gäller. Fast bara in till Fanny (stan) och tillbaka. Sen blire fotboll!!!


SPANIEN SPANIEN SPANIEN SPANIEN!!!


 

Sirius:"I'll look for him later, I expect I'll find him upstairs crying his eyes out over my mother's old bloomers or something. Of course, he might have crawled into the airing cupboard and died ... but I musn't get my hopes up."
- The Order of the Phoenix


 

Abrazos


 


...


EH todo el fin de semana

... Härligt eller inte? Jag vet typ inte. Ibland är det ju läskit det är som så tyst. Inget litet småbarn som skriker/sjunger/gnäller hela tiden. Men härligt också för man kan sjunga hur högt man vill när man vill utan att någon säger till en!! :}

Stöcke m. brännboll ikv. Var kul! Om jag inte hade varit där borta hade jag suttit här helt ensam och typ skrämt upp mig själv och varit dödsrädd nu. Jag och Rebecca kom fram till, idag, att jag har blivit jättefeg eller typ rädd och vågar inte göra någonting!! Jag hör typ alltid en massa läskiga ljud också som inte kommer ifrån något. Typ som idag;
Jag satt och tvättade stolar med sittdynor nere i källaren på Strömbäcks skola (sommarjobb) och jag hade  låst dörren till rummet efter mig för att jag satt och sjöng samtidigt medans den dära maskinen lät så mycket, men om någon kom så skulle jag ju inte vilja att någon hörde mig... =] Men pues bien... Då satt jag med ryggen mot dörren och när jag skulle byta stol så kollade jag upp mot dörren och då var den öppen! Och det är värsta läskiga långa korridoren med en massa vita dörrar på sidorna utanför. Jag vart hur skraj som helst! Och sen så efter ett tag slutade strömmen att fungera i hela rummet, maskinen stannade av utan att jag gjorde någonting och då blev jag rädd på riktigt! Typ letade efter alla möjliga fel, men hittade inga. Tillsist så hittade jag en knapp på väggen där det stog "Timer 30min" så jag tryckte på den och då startade allt igen. Och sen kom en städerska utanför i korridoren, så det kanske var hon som hade öppnat dörren... men läskit var det! 

Jag brukar ju inte vara rädd för saker ju! Brukar inte vara nervös för att vara hemma osv. Men nu vet jag inte vad som har hänt! Måste läsa hp ikv tills jag somnar. 

Min iphone som jag så mkt skulle ha kan jag ju bara glömma!! 300kr/månad i 18 månader! Plus att själva telefonen kommer att kosta typ 3200kr. Det blir samsung E710 ett tag till tror jag. Men sen när den blir billigare då ska jag ha den!

Tua har ritat på våran dataskärm!! Ganska irriterande men det ända hon går runt och säger när hon gjort något som hon inte får är:
"Tua Rackarunge" .... lätt att vara arg på henne då? Näe!

Nu ska jag sova strax, är ganska trött. Jobbet sliter på en, men nu är det bara EN DAG KVAR! Sen är det ledigt ledigt ledigt :) Buenos Noches

"You're not telling me you enjoyed it?" Ron said quietly, turning a glazed face towards Hermione. "That was about the dullest speech I've ever heard and I grew up with Percy."
- The Order of the Phoenix

Abrazos



uf! pff!

¡Urs vad jag har varit dålig på skriva nu på sistone! Har inte alls orkat typ. Bara jobbelijobb som tar upp hela ens energi. Men nu är det bara tre dagar kvar för mig!!! Jag taggar muy mucho!!! Och nu sitter jag inte själv och rensar rabatter heller, är med Kajsa och får måla och borsta/skrapa väggar. Nog för att det inte heller är det bästa men att måla är mkt bättre än att rensa. Stötte på världens myr-bo igår!! BLÄ vad disgusting, det kryllade de verdad!


 


Sjukt vad härlig! Höjdpunkten på skansen helt claro! 
Hennes energi... ♥

Den här är också nice! ^^



Pues bien, jobb imorgon kl sju så måste sova nu :/      ¡Buenos Noches!

Sirius:"Kreacher wasn't quite as devoted to him as mother, but I still caught him snogging a pair of my father's old trousers last week."
-Order of the phoenix

Abrazos

Queremos tener gol, gol, gol

Sverige... vad håller ni på med?? Klart vi ska vinna mot Ryssland!

