U10 Mila

Jag är sämst på att uppdatera... Men nu bär det av till Göteborg och ungdomens 10mila. Adios!

abrazos

I just can't I just can't I just can't control my feet

Nu har jag börjat jobba igen. Vattning och blomskötsel på Strömbäcks folkhögsskola. Kaching!! ...säger vi som ;) Ikväll så for jag in till stan och träffade Jennifer. Såå kul att se henne :) Sen så lyssnade vi på Nord, Oskars, Hannas och andra från klassens band. Dom var bra som alltid. Vi stog längst fram och diggade ;D Sen så spelade ju också Andreas Johnson.






Oskar sitter där bakom trummorna, även om man inte ser det... Trumsettet var ivägen!

Världens bästa Oskar Ölmhagen

och världens bästa Hanna Nestander :)

Oj vad jag saknat er! Nu längtar jag till skolan!

Är det någon som kan tipsa om en bra fanfic? Vill börja läsa en, men vill ju inte läsa en dålig ^^

Abrazos

Finding Hogwarts



Look at this! Det verkar megabra! Längtar tills det kommer! Tänk om jag bott i USA där allting händer. Oj vilken nörd jag hade varit då. Men jag gillar att bo i Sverige. Här känns det tryggt :)

Abrazos

You were the best we ever had

*Spoiler varning*

Kom ganska nyss hem ifrån att ha sett världens bästa film en andra gång. Wow vilken film! Det finns så mycket jag älskar i den. Typ som när Harry har tagit Felix Felicis och slughorn väser åt honom:

"Harry!"
Då svarar Harry...:
"Sir!" i samma ton. Såå roligt.

Sen så är hela grejset mellan Hermione och Ron heelt underbart. Gillar Hermiones känsliga scen, okej canariefågelscenen, fast det som är innan fåglarna. Hade tänkt mig platsen annorlunda och själva fågelattacken, men det här var fint det med. Älskar Ron på en kvast, Rupert spelar honom bäst. Alla miner, allt. När han får i sig Romilda Vanes lovepotion. So Funny. "I think I love her!" Haha. Åh. Och Tom Felton, Draco är också hur bra som helst. Han är ruskigt duktig. Alan Rickman är också bäst. Han spelar sin roll så extremt bra. Så snapish. Helena Boham Carter as well... Wow hon kan vara läskig ^^ Alla är great!!

Nu ska jag sova. Och drömma braa tankar om Harry Potter. Om någon vill bjuda med på bio och se den igen så säg bara till!! Jag kan inte vänta typ mer än ett halvår innan DVDn kommer ut. Den är för bra för att inte se den på så länge.

Abrazos :)

Wrock

http://www.mtv.com/videos/news/155155/harry-inspiring-wizard-rock-bands-to-make-magic.jhtml#id=1561807

-Look it out! Då kanske ni förstår lite varför Harry Potter är bättre än allt annat! :)

We belong together

Idag har jag staplat ved ungefär hela dagen. Började med att stapla i ca 3 timmar, hade precis staplat ett lass och gick sedan ut ur ladugården för att lasta ännu ett på skottkärran sen så hör jag ba: BOOOOMKRAAASHBAANG, då rasar allt som jag staplat tidigare idag!! Något pissed jag blev! Var tvungen att stapla om allt!! Så det tog ytterligare 3 timmar till att göra det. Jobbigt värre!

Var nyss ute och sprang. Sprang till Rebecca vilket är lite mer än 6 km, kanske 6,4. Sprang på 30min. Stannade där och drack vatten, åt en melonskiva och pratade lite med dom två sjuklingarna. Sprang sen hem igen på 29min :) Najsnajs!

Nu ska jag dusha, sköönt :D

Abrazos, Imorgon blire Halvblodsprinsen igen! Jag längtar ihjäl mig!

Italien

*varning för långt inlägg med mycket bilder*

Förså så måste jag säga att jag har sett den bästa filmen i hela världen nu! Jag älskar Harry Potter och halvblods prinsen. Den var preecis så bra som jag hoppades och trodde på. Jag förstår mig inte på tidningarna som ger den rätt så dålig kritik, speciellt DN som hade en ressecent som inte ens hade läst böckerna och bara smörjde på med klagningar  som hade med själva berättelsen att göra. Dom kan ju inte sätta en sån person till det jobbet! Hon verkade ju inte ha förstått någonting alls! Gud vad arg jag blev! Hon skrev att det var den sämsta av dom alla medans alla som jag har pratat med har sagt helt tvärt om... Att det är den bästa hitills! Hon gilla jag inte!

ITALIEN

"En bild säger mer än 1000 ord." - Det kör vi på här tycker jag. Orkar inte berätta hur extremt fantastiskt jag har haft det i en jättelångdragen version :)


Började med Spöregn

Sen vart det bättre och bättre

... eller inte.

