<3

Jag älskar One Tree Hill och Gossip Girl.

Förstår inte hur alla tv-serier kan fasta på mig så lätt!?

Fast inget är bättre än Harry Potter och alla mina amigos! ;P

Nattinatt

Myleaky

Jag är den mest tråkiga människan i världen. Iaf så har jag tråkigast. Kom hem kl fyra och har inte gjort annat än suttit vid datorn. Jag skulle kunna ha gjort en massa nytta eller en massa roligheter. Hoppas det är mat snart så att jag får någonting att göra.

Iaf, alla som gillar HP borde signa upp for Myleaky. Sjukt bra sida. Typ som Hoggy fast på engelska. Och lite bättre. I like it a lot! Men det är inge många svenskar där...

Igår tog jag hem andraplatsen i Vintercupen, det var oväntat men kul. Haha :)

SPOILERVARNING - Harry Potter and the Deathly Hallows, by JKR. Kap 31. Meee looove.

"Hang on a moment!" said Ron sharply. "We've forgotten someone!"
"Who?" asked Hermione.
"The house-elves, they'll all be down in the kitchen won't they?"
"You mean we ought to get them fighting?" asked Harry.
"No," said Ron seriously, “I mean we should tell them to get out. We don’t want anymore Dobbies, do we? We can’t order them to die for us –"
There was a clatter as the basilisk fangs cascaded out of Hermione’s arms. Running at Ron, she flung them around his neck and kissed him full on the mouth. Ron threw away the fangs and broomstick he was holding and responded with such enthusiasm that he lifted Hermione off her feet.
“Is this the moment?” Harry asked weakly, and when nothing happened except that Ron and Hermione gripped each other still more firmly and swayed on the spot, he raised his voice. “Oi!” There’s a war going on here!”
Ron and Hermione broke apart, their arms still around each other.
“I know, mate,” said Ron, who looked as though he had recently been hit on the back of the head with a Bludger, “so it’s now or never, isn’t it?”
“Never mind that, what about the Horcrux?” Harry shouted. “D’you think you could just – just hold it in until we’ve got the diadem?”
“Yeah – right – sorry – “ said Ron, and he and Hermione set about gathering up fangs, both pink in the face.


Haha sooo sweet. Jag har funderat över en sak. Varför är inte jag med i hp böckerna? Jag hade varit en väldans bra Gossip Girl, jag hade velat vetat allt om alla. Snälla någon, skicka mig till den världen i mitt nästa liv!! PLEASE!

The second Kiss...

*This is the moment*

Gud jag är nörd.

I AM NOT PAYING FOR SOME CRACKPOT OLD FOOL TO TEACH HIM MAGIC TRICKS.
- Uncle Vernon, Harry Potter and the Philosopher's stone.

Abrazos



Tenerife

Vaknade kl kvart i åtta typ, fixade i ordning mig och åkte kl nio till Sanna. Såg några Vänner-avsnitt där och åt lunch, pasta med morotssås, det var jättegott :) Despues for vi till stan och jag köpte en massa saker! Nämen, tre saker :) Ett par ljusa jeanstights, nicole, som jag länge velat ha, en svart tröja med gråa och vita blommor på, lindex, och sedan en rosa-vit randig tröja från Gina. Det är den som är på bilden, den ser inte så fin ut där, men det tkr jag att den är :) Supernice, jag var verkligen i behov av nya ropas! Det typ ekar i min garderob.

Ikv ska jag se på Robinson, hoppas det blir bra, så att dom har satsat mkt på det, men enligt Hampus och Edvin så verkar dom ha gjort det.

I går fick vi världens bästa hopp att hoppas på. Resan till Teniriffa kanske blir av. Ganska troligt iaf. Vår spanskalärare har ansökt om pengar, mkt också, och om det blir av så får vi Musikelever som läser spanska fara och göra de mest otroliga grejerna! Vi kommer få ha lektioner i vårat eget huvudinstrument... på spanska! Och om man spelar något blåsinstrument så får man spela med kommunes musikanter ute på gator på helgen. (tagga blockflöjt!). Sen så kommer vi få en kurs i Marimba, allt detta på spanska. Helt otroligt. Sen skulle vi besöka någon nationalpark och se på delfiner, och gå segelkurs och besöka ett konservatorium - men vad är det? har det något med musik att göra? ;]. Det verkar helt sjukt alltihopa, tänk om vi får fara. Det blir ju drömmen. Jag har inte varit i Spanien över huvud taget. Jag hoppas verkligen verkligen att vi får fara, fast det är synd om dom som inte går musik, men som http://www.holiday-beds-direct.com/%5Cimages%5Csiteimages%5CPlaya%20americas%20beach.jpegläser spanska. Stackarna får inte följa med :/

Jag måste öva Piano, men har inte lust. Sen har jag inte städat mitt rum än som jag verkligen behöver.