Idag kändes faktiskt jobbet rätt så okej. Var faktiskt inte en sån lika stor plåga som de tidigare dagarna, och om man tänker på att man tjänar nästan 1kr per minut, då går allt mycket lättare. Hahah. Bara en dag kvar nu innan lång-helg känns mycket skönt. Då blir det midsommarafton med Sanna, Rebecca, Johanna och kanske några till?

åh, imorgon måste jag städa en massa, jag taggar redan *not*. Pues bien, ahora va a estar fútbol. ¡Buena suerte Suecia!!

"But Dumbledore says he doesn't care what they do as long as they don't take him off the Chocolate Frog cards," said Bill grinning.
- Order of the Phoenix

Abrazos

Un Trabajo malo

Nu har jag suttit i 13 timmar (med igår) och rabatterat, rensat rabatter alltså. URS FY OCH BLÄ. Inte alls kul jag är vääldigt ont i mina slatterknän och ryggen mår väl inte prima heller. Är det bara för att jag är tjej som jag får göra det hära? Eftersom att de killar som jobbar får typ måla, rensa i skogen, flytta möbler m.m. Jag bär mycket hellre stora grenar än att rycka loss små fina grässtrån (*not!*)  som är väldigt irriterande för att dom finns exakt över allt!! Om man ändå vore två... som dom....  då skulle det vart lite roligare, men näe då, jag får sitta själv och bara tänka på att man får ondare och ondare. Pues bien, har lunch nu men måste strax tillbaka till sitta-på-knä-få-ont-i-ryggen-stället. Men jag har ju iaf ett jobb, så kanske inte borde klaga? 

GRATTIS TILL FANNY  som fyller år idag! :) yo <3 tu!


Uncle Vernon:"Listening to the news! Again?"

"Well it changes every day you see," said Harry.
- Order of the Phoenix

Abrazos


Me queda 9 días.

Första sommarjobbs dagen. Satt i samma rabbatt ungefär hela dagen, förutom att varje timme så flyttade jag mig ca en meter. Inte det roligaste men pengar blir det och utan pengar blir det ingen iphone så om man tänker på den så blir det rätt så kul att jobba, eller roligare iaf. Hoppas det blir lite mera varietion imorgon.

Var med Sanna nyss, först cyklade jag till Stöcke för att vara med henne, sen så cyklade vi in till stan för att typ köpa godis och "kall latte". Först så for vi till Ica i Röbäck, men dom hade inte det som sanna ville ha, sen cyklade vi till Fyrklöven på böleäng, men dom hade inte heller det hon skulle ha, så då med mycket tjat cyklade vi till Rimi på teg... och guess what? Dom hade inte heller någon, eller så var vi grymt dåliga på att leta. Men... som tur var låg Statiol på vägen hem och där hade dom den, så då fick vi äntligen fara hem. Stannade sen ett litet tag i stöcke men sen så var jag tvugen att cykla hem hit igen. Jobb imorgon tidigt. Men det blev iaf 4 mil på cykeln.

Lo lamento, hablo demasiado mucho y complico de todo. Buenas noches

Uncle Vernon:"Watching the news ..." he said scathingly. "I'd like to know what he's really up to. As if a normal boy cares what's on the news - Dudley hasn't got a clue what's going on; doubt he knows who the Prime Minister is!"
- Order of the phoenix

Abrazos

Maratón de Harry Potter

Nu har det gått typ fyra dagar av sommarlovet. Jag har ändå hunnit med mycket. Men bäst hitills var Harry Potter maratonet hos Emanuel med Jennifer, Gustav och Filippa. Helt sjukt att vi orkade se alla filmer, tänk... i 12½ timme satt vi inne och kollade på film! Kul var det iaf!! Jag hade lätt orkat se två till filmer. Taggar om några år när man kan ha ett helt dygn med alla filmer! Lovely

    
158 dagar kvar tills nästa

Nu äter jag rabarberpaj = Sommar! xD
Jobb imorgon kl 7 på morgonen!! Jobbigt men vad gör man inte för pengar... Wihoo, sista citatet ifrån GOF nu.

