ny HPB Trailer!!!



Helt underbaraste underbaraste underbaraste trailern. Fatta att jag ska måsta vänta i mer än ett halvår innan man får se den!??! Är så extremt taggad vill bara göra något sjukt knasigt. Vill bara läsa ut Narnia ut så att jag får fortsätta läsa Harry, a History och sen läsa typ Ettan till Sjuan i sträck. Hela jullovet kommer bli galet bra!!

I igår så vart det lite Rockband med Rebbebset, axel och Johan. Var skoj.
Idag var jag i vännäs! Och i vännäsby på dop, sen så for vi till Morfar och hade det bra! Det var muy härligt. Fick tacos, fast vi redan hade ätit soppa på dopet. Något mätt jag är nu!

Fick något konstigt brev ifrån Folktandvården. Jag ska tydligen få komma till någon tandregleringsspecialist som ska titta på mina tänder och ge förslag på behandlig. Det är jättekonstigt! Har inte varit hos tanläkaren sen i våras och dom har inte berättat att jag ska få fara till någon sån... Och jag skulle inte få tandställning eller något sånt. Undrar vad han ska göra med mina tänder!! :O Så någon som vet vad vi gör på torsdagen innan lucia? För då har jag tid... Och måste svara så fort som möjligt tydligen. Jätteweird.

HARRY POTTER ÄR BÄST!!

och jag är glad idag :)

"We did it, we bashed them, wee Potter's the one,
And Voldy's gone moldy, so now let's have fun!"
- Peeves sjunger... Harry Potter and the Deathly Hallows. Yeey!

Abrazos

Kommentarer
Postat av: jebbs

mystiskt det där med tandläkaren. Alltså är det för att du typ biter lite snett lr ngt typ.

2008-11-16 @ 18:05:28
URL: http://rebeccamedcc.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0