Vi landade iaf i ett stekhett Milano. Där hyrde vi hyrbil och körde vidare mot Dolomiterna, Canal San Bovo. Vi tog även fel vägval så istället för att typ åka igenom tunnlar och rak väg så körde vi på serpentinvägar rakt upp på berget och sedan samma sak ner för allting igen. Det tog sin tid, klockan var nog 03.00 när vi äntligen fick lägga oss i vår lägenhet och sova.

Där bodde vi





Lägg märke till den vita kyrkan uppe till höger. Man tog sig dit typ via en hängbro. Sjukt läskigt.

Vi bodde över byns bar så inte fick man sova tidigt, och när man väl somnat började kyrkklockorna (vi bodde nästan grannar med kyrkan också) dra igång.





Jag och Elina på väg till TC. Även om det inte märks så mycket på bilderna så har vi inte alls haft tur med vädret! Det har spöregnat myycket minst en stor gigantiskt gång per dag. Mycket blöta kläder har det vart. Just den här dagen var vi högre upp i bergen är någon annan dag och vädret blev såå dåligt! Det började blixtra och dundra något så sjukt när jag var ute och sprang. Man blev typ lite rädd. Kollade alltid så att man hade någon högre punk brevid sig ;] Kallt var det!! Hade ingen känsel i armarna när jag kom imål. Hade srungit in i värsta grönområderna och mina armar hade fått ta stryk, jag hade inte märkt någonting alls väl ute.



Jag vet, jag har supersnygga regnbyxor







SypersnyggasnabbaSanna på väg ut ifrån en Kontroll. ^^ xD

Nä nu orkar jag inge mer. Om ni vill veta något om så äre bara att fråga. Allt har varit superb iaf :D

Abrazos

IDAG HÄNDER DET

Hemma igen!! Italien har varit bäst... Berättar mer sen med bilder osv... Är hos Rebecca nu. Och vet ni vad det är för dag idaaag??? Den 15 Juli och HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN har PREMIÄR!! Jaaag är såå nörd just nu. Jag kunde knappt sova. Det här är nästan jobbigt. Guuud vad jag har taggat den här filmen. I två år!! Och nu äre idag!!! Sjuukt sjuukt sjuukt. Om tre timmar så sitter vi där och ser den! Woho. Krille gav mig en fin video, kolla på den. Man bliir huur glad som helst!! 



Hjälp vad jag är besatt. Helt otroligt. 

Idag kommer bli såå bra!!

Abrazos

Vamos a ITALIA!

Nu bär det av! Imorgon blir det bil ner till min gammelfarbror, säger man så? Min morfars bror iaf, så min mammas farbror. Haha. Sen så sover vi där despues så går flyget någongång på dagen tror jag. Flyg till Milano och därefter bil till Canal San Bovo där vi ska bo. Har inte helt koll på vart det ligger, men iaf i Norra Italien vid Dolomiterna.

Får söndagen "ledig" sen så börjar tävlingen på måndag och pågår varje dag tills på lördag med onsdagen "ledig" också. Ah det här ska bli så kul. När tävlandet är slut så stannar vi kvar där ändå ända tills tisdag så vi får några dagar "vanlig semester" också. En liten tråkig sak är bara att ... det ska regna typ hela tiden vi är där!!! Iaf enligt Yr.no. Hoppas dom har såå fel!! Jag vill inte ha ett till femdagars i östergötland femdagars! Det spöregnade varje dag. Allt var blött och lerit. Men... det här är ju ändå Italien! Så något utöver det vanliga ska det nog bli :)

sen så... GRATTIS TILL REBECCA OCH SIMON SOM TAGIT KÖRKORTET NU! Ni är BÄST! :D

Hoppas ni får det bra och riktigt regnit här hemma nu :D Vi ses den 15e på Halvblodsprinsenpremiären!! Gud dom kommande dagarna kommer vara så underbara. Det kommer inte göra något att vi far hem eftersom att jag kommer hem till något så fantastiskt som jag väntat på i två år. Tar flyg själv till Umeå från stockholm och rebecca hämtar upp mig på flygplatsen! Det är såå coolt att du har körkort!! ;D

Så, tänkte lämna er med ett par bra låtar. Nu äre nördvarning. Men texterna är huur bra som helst!! Se & Hör!

The Moaning Myrtles - And then I died


The moaning myrtles - Prefects are hot


The Parselmouths - What kind of name is Hermione?


Det finns huur mycket Wizard Rock som helst så det är bara att börja lyssna! :] Haha. Jag Gillare iaf!

Hare bra kexchokla'!

Abrazos, någon som vet det italienska ordet?

:)

RSS 2.0