"Interesting effect," said George looking down at Crabbe. "Who used the Furnunculus curse?"

"Me," said Harry.

"Odd," said George lightly. "I used jellylegs. Looks as though those two shouldn't be mixed. He seems to have sprouted little tentacles all over his face."

- Goblet of fire

Abrazos

La casa de Rebecca

Är hemma hos rebecca nu, ska snart sova. Alltid härligt att vara hos dig! Känner mig så hemma här med dig :) 

Harry Potter maraton imorgon hos emanuel då!!! Ska bli skojsit. Synd att inte Hanna kan komma. 

Och GRATTIS till OSKAR som klarade uppkörningen idag! Glad för din skull! 

"Myrtle! said Harry in outrage, I'm - I'm not wearing anything!" 
- Goblet of fire

Abrazos

Iphone

jag taggar Iphone så sjukt mkt nu! En månad kvar, 11 juli släpps den i sverige så jag hoppas att jag hinner få köpa den innan vi far iväg till GTB och Oringen. Har suttit och kollat på bilder, videos i typ över en timme nu =]. http://www.apple.com/iphone/features/homescreen.html Så mkt coolt man kan göra med den, haha, mycket bättre än min gamla samsung.

 VS
Svårt val? *not... Men jag funderar på om jag vill ha vit eller svart. Tror jag vill ha en vit, så känns det nu iaf. Vad tycker ni?



Tävling ikväll på hemmaplan.

"My own brother, Aberforth, was prosecuted for practiscing inappropriate charms on a goat."
- Albus Dumbledore, goblet of fire

Abrazos

Jadu...

Skolavslutning idag. Gick väl rätt så okej fast känns bara tråkit just nu. Vilka ska man nu umgås med hela dagarna? noone? Skolavslutningsfesten ikväll på stan med Fanny, Sanna, Johanna, Rowena och några till. Var mycket trevligt. Åh jag saknar dig Fanny! Du är så härlig ♥ Sen vare The Whez, fantastiskt duktiga är ni allihopen.
Åh, ville skriva ett långt inlägg med en massa saker som jag känner för just nu men det finns inga ord typ. Hur dum i hela huvudet kan man vara? Mktmktmkt dum verkar det som.

 
Stop Loving You - toto

Reflections in my mind, thoughts I can't define
My heart is racing and the night goes on
I can almost hear a laugh, coming from your photograph
Funny how a look can share a thousand meanings
Well-intended lies, contemplating alibies
Is it really you, or is it me I'm blaming
A distant memory flashes over me
Even though you're gone, I feel you deep inside
Dance beneath the light with that look in your eyes

I can't stop loving you, time passes quickly and chances are few
I won't stop till I'm through loving you

There's a window in a heart, I've tried to look through from the start
You're never really sure what someone else is thinking
Someone's broken something new, another altered point of view
Just a certain someone's conscience playing

I held it in my hand, I did not understand
What lives inside the wind that cries her name
Tried to catch a shooting star, what seems so close can't be that far
I'm living in a dream that's never ending

Dance beneath the light with that look in your eyes

I can't stop loving you, time passes quickly and chances are few
I won't stop till I'm through loving you

Dancing with that look that's in your eyes

I can't stop loving you, time passes quickly and chances are few
I won't stop till I'm through loving you

I can't stop loving you, time passes quickly and chances are few
I won't stop till I'm through loving you, Loving you...

Ja så kan det va


"Worrying about poor 'ickle goblins, now are you?" Ron asked Hermione. "Thinking of starting up S.P.U.G or something. Society for the Protection of ugly Goblins."
- Goblet of fire

Abrazos

Om 162 dagar!!


♥ Harry Potter and the Half-blood prince 21 November 08 ♥

"If hagrid's half-giant, she definitely is. Big bones... the only thinh that's got bigger bones than her i a dinosaur"
- Harry, goblet of fire

Abrazos

fin del año lectivo... mañana

En dag kvar på hela ettan. Känns jättekonstigt. Fatta att vi har gått en tredjedel av hela gymnasiet. mysko. Klassens dag idag, blev inte mycket av den... var tänkt med lekar med tvåorna men det kom så få så musiklärarna bjöd vi som var där på fika ifrån cafeterian istället. Det var trevligt även fast man typ nyss borstat tänderna då. Sedan har man gått och varit sådär halvblöt hela dagen bara för det hära dumma spöregnet. Hoppas på bättre väder imorgon då det blir till att sjunga SILL... haha.