Brazil, here I come.... Thanksss, amigo."

 - Boa Constrictor, Harry Potter and the Philosopher's stone.

Väldans bra bok, förstår inte varför ni inte vill läsa den med mig på spanskan? :/





Abrazos

El baño de paraíso

Paradisbadet today. Det var skoj. De dära ringarna är för roliga ^^ Haha. Men iaf, helt värd friluftsdag med snälla vänner som den aldrig skulle ha varit något utan. Ni gjorde min dag. ...Plus att vi slapp impron... ;] Jag slog Musikettan plus alla andra typ, i tidtagningsrutchbanan. 16,22 sekunder. Måste visa lite grann vad man går för. Men okej, lite fuskigt är det kanske när man är tjej, men vaddå, killar kan ju ha på sig speedosar och göra samma sak. Det kostar att åka fort.
Jag tror att jag har ett rekord på 15 sekunder, måste slå det nästa gång jag åker dit.

I bussen fick vi se Troja, har sett dne förut men hade glömt bort hur allting slutade. Båda två som jag hejjade på dog. De DOG! Hur kan dom göra så, dom var inte ens på samma sida ju!!! Och den ena hade fru och barn. Den filmen ska jag inte se igen. Hanna tyckte iaf att den var bra, hon vart helt såld på en av "snubbarna" i filmen.

Hade träning nu på kvällen, det kändes faktiskt lite tugnt att fara. Var ganska trött sen badet, för jag sov inte på bussen som vissa andra. :) Det var sött. Men nu ska jag iaf sova, och så ska jag ha sovmorgon imorgon till kl tio i sju. Då ringer mi Iphone cariño (? typ hittade på det dära) xD Jag längtar inte tills då. Sov gott.

"My dear Professor, I've never seen a cat sit so stiffly".
- Dumbledore, Harry Potter and the Philosopher's stone.


Abrazos. 

(Skaffa en TWITTER!)

vacaciones

Jag har haft ett låångt lov här ifrån också har jag märkt. Har typ glömmt bort att jag har en blogg, det vart en trevlig överaskning när jag kom hem :P

En todo caso, kom hem igår, från Hemvan - Det bästa fjället någonsin! Så ni vet, om ni ska nån stans så äre dit ni borde fara! Va i Tärnaby en dag och åkte men nappade inte alls. Hemavan är såå mkt bättre, backarna är hundra gånger roligare, plus att man känner dom som sitt eget hus så det är bara att släppa på. Fast jag är feg, vågar inte släppa på allt, det går så extremt fort då ju ^^ Och tänk om det kommer någon annan och kör in i min "bana" som jag har planerat, då blire Pang Crash Bom Pannkaka av mig. Låter inge kul.

--> Jag och elina för några år sedan, tre kanske, i glidaren, kungsliften, hemavan. Jag är röd och elina är blå. Vad annars? Störtlopp vs Slalom. SLALOM.


















Kungsliftens fot.
























Kungs. O det hära är bara en av 11 liftar.























Världens bästa morfar och Tua :P 








När vi skulle hem igår, så stannade vi på konstum, i tärna, och gissa vem som var där? :P Jens byggmark! Coolish tyckte jag att det var. Haha. Hans autograf har jag på min hjälp, och Anjas. Status! :P 



Träning idag, 11km brickOL typ. Eller iaf 5,7km brickOL sen bara vanlig löpning. Det var skönt att träna igen. Idag ska jag räkna matte, packa upp, städa, laga mat -fajitas! och se på OTH och Gossipgirl.

Alla borde bli medlemmar på Twitter.com btw! Känner mig ensam. Men vill ju följa Tom Felton m.m.

Abrazos

RSS 2.0