Orienteringstävling idag som jag inte alls var peppad på. Bara en massa regn och rusk. Sjukt kallt var det innan vi sprang till start också. Men men, när jag kom till starten blev jag hur taggad som helst. Mamma startade 2 minuter efter mig och vi hade samma bana. Hon skulle inte få komma ikapp mig!! Och det gjorde hon inte, gissa vem som kom trea ^^ Det var jag och vann över mamma med typ mer än två minuter kändes bra, man vill ju inte vara sämre än su madre. Sprint ♥ mig iaf. Sjukt kul var det. Fast om man kollar på vinnar tiden var jag inte alls bra, jag sprang på 18 minuter och Helena Jansson sprang på 12 :O. Nog för att hon är en av dom bästa i hela världen men ändå... Ska man vara stolt för att man bara låg 5 minuter efter henne? eller ska man skämmas för att man var så långt efter vinnaren? Svårt val.

Imorgon kan det faktiskt bli en bra dag. Te añoro.


Harry wanted very much to ask whether Mr Crouch had stopped calling Percy "Weatherby" yet,
but resisted the temptation.
- Goblet of fire

Abrazos

Du kan om du vill, du vill om du ka-a-an

Jag tror seriöst att den hära låten kommer följa med mig hela natten och finnas där imorgon när jag vaknar. Hur länge spelade treorna den låten ikv? minst 20 minuter, och sen när dom var färdiga gick tvåorna upp och fortsatte på den. Haha. Pues bien, det var en kul kväll iaf och Jennifer var bäst på limbo! Bara una cosa negativa.

Klassens dag imorgon med antingen brännboll eller lekar i stora orkester. Ser ut som om det blir lekar just nu. Regn regn regn.

Nu är kl 00.00!!! *önska*

Två dagar kvar till skolavslutningen. Det känns ändå tråkit. Men nu blir det que dormir. Buenas noches.

"I still can't work out how you two got the best-looking girls in the year," muttered Dean.

"Animal magnetism," said Ron gloomily, pulling stray threads out of his cuffs.
- Goblet of fire

Abrazos


Un Concurso terrible!

åh, gick inte alls bra idag. Hade nog kvar lite känningar sedan de 4a milen på cykel igårkväll. Jag fick kramp i baksida lår så jag gav upp efter den andra kontrollen. Haha. Men sånt händer väl ibland. Säger vi.

Har nyss bakat chokladbollar. Mumma var det. Ska ha med mig till Engelskan imorgon men känns som om jag är den enda som kommer ha med mig fika!! Eller har någon annan bakat? Annars blir det en chokladbolle var åt la gente.


Vi ska typ beställa nya orieteringsdräkter. Jippi! :D Det har jag väntat länge på, dels är dom som vi har nu inte dom snyggaste och sen så är min tröja för liten. Hoppas dom blir snyggisha. STÖCKSJÖ IS

Längtar tills imorgon! Näst sista dagen i skolan buhu, haha. Först fika och sen datakunskapsbetygsprat - långt ord - Pues bien hoppas det inte blir en sådan tråkdag som denna.


xD


 

Ron: "Percy wouldn't recognise a joke if it danced naked in front of him wearing Dobby's tea-cosy."
- Goblet of fire

Abrazos
Nöje och Underhållning

morriña x2

Rätt så okej dag idag. Började med Orienteringstävling, medeldistans. Var mycket lättare än igår och så var det kortare bana så det var trevligt. Hanna var också där och bidrog med mycket god stämmning! Är så mycket roligare att spurta in i mål om någon hejjar på en.

NEEJ NU MISSADE JAG 00.00! Jag som har längtat hela kvällen efter att få önska mig. Surt

Var med Sanna nu ikväll, vi cyklade ända in till stan bara för att köpa en chokladboll! Det var värt. För sen så träffade vi Fanny också. Saknar dig! Vi hann med att pumpa sannas cykeldäck på statiol också ^^ vad nu det har med saken att göra.

Men men, det är en dag imorgon också, med tidig tävling. Så måste verkligen få i mig någon sömn nu. Har dels cyklat 4mil och sedan sprungit uppe på varma berg 4km typ.

Pues bien... hablé con tú esta tarde... Era muy bueno que oir tu voz. No sé que yo habiá hecho de lo contrario.

"Your father thinks very highly of Mad-Eye Moody," said Mrs Weasley sternly.

"Yeah, well, Dad collects plugs doesn't he?" said Fred quietly as Mrs Weasley left the room, "Birds of a feather..."

- Goblet of fire

Abrazos

Buenas noches

Härlig vara barnvaktskväll ikväll med Sanna. Tävling idag, imrgon och på söndag. Och fick nyss veta att Hanna kommer imorgon... Hennes kusiner skulle tävla. Det blir kul.

Vad händer om man vill ha förra sommaren tillbaka?


"Do us a favour Perce," said Bill yawning, "and shut up."
- Goblet of fire

Abrazos

Una día maravillosa

Helt underbar dag idag. Allting har varit perfekt; Det bästa vädret man kan tänka sig, sjukt varmt så att man faktiskt gick omkring och klagade. Skolan var slapp typ bara satt utomhus med lite kläder och såg på när musiklärarna jammade. Hur bra är inte dom egentligen? Har dokumenterat hela dagen så ni kan få en överblick här nere. Sen bar det av till Hanna och Vännes. Det blev en väldigt lyckad dag/kväll och det är faktiskt väldigt fint i vännes vad alla än säger, riktigt mysig liten ministad känns det som. Och den blir ju inte sämre för att Hanna och hennes familj bor där direkt! Vilken skön familj de är. Och Gustav, vilken söting till bror du har Hanna! Var bara en sak som jag saknade i Vännes.

    
   
Vamos a Vännes!!
  
   
     
OSV... jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst.

Helt galet vad ni är bra ♥ Sov gott


"Where's Crookshanks?" Harry asked Hermione now.

"Out in the garden, I expect," she said. "He likes chasing gnomes, he's never seen any before."
- Goblet of fire


Abrazos

Anémona blanca

Den här dagen började med det sämsta men blev bara bättre och bättre. Man kan typ säga att jag har ringfobi, om det finns något som heter det, men jag är very mucho rädd för att ringa till folk iaf. Det finns tre personer + min familj som jag klarar av att ringa till utan att bli nervös för osv. Resten är hemskelihemskt! Men pues bien, jag hade missat min tandläketid som jag tydligen skulle ha haft den 28 maj. Så då fick jag hem ett brev där det stog att jag var tvungen att betala 100 kronor PLUS att jag var tvungen att ringa till dom, hest idag, och prata om en ny tid. Jag ojjade upp mig något inför det här och bad mamma typ 1000 gånger om att hon skulle ringa men Icket sa Nicket... jag var tvungen att öva blablabla osv. Så jag ringde tillslut, tror ni inte det var världens suraste och läskigaste tant som svarade? Hon var jätteotrevlig och bara babblade på om att jag var en besvärlig en som gick i skola och inte kunde komma några tider som dom hade lediga! Och som till sist ställde frågan: Ja... Hur ska du ha det? Jag hade ju inget svar på den... Går ju i skolan, ska jobba m.m. Inte visste jag vad som var bäst när ingen av dom dära tiderna passade!!! Vet att jag är något mesig nu men jag skulle lätt kunnat ha börjat gråta efteråt. Fattar inte, hur hemskt  kan det egentligen vara att prata i telefon?

Sen så brukstrummor uppspelning, det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Sen Idrott med brännboll där jag lyckades varva! Fatastico sanna xD Sen betygssnack på engelskan sen fick vi sluta (Mycket sen här). Men nu har jag nästan nyss, okej för en timme sedan, kommit hem ifrån Stöcke. Cycklade dit och gick en promenad med rebecca och johanna i det-kryllar-av-mygg-här luft. Men det var kul, och sen cyklade jag hem igen typ.  


Imorgon blir det film hos Hanna. Det blir trevligt, así måste sova nu så att jag orkar. Buenas noches!



The Muggle postman has never delivered to our house, and I am not sure he even knows where it is.
- Mrs Weasley, goblet of fire

Abrazos


387 días - El colegio viaje


Minnen


TCs 9mu hade konsert ikväll. De var duktiga... Men vi var bättre. Eller jag vet inte, kanske lika bra. Det var iaf trevligt att fara tillbaka! Och träffa alla, vi måste göra saker tillsammans oftare. Man känner sig alltid så glada med er. Och snälla Sanna. Jag hoppas att du vet att du ALLTID kan prata med mig om allt och inget!! Klart jag inte skulle bli besviken eller något på dig för det där, jag älskar dig precis som du är. Jag trodde du visste det, det var det enda jag blev ledsen över. 

Pues bien. Brukstrummor uppspelning imorgon, ofta jag kan hålla takten!? Haha, det får gå som det går... nu har man ju glömt bort allt ihopa för att han har skjutit på det så länge. Nu kommer jag inte alls klara alla fillen och det dära. Hoppas man får ha noter, annars vet jag inte hur detta ska gå.

Imorgon - om en vecka, så är det skolavslutning!!  Jihoo eller nått, vad ska man ta sig till på dagarna?

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, har haft två saker i mitt huvud hela kvällen som jag inte ens kan skriva ner?! Hur jobbigt kan det bli. Haha iaf så ska jag läsa Harry Potter y la piedra filosofal nu. Sov gott!


"Dudley's diet isn't going too well. My aunt found him smuggling doughnuts into his room yesterday. They told him they'd have to cut his pocket money if he keeps doing it, so he got really angry and chucked his Playstation out of the window."
- Harry, goblet of fire

Abrazos

Hogquiz

Orkar inte att jag har suttit och eggat Hogquiz (Hittade tillbaka till spelet för någon månad sedan! Måste erkänna att jag har saknat det sedan hogwarts.nu försvann)  nog för att det är värsta roliga spelet - Spela här - men när det går dåligt flera flera gånger och man får typ minuspoäng då blire inte skoj längre. Det gick bra en gång, då kom jag upp i 325p. Wehii, jag trodde jag var duktig sen kolla på toplistan då hade ettan typ över 3500p. Inte okej sanna.

Hittade en kul blogg nyss. http://youknowwho.blogg.se/ en människa som skriver som om den va Voldemort. Värt ↑

Egentligen är jag jättetrött, sov hos Rebecca inatt och det vart sjukt varmt, så det vart inte så mycket sömn. Men har ju sovmorgon till kl 1 imorgon så då kan jag ju lika gärna sitta kvar här. Fast nu orkar jag inte mera. Sov så gott ♥

Frank stopped trying to clear his ear out. He had distinctly heard the words
"Ministry of Magic," "Wizards," and "Muggles." Plainly, each one of these expressions meant something secret,
and Frank could think of only two sorts of people who would speak in code - spies and criminals.
- Goblet of Fire

Abrazos

62 de 26

Spikade gemu terminsprovet! Hahah, det var ett trevligt men vääldigt oväntat besked. Ofta jag inte ens gjorde nått slarvfel? Konstigt livet kan vara ibland. 

TCs 9mu - konsert imorgon. Ska bli kul att fara tillbaka. Jag saknar våran 9mu. Speciellt Fanny och Sanna. Varför fortsatte ni inte med musik!?! Haha, men Mu1 är också en superhärlig klass, och skolan kan inte bli mer härlig än så här. Jag tycker seriöst att det ska bli tråkit med sommarlov. Om man bara tog bort läxorna skulle skolan vara bäst! Fast utan Oskar, Hanna och Jennifer vet jag inte vad Mu1 skulle vara.

Nu orkar jag inge mer Prisoner of azkaban, vill gå vidare ^^ Así, detta blir sista .Pues Bien, hasta luego

"It's not," said Harry cheerfully. "It's a letter from my godfather."

"Godfather?" spluttered Uncle Vernon. "You haven't got a godfather."

"Yes I have," said Harry brightly. "He was my mum and dad's best friend. He's a convicted murderer, but he's broken out of wizard prison and he's on the run. He likes to keep in touch with me, though . . . keep up with my news . . . check I'm happy . . ."

And grinning broadly at the look of horror on Uncle Vernon's face, Harry set off towards the station exit, Hedwig rattling along in front of him, for what looked like a much better summer than the last.

- Prisoner of Azkaban

Abrazos

RSS 